פרוייקט בלון ורוד יוצא לדרך!

הדר ג

New member
פרוייקט בלון ורוד יוצא לדרך!

והוא לא יצא לפועל בלעדיכם! ההופעה הקרובה בבארבי אמורה להיות חגיגית (היא בחג) ומיוחדת, אז למה לא שגם אנחנו נעשה משהו מיוחד להופעה? זוכרים את הבלון הורוד שהיה קשור לקלידים של ניר בהופעה האחרונה בבארבי? אז למה שלא כל הבארבי יהיה מלא בבלונים ורודים? תחשבו איזה מגניב זה יכול להיות. כל אחד משני הפורומים של אינפקציה יביא כמה שיותר בלונים ורודים (ורק ורודים!) ונבקש מכל מיני שיביאו גם, וכך נגיע למצב שממש כל הבארבי יהיה מוצף בבלונים ורודים. זה יהיה מראה מרהיב, במשך שנים ידברו על ההופעה ההיא של אינפקציה עם הבלונים הורודים. אבל זה לא יעבוד בלי שיתוף הפעולה שלכם. אז מה אתם אומרים, אתם בעניין? נצבע את הבארבי בורוד? המהפכה הורודה יוצאת לדרך!

הדר ג

New member
הוד פלקטיותה

ברגע זה מונית לקשט את הבמה בבלונים ורודים. הקלידים של ניר, הקלידים של טל, התופים של עומרי, העמודים מסביב, מה שאת רוצה. אני סומך עלייך! ותקשיבו, אני באמת בונה עליכם, בלעדיכם זה לא יעבוד. אני לא רוצה לשמוע "שמישהו אחר יביא לי" אני לא רוצה לשמוע "לא הספקתי לעבור בחנות" אני רוצה לראות בלונים ורודים, והרבה מהם! ותודה על שיתוף הפעולה

פרקשון

New member
טוב נשמה

רק בגלל הכוונה הטובה אני אביא איזה 10 בלונים לפחות יכאבו לי הלחיים המושי מושי שלי :(

הדר ג

New member
שאלה טובה

לא! אסור להביא! זה יהרוס את כל האפקט, לא? בכל חנות מתנות שמכבדת את עצמה יש בלונים וורודים, במחיר זול ושווה לכל נפש!

zoe5

New member
חחחחח רעיון טוב!

למרות שלא הייתי בהופעה הקודמת..... אללה בלונים וורודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kettercat

New member
אם אני באה, אני אביא ../images/Emo9.gif

אגב הדר, לא שכחתי אותך... מייל בקרוב, מבטיחה

הדר ג

New member
הנה, קחו דוגמה! ../images/Emo24.gif

יאללה מאיה, כמו שהמפקד שלי היה אומר: פחות דיבורים, יותר מיילים!

Kettercat

New member
../images/Emo8.gif

סבלנות דארלינג, סבלנות. היום זה יגיע, איי פרומיס.

למעלה