פרוייקט "אמבלם" קומיקס ישראלי

Emblem1X

New member
פרוייקט "אמבלם" קומיקס ישראלי

שלום לכם גולשי הפורום וחובבי הקומיקס , אני קיין גריי, מ"אמבלם" שעובד על פרוייקט הקומיקס הישן-חדש בשם "המגן". המטרה שלי היא לגייס כשרונות צעירים המעוניינים לקחת חלק בפיתוח הפרוייקט שלנו. ברגע זה אנחנו מחפשים כותבים כישרוניים וציירים (כשרוניים, גם כן). העבודה כרגע אינה בתשלום. קצת הסבר על הפרוייקט שלנו: המגן נולד בין השנים 96-97 על ידי הבוס שלי גל שורץ כל הזכויות והבלעדיות רשומים R C. הקומיקס מתיימר להיות קומיקס ישראלי ציוני בעל פאן הירואי,מסופר על נער בן 17 שבין הלחץ של הלימודים העבודה בבורגר קינג.....בנות...ובקרוב צבא.....צריך להתמודד אם הלחץ כהיותו גיבור על. כתבים המעוניים לקחת חלק בפיתוח הפורוייקט ידרשו לשלוח איימיל. ובו הם יספרו על עצמם ויכתבו סיפור בן 500 מילה לפחות על המגן כפי שהם רואים זאת וכמובן רעיונות. ציירים ידרשו לצייר את המגן מבלי להעתיק מהתמונות הנוכחות אלה ליצור את זה מעצמם ולשלוח לנו. איימילים לשליחה. [email protected]

The Flash

New member
שאלה

צריך לכתוב את המקורות של המגן(כאילו איך הוא קיבל את כוחותיו ומה הכוחות האלו?) או לספר סיפור עליו סתם? בהתחשב בעובדה שאנחנו לא יודעים כלום על הכוחות שלו מצביע לזה שלא ממש יצרתם דמות...פשוט ציירתם דמות ונתתם לה שם... בלי תוכן כלשהו...

אי אפשר פשוט לבקש......./images/Emo70.gif

סדרת קומיקס לסברה....או מיני סדרה...משהו על סברה מבישה את הפלשתינאים או משהו בסגנון

Emblem1X

New member
מידע על מגן דוויד

כן צריך לכתוב סיפור עם דיאלוגים. והנה קצת מידע... TRUTH, JUSTICE - THE ISRAELI WAY ! REAL NAME: RON EMBER AGE: 17 OCCUPATION: HIGH SCHOOL STUDENT, BOYFRIEND, PART TIME SUPERHERO BASE OF OPERATION: 'ABNAMAL' CITY, ISRAEL ORIGIN: UNKNOWN POWERS: UNKNOWN סבא שלו לחם במלחמת השחרור.....ואבא שלו ארכיאולוג בחברה של האויב של המגן....החברה של בן ישי ושומר הראש שלו גולית.. פרטים עליהם.

Emblem1X

New member
כמובן שהקומיקס יהיה עברית..

HISTORY BECOMES PRESENT WHEN AN ANCIENT ARTIFACT REACHES THE HANDS OF A HOTHEADED ISRAELI TEENAGER. BETWEEN DEALING WITH HIS OWN PROBLEMS AT HOME AND SCHOOL, RON EMBER ALSO HAS TO FACE AN EVIL INHERITANT OF THE ARTIFACT, HIS LETHAL BODY GUARD AND UPGRADED STREET GANGS WHO ARE ALL AFTER THE 'SHIELD OF DAVID'. ONE BOY, TWO IDENTITIES, MANY PROBLAMS. ALL TO BE REVEALED SOON

tetris6

New member
לא הבנתי כלום!!!!!

הדבר היחידי שהבנתי שאתה צריך עזרה בקומיקס של גיבורי על! לא הבנתי מה הכוחות שלו ומה השם שלו! מה שמות הרעים ומה שמות חברת הטובים ומה תהיה העלילה

The Flash

New member
אז כאילו...

אין לו כוחות? יש לו חליפה ורצון זה הכל? אין arch-nemesis?

Emblem1X

New member
תקראו

האויבים שלו הם בן-ישי וגולית. ברגע זה אתם תהיו אלו שתמציאו לו כוחות מי שפה שלח לי איימיל......יודע למה אני מתכוון..... כפי שכבר צויין הדמות נוצרה לפניי דיי הרבה זמן והופסק הפרוייקט ועכשיו הותחל מחדש ככה שאין הרבה מידע על הדמות. זאת אחת הסיבות שאנחנו מחפשים צייר מוכשר וכותב מוכשר...להמציא המשך לדמות מי חושב שהוא מספיק טוב לכך? מוזמן לשלוח לי איימיל.

Emblem Comics

New member
טוב, כמה הבהרות

אני אתנדב לספק מעט פרטים נוספים (במקומו של קיין). ובכן, "המגן" (בעברית) או 'DAVIDSTAR' בגירסתו המקורית הוא נער בגיל סוף תיכון, דור שלישי למיתוסים ישראלים (ראה תחילת השירשור). בניגוד לדורות הקודמים, הוא לא רואה עצמו מחוייב לאותם "ערכים מקודשים" של גבורה. חייו מקבלים תפנית כשהוא מקבל רמזים כי הוא עתיד לרשת פריט ארכיאולוגי יוצא דופן - מגינו האמיתי של דוד המלך. מגן שהיה למיתוס מאחר וסופר כי היה עשוי מחומר ייחודי ונדיר שהעניק לו (למגן) ולנושא אותו יכולות מיוחדות. גיבורנו הצעיר, שמקבל רמזים שאמורים לעזור לו באיתור הירושה המסתורית הזו, יאלץ להתמודד עם אנשיו של מר בן ישי - איש כבן 50, העומד בראש חברה לפיתוח נשק (חברה המתחרה בתע"ש). בן ישי הוא גם אספן עתיקות וטוען שהוא צאצא ישיר לדור המלכים ולכן הוא היורש הלגיטימי. בן ישי רודף אחרי אותו פריט משתי סיבות: 1) הוא מאמין כי הוא היורש האמיתי של הפריט (ומתוקף עניינו כאספן עתיקות, הוא לא יוותר עליו בקלות). 2) כמפתח נשק, הוא מעוניין לזהות ולאתר את אותו "חומר מיתולוגי" (שממנו היה עשוי מגינו המקורי של דוד), בתקוה להשתמש בו לפיתוחים חדשים. למר בן ישי יש שומר ראש אדיר מימדים המלווה אותו לכל מקום. שם הקוד של שומר הראש הוא "גוליית". טוב, אני חושב שהמידע הזה יכול לתת לכם קצת יותר כיווני מחשבה. הרעיונות האלו ההועלו בעת הפיתוח הראשוני של הדמות. מאחר ואנו מעוניינים בגרסה "חדשה", אתם יכולים להשתמש ברעיונות אלו כבסיס או להתעלם מהם.. לשיקולכם.

Emblem Comics

New member
עוד קצת מידע אופציונלי

עוד כמה פרטים: הסיפור שלנו מתרחש בעתיד הקרוב, בטווח של עוד 20-40 שנים. הגיבור שלנו מתגורר בעיר פיקטיבית בשם "אבנמל", שהיא למעשה איחוד עתידי של עכו, הקריות וחיפה. יש אפשרות להשתמש בדמות נשית בשם "ניאון", גיבורה המבוגרת מ"המגן" בכ-5 שנים... ומתייחסת אליו בזלזול. "ניאון" כשמה כן היא, בעיקר זוהרת בצבעים עזים - היא אוהבת לתפוס כותרות ודואגת להופיע במדורי רכילות יותר מאשר לבצע מעשי גבורה.

magman

New member
שאלה....

איך סוג של אפקט אתה עושה כדי לגרום למריחות המברשת בציור להיראות ככה?

chatenoire

New member
צביעת קומיקס

הסגנון שמשתמשים בו בהרבה חוברות היום הוא סגנון ה"cuts" (חתכים). בגדול, קודם כל ממלאים את הציור בצבעים שטוחים, ואז לצרכי תאורה מסמנים חתכים ומעבירים עליהם מברשת-אוויר שמבהירה את הצבע הנבחר. אפשר "למרוח" אחר כך, אבל לדעתי זה גורע מהחדות של הצבע.

Deathatred

New member
ח"ח על הפרויקט

גם לי היה רעיון דומה, גם לגיבור שלי קוראים "מגן דוד" רק שהוא רבי בן 50 ולא טינאייג'ר. מלבד יכולות לחימה מוגברות כתוצאה מאימונים וחרב-אור הכוח העיקרי שלו הוא שהוא בעצם מעין נביא. כלומר, יש לו יכולת לראות את העתיד וכן לחולל נסים (מותר לציין שהוא לא שולט ביכולת זו באופן מלא). בנוסף יש גם את חייל הקומנדו האמריקאי שעבר השבחה גנטית, את הבריון הערבי התורן ואת הדיפולמטית הצרפתית החתיכה שמשגעת את כל האזור.

moshikgulst

New member
אז תשלח...

לבחור מאמבלם איזה גירסה משלך לסיפור "המגן". בארץ לא רק חסרים ציירים טובים - חסרים גם כותבים מוכשרים.

ailag

New member
לא נראה לי

שהמסרים שהוא יעביר בקומיקס ישביעו את רצון רוב הקוראים.. no offense, deathatred

Deathatred

New member
תתעוררי

השמאל בארץ הוא מיעוט. no offense. הקהל רוצה אומנות ימנית. כמו שבWW2 באטמן וסופרמן נלחמו בנאצים ובשנות ה 60 הם נלחמו בסובייטים, הגיע הזמן שיהיה קומיקס על גיבור ישראלי שנלחם במחבלים הערבים. למה את חושבת כל הספרים של דנידין ואון-שריג היו כל כך פופולריים?

למעלה