פרוייקט גמר באומנות

פרוייקט גמר באומנות

שלום לכולם, אני עוד מעט מסיימת יב' במגמת אומנות.. הנושא של הוא אבא שלי..(כל הקטע שלא פגשתי אותו אף פעם. .,שכל מה שאני יודעת עליו זה דרך תמונות ,זיכרונות של אחרים, וסיפורים..) אני חייבת לציין שבהתחלה, התנגדתי לעבוד על הנושא הזה..(המורה שלי כבר מכיתה י' הציעה לי לעבוד על זה בפרוייקט גמר..) וכרגע, אני רואה שזה הנושא שהכי קרוב אליי ושאני יוכל להוציא בו את המקס'.. בכל מיקרה, אני צריכה את הדעה והעזרה שלכם.. אני צריכה לעשות 4 עבודות שונות(ציורים) יש כבר שתי רעיונות..תגידו לי מה דעתכם,ואם יש לכם עוד רעיונות אני ישמח לשמוע. אז ככה, ציור ראשון- אני מציירת חצי דיוקן של אבא שלי בכתמים של גוונים של שחור לבן אפור..והחצי השני, זה סימן שאלה שמתחבר לדיוקן והוא צבוע באותם גוונים. ציור שני-ציור של פרח דם המכבים(מה שיש במדבקות של יום הזיכרון) על רקע צבאי.. אם זה עוזר לכם לפתח רעיונות, אז אבא שלי נהרג בתאונת דרכים בצבא.. אני ממש ישמח ויודה לכם על כל עזרה ועצה. יום טוב=]

lyor5

New member
היי,גם אני עשיתי פרויקט באומנות....

את יכולה לעשות את התמונה של אבא שלך לפי 4 זרמים באומנות שבפרויקט תוכלי לציין שהם מקבילים לארבעה תקופות בחייך כיצד את רואה את אביך. לדוגמא -את יכולה לעשות תמונה כאילו את פוגשת את אביך וזה יציין את הזרם הסוריאליסטי(חלומות-דאלי,חואן מירו),בנוסף את יכולה לעשות את התמונה של אביך לפי הקוביזם(נראה לי שקשור לתחילת המאה )-תמונה שהיא מחולקת לקוביות ואז תציני שזה מציין את השברים בחייך וכן הלאה.. אם תרצי אולי יש לי עוד כמה רעיונות.(חג שמח)

No name for now

New member
אפשר רק לומר ש...

אני חושבת שזה נהדר שאת בוחרת לעשות הנצחה כזאת, הלוואי והיו לי את הכשרונות
נשמח לשמוע מה עשית ואפילו לראות

פרי יצירתי....

ציור בחזית מסעדת פיוז'ן(לשעבר) בבורסת היהלומים בר''ג 2000- אקריליק על חלון כפול 180x360

ציור ממש יפפהה!!!!

וואוו, תודה על הרעיונות, התמיכה וכל השאר.. אימצתי לעצמי את עיניין הקוביזם.. עכשיו חסר לי עוד רעיון אחד.. תודה לכם אנשים טובים!! יום פאנן=]

lyor5

New member
יופי,אני שמח שעזרתי לך...

עם זאת, את יכולה להשתמש בטכניקת הקיארוסקרו(אור-צל)ולהסביר שאת רואה את אביך בהעלטה. בנוסף ,את יכולה לעשות תמונה שכשורה לתפיסת העולם שלך בהתאמה לצבעים עקב מה שחווית לפי הזרם האיפרסיוניזם או האקספרסיוניזם.

תודה והרבה הצלחה לך....עם סיום הפרו

....עם סיום הפרוייקט נשמח לראותו כאן.

סיימתי עבודה אחת!!

סימתי את העבודה הראשונה.. כרגע אין לי תמונה אז אני יתאר לכם.. ציירתי חצי דיוקן של אבא שלי, בגוונים של שחור אפור ולבן,בטכניקה של כתמים(צבעיאקריליק..) ומהחצי השני יצאו מריחות מיכחול באותם גוונים. הרקע בצד של הדיוקן בכתמים בגוונים של ירוק עכור.. צד שמאל של הציור(איפה שהדיוקן והירוק מסמל משהו שחי בתוכי, זיכרון..איזשהי דמות שפעם הייתה קיימת ונעלמה.. וכאן מתחבר הצד הימיני,שהכל במריחות מכחול בגוונים של שחור לבן ואפרו שמסמלים מוות, זיכרון מתמשך.. וכד'..

No name for now

New member
מעניין מאוד

קשה לי לדמיין את זה אבל אני מבינה את ההסברים
נשמח לראות ולשמוע על עוד עבודות

lyor5

New member
אולי ביום מן הימים יהיה ....

ליתומים איזה מן קיר שמי שירצה יוכל לשים עליו תמונה או שיר שכתב.

No name for now

New member
../images/Emo124.gifאני מוכנה להעלות לפורום

אם לא איכפת לכם מזכויות יוצרים (אנשים יכולים להעתיק את השירים והתמונות), אין לי בעיה להעלות חומרים של הגולשים לפורום יש מאמרים ויש גלריות, אני אשמח להעלות עבודות לפורום מוזמנים לפנות אליי במסרים אישיים

למעלה