פרוייקט/בלוג חדש

djyaniv

New member
פרוייקט/בלוג חדש

פתחתי בלוג חדש-נושאים בעברית המטרה היא מעין תרגום של בלוג הנושאים ותוספות חדשות שלכותבי הבלוגים בעברית יהיו נושאים לכתיבה בבלוג שלהם ולמבקרים השונים יש אפשרות לענות באתר הבלוג הזה לא יעבוד עם כותב אחד, לכן, כולם וכמה שיותר מוזמנים להיות כותבים בבלוג, לכתוב שאלות ונושאים שעולים לכם בראש ולתרגם נושאים מאתרים דומים בעולם כמו חמישה לשישי או דומיו לכל מי שמעוניין להצטרף, שישאיר הודעה פה בתוספת כתובת דואר, או שישלח לי דואר תודה יניב

איה@

New member
אני מצטרפת../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo104.gif

יניב - אתה שופע רעיונות
כל הכבוד! כמה הצעות לשיפור: א. תכניס קוד קידוד דחוף! זה הקוד <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> לתוך ה-HEAD ב. נראה לי שצריך לחשוב על חלוקה לנושאים או איזה שהם תתי סעיפים כי אם כולנו נוסיף נושאים העמוד יארך עד אין סוף......ויהיה קשה מאד לעקוב אחריו. אהבתי מאד את הרעיון ושוב קבל חו"ח גדול על שפע הרעיונות
איה.

djyaniv

New member
איה תודה ולמה את חושבת שאין את הקוד

ולא חושב שצריך נושאים, זה רעיונות ושאלות ושיהיה ארוך, כמה שיותר יותר טוב..... אני מצרף אותך, תכף תקבלי מייל

איה@

New member
כי כשאני נכנסת אני מקבלת ג´יבריש

וזה לא קורה לי באתרים אחרים. אגב - זה קורה גם בישרא-בלוג. לגבי הנושאים......מה יקרה בעוד שבוע? או חודש? אותו עמוד ישאר כל הזמן?...לא יווצר מצב ששאלות "מוצלחות" ילכו לאיבוד? אולי לא תתי סעיפים......אולי ה"עשיריה המוצלחת"? או משהו בסגנון... קח את זה כהצעות בלבד, אני באופן כללי אוהבת מגירות
אבל מתחילה לחשוב במרץ על רעיונות
איה.

djyaniv

New member
לא ילכו לאיבוד

יש ארכיון, אבל המטרה היא שכל הזמן ייכנסו דברים חדשים

djyaniv

New member
אני שוב רוצה להזכיר, לבקש ולדרבן

אנשים להצטרף לצוות הכותבים באתר.....אין חובה למספר פרסומים או משהו כזה רק כמה שיותר יותר טוב

Jenkins

New member
גם אני...

יניב תכתוב לי בבקשה לכתובת שכתבתי לך ממנה את האימייל על ההורדה... אני לא רוצה לפרסם את זה פה פשוט.

Jenkins

New member
אגב, יש לך שגיאת כתיב

באנגלית: You´re name here צריך להיות Your name here כי זה לא You are name here זה פשוט השם *שלך* (Your).

למעלה