פרוייקט בובות אצבע - הזדמנות אחרונה

אני מוחה !!!

איפה עומרי???? ופתאום שמתי לב שהבסיס לא יכול להיות מלבד... אופס... טוב אני מקווה שאסתדר ולא אאכזב אף אחד אני כבר מתרגשת

ooommmr

New member
חחח אין לי זמןןןןןןן אני חנוק עם פרוייקט אחר

סורי. עומרי

פרוייקט בובות אצבע - הזדמנות אחרונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הזדרזו להשתתף חבובית מחכה לכם וכל הזדמנות ליצור פעילות משותפת ופיתוח קשרים אישיים היא מבורכת

עינבלית

New member
אני בעד הרעיון אבל יש לי בעיה עם החומרים

אפשר לצרף גם לבד או צמר לבסיס?

צירפתי אותך... לא לדאוג../images/Emo13.gif

אפשר לצרף חומרים אבל הבסיס צריך להיות אחד מהארבעה הנתונים. כל קישוט אחר של חיצוניות הבובה יכול להיות מהחומרים שציינת. בסוואפים הבאים נציע חומרים אחרים לבסיס. הנסיון הוא לראות גם איך אנשים מתמודדים עם 4 החומרים הספציפיים הללו... ואיזה דברים יוצאים להם.

../images/Emo188.gif ההגרלה בוצעה-../images/Emo98.gif

נשלחו אליכם מסרים בזה הרגע... כל מי שקיבל מסר - נא להשיב לי מסר עם שמו המלא וכתובתו כדי שנוכל להמשיך בסוואפ. טנקיו, לילה טוב

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אני מבולבל...../images/Emo2.gif מבקש הבהרות

הי חבובה את מציינת שבסיס הבובה אמור להיות מעיסת נייר, דאס וכ'ו חומרים אלו יצרו בובה לא גמישה... בובות האצבע שאני הכרתי עד כה היו עשויות בדרך כלל מבד, לבד, צמר וחומרים שמאפשרים לבובה לזוז גם במקרים שראיתי בהן ראשי הבובות היו עשויים עיסת נייר, עץ או חרוז גוף הבובה היה תמיד מחומר גמיש ידיים, רגליים, תווי פנים וכאמור גם ראש מובן אבל הגוף??????????????????????????? אשמח להבהרות בטוח שגם האחרים ישמחו כמו כן קיבלתי את המסר אבל יש בעיה עם הציוות שלי, מיד שולח מסר בנושא. לילה טוב

shushu34

New member
רק לוודא

אני כבר סיימתי את הבובה אבל הבסיס הוא ספוג ולבד מעל ושאר הקישוטים . שרון

תשובה

בעקבות הסרט: "yes man"... אני לא אגיד למי שממש רוצה להשתמש בלבד, צמר, בד, אקרילן כבסיס לא... אין הגבלות. אבל בין ארבעת החומרים הללו: ספוג, עיסת נייר, דאס או i-clay נדמה לי שספוג הוא חומר מספיק גמיש לבסיס... למי שאין ספוג- יכול להשתמש בלבד או בבד. כל הקישוטים החיצוניים נתונים לשיקולכם. המטרה היא ליצור שיוויון עד כמה שניתן בין הבובות שמחליפים ולא להיתפרע עם חומרים שונים. לפחות בסוואפ הראשון שלנו...
מובהר דיו?
עוד בקשה אחת- לפני שאתם אורזים בבקשה תצלמו את הבובה שאתם שולחים שיהיה לכם עותק במידה ולמקבל אין אפשרות לצלם. אבל מזכירה- לא מפרסמים את התמונה עד שכווווולם קיבלו בדואר את הבובות שלהם ואישרו את הקבלה במסרים אליי....
יאללה סופ"ש נעים, מי שלא שלח כתובות ושם מלא במסר אלי- מחכה לכם...

למעלה