פרוייקט בניית דק שסיימתי

yulevi

New member
בנוי כהלכה../images/Emo39.gif

אתה יכול להעלות את התיעוד עם הסברים גם כאן,

Shy127

New member
לוקח המון זמן להעלות את התמונות בתפוז

אם היה אפשר להעלות ברציפות את התמונות - הייתי מעלה בצ'יק רגע אפשר להעלות קובץ PPT לא? שנייה אנסה

Shy127

New member
ועלויות

לוח אורן לא מהוקצע 5X10 משומר (מחוטא) 10 מוטות של 6 מטר - 8.5 ש"ח למטר לפני מע"מ (נשארו לי סה"כ 2.5 מטר) 500 ברגי טורקס מצופים 6X70 - חצי שקל לבורג - לפני מע"מ - (נשארו לי 80 ברגים) 200 ברגי פיליפס סיבית 5X80 - לתשתית 30 ש"ח (נגמרו) שמן FLOOD - גלון (כמעט 4 ליטר) - 320 ש"ח (נשאר חצי גלון) שקען עם פוטר - 120 ש"ח רולר לצבע - במרקם שיש 35 ש"ח בד פרליג - 20 מטר - 3.5 שקל למטר רץ זפת קרה - היה לי בבית 100 מסמרי 10 שדפקתי אותם לקורות באדמה לפני היציקה לחיזוק - 10 שקל 2 שקי מלט ו 8 שקי חצץ - 70 שקל 5 מריצות חול ליציקה - בחינם חוט סימון - 25 שקל חוט סימון עם גיר (צ'וקליין) 25 שקל - לא עשיתי בו שימוש כלל לוח איפאה טובקו (מקורי) 14 ס"מ רוחב 2 ס"מ עובי - 32 ש"ח למטר רץ ( נשארו 2 מוטות של 490 ס"מ שיהפכו בבוא הזמן לשולחן ואדניות) גודל הדק הוא כ 15 מ"ר 2.96 4.90X בנוסף בניתי 2 ספסלי זולה משאריות ארגז חול משומש שהיה לי

yulevi

New member
תודה שי../images/Emo140.gif

על כך ששיתפת אותנו בתיעוד העבודה היפה שלך,ומחכים לתיעודים ותמונות נוספות שלך

Shy127

New member
מוט ההברגה

נועד לבצע פילוס עדין של הקורות ע"י הכיונון עם אום ושייבה גדולה אתה יכול בעזרת פלס להניח את הקורה על המוט הברגה ולקבוע את הפילוס של המשטח ביצעתי בקורה שתי חורים גדולים שלתוכם נכנס חלק ממוט ההברגה

yulevi

New member
רעיון מצוין../images/Emo45.gif

בניתי כמה דקים לילדים ,אך לא עלה בדעתי רעיון כזה לאיפוס,

איזה שינוי!!! (לעומת המצב הראשוני ללא הדק...)

מזמין רקדנים לפזז שם.......
. נראה נפלא! כפיים!!

maamoon

New member
עבודה יפה , מושקעת

למה בחרת להשתמש בפלוד? האם יש לזה סיבה מסויימת?

Shy127

New member
שמן FLOOD הומלץ לי ע"י מחסן העצים

מה שמציק לי כבר שלושה ימים יש את הריח של השמן על הדק והוא דיי מסריח למרות שפח אין לו ריח דומה. אולי זו ריאקציה עם העץ שיוצרת את הריח

למעלה