פרוייקט בובות אצבע - הזדמנות אחרונה

../images/Emo124.gif הקשיבו הקשיבו!

סוואפ חנוכה יוצא לדרך!!! אז אמרתם שצריך לעודד פעילות ויצירתיות אז הנה אני מתחילה
. אני מציעה לעשות סוואפ (החלפה) בין חברי הפורום של בובת אצבע שהכינותם בעצמכם הקשורה לחג החנוכה. אני בכוונה אגביל את החומרים הבסיסיים כדי שלא יהיה מצב שתרגישו שלא השקיעו בבובה שלכם. אז הפעם החומרים האפשריים הם: כבסיס לבובה- ספוג, עיסת נייר, דאס או i-clay. עיניים- מפלסטיק זזות או חרוזים שאר קישוטים אפשריים- צבעים, נצנצים, וכל חומר ממוחזר שבא לכם ולא קורע את הארנק. גודל הבובה: לא יעלה על 8 ס"מ אורך ורוחבה- בין 2-4 ס"מ (יש לזכור שזאת בובת אצבע ועליה להתאים למרווח בין האצבעות...) *אני יודעת שה iclay הוא חומר יקר יותר אז נגביל אותו לשני צבעים בלבד. כולם מוזמנים לשרשר את שמותיהם תחת הודעה זו בסימן
עד ליום חמישי הקרוב (19.11.09) וביום שישי ישלחו אליכם במסרים הזוגות שלכם לסוואפ זה. (אני אעשה הגרלה הכי ניטרליית שאני יכולה בתוך כובע ואצמיד זוגות זוגות)
המשלוח צריך להיתבצע עד ה15 בדצמבר ומיד עם הגעת החבילות עליכם לידע אותי שקיבלתם וממי במסרים בלבד. אין להעלות תמונות של הבובות עד לסיום הסוואפ- כלומר עד שכולם מאשרים לי שהם קיבלו את החבילה שלהם. לאחר שכל החבילות יגיעו ליעדן נפרסם את התמונות של ההפתעות שנשלחו אליכם במרוכז. יאללה מתחילים???
דודי, אם אתה יכול לנעוץ...

גליתוי

New member
יופי של רעיון!../images/Emo140.gif

אני אשמח להשתתף, רק שנראה לי שחלק מהמשתתפים בפורום לא בהכרח יוצרים בובות... בכל אופן הרעיון מגניב! ושוב תודה על המתנה המתוקה!

tov22

New member
רעיון מעולה- אני בעד!

איזה כיף של רעיון, אני ממש בעד :) בטח הלילה שלפני הדד-לין למשלוח יהיה לילה לבן (ככה זה איתנו האנשים שמתפקדים רק תחת לחץ ), אבל זה כל הכיף!

חבר'ה תגיבו בבקשה לרעיון של חבובית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מבקש לשמוע את תגובתכם לרעיון ואת נכונותכם לקחת בו חלק... אם לא יהיו משתתפים יהיה קצת קשה ליישם אותו. הנקודה שהעלתה חגית לגבי העובדה שלא כולנו יוצרים בובות היא בדיוק המחשבה שעלתה בראשי כשקראתי לראשונה את ההצעה של חבובית אבל מחשבה שניה הבהירה לי שבגלל שמדובר על בובת אצבע קטנה ופשוטה ולא בבובה גדולה ומורכבת אני חושב שבעזרת דמיון וקצת תושייה אפילו אנחנו בעלי הידיים השמאליות והחוסר הברור בכישרון שמצריך יצירת בובות, נוכל להתמודד!! * מיותר לציין שאם הפרוייקט יצא לדרך ברור שגם אני אשתתף ואנסה ליצור בובה כזו אבל האחריות לתוצאה ולמראה
תהיה על חבובית ועליכם בלבד!!!!! ראו הוזהרתם!!!!!!!!

מצטערת אבל אני מכירה במגבלותיי

הפעם אפרוש
אין לי כל כך זמן להתנסויות חדשות (אף פעם לא עשיתי כזה)

feyoula

New member
בשמחה ובכיף אכין בובת הפתעה לאחד מכם חברים

וכל הכבוד חבובונת על הרעיון המגניב:)

רעיון מהמם אבל...

איני יודעת להכין בובות כמו שדודי כבר כתב ואפילו איני מכירה חלק מהחומרים... בכל זאת אשמח להשתתף כי אני מתה על המשחקים האלה
אבל אשמח לאיזשהוא טיפ סמוי- כדי שבכל זאת מישהוא לא יתבאס כל הכבוד על היוזמה דודי נתת לי אומץ

feyoula

New member
אממ..

יש לי סדנא שמורה כאן איפשהו בפורום אולי זה יוכל לעזור... אמנם זו בובת אצבע מסוימת ויש המון דרכים להכין. אבל רעיונות וטיפים אפשר לקבל משם אני חושבת :) אם לא, את מוזמנת לבוא לספר בזמן אמת כשאת נתקלת בבעיה ואני בטוחה שרבים כאן ישמחו לעזור.. וחוץ מזה- לא לשכוח שאנחנו משחקים לכיף ולחוויה :) לילה טוב!

שאני אומר לא לחבובית???

יאללה בלאגן!!!! גם אני נכנסת לעניין, בשביל החוויה ובשביל לעודד יוזמות מבורכות בובת אצבע לחג האורות והניסים זה פשוט רעיון מעולה ומקסים

ברור! איזה יופי של היענות חברים!../images/Emo80.gif

למי שעוד לא החליט יש לכם עד היום בערב להיצטרף לשרשור ואז אודיע על תוצאות ההגרלה של הזוגות במסרים אישיים. (ההגרלה תערך בסביבות שמונה) אני שמחה שזה מלהיב אתכם! נתראה הערב...

עוד לא פיספסתי.........../images/Emo13.gif

למרות שאני לא מתחום העיצוב הסדנה המצולמת בהחלט יכולה לעזור וחוץ מזה זה רק משחק, לא? אני רק מקווה שאעמוד בזמנים.... הלילות והימים עדיין הפוכים והידיים לא כל כך פנויות אבל אעשה את כל המאמצים. אחלה רעיון חבובית

אוקי חברים- מפקד שמות המשתתפים בסוואפ: ../images/Emo15.gif

אני (חבובית) ענבלון מהצפון דודי בן אדרת דבי זריהם מדברי2 הבובה ורוניקה סמיילי forever feyula shushu34 המון קינמון יעל0403 ayala2 tov22 גליתוי עכשיו- מה שעליכם לעשות- לשלוח לי במסרים בלבד את כתובותיכם כדי שיוכלו לשלוח לכם את הבובות. אז בסופ"ש בזמנכם הפנוי... אני אשלח לכם את הזוגות שלכם במסר יותר מאוחר הלילה... מזכירה- זאת בובת אצבע אז היא צריכה להיות קלה ונוחה לאצבעות, לא רק יפה...
אם יהיו מצטרפים במהלך הסופ"ש אז אשתדל לצוות בזוגות או שלשות אם לא יסתדר...
תודה על ההשתתפות
, עידכונים במסרים בהמשך הערב.

למעלה