פרוייקט הדולות יוצא לדרך - נשים למען נשים

מור שלז

New member
פרוייקט הדולות יוצא לדרך - נשים למען נשים

בעקבות הדברים של נירית ודגנית, והיוזמה הברוכה של אביבה, החלטנו לעשות את זה רשמי יותר. הפורום הזה הוא במה נפלאה לשיתוף בינינו, ולהרים יוזמות מהסוג הזה, אז בואו ננצל את זה. מה זה "דולה"? דולה, זה מושג שמגיע מתחום ההריון והלידה ומתאים ביותר גם לתחום הספורט. פירוש המילה דולה ביוונית הוא אישה מנוסה המעניקה עזרה ותמיכה לאחיותיה הנשים. וזו המטרה שלנו כאן בפרוייקט הזה: להיות כאן אחת בשביל השנייה. אז מה זה פרוייקט הדולות? הרעיון שמאחורי הפרוייקט הוא לרכז כאן בפורום את כל מי שמוכנה להיות דולה. לעזור, לתמוך, להיות שם בשביל האחרות. נשתמש כאן בבמה של הפורום הזה על מנת לרכז פרטים של הדולות: מה, איפה, מתי, וכל אינפורמציה נוספת. איך ניצור קשר עם הדולה? בסופו של דבר הפורום הזה הוא פורום ציבורי, ולכן לא נפרסם כאן פרטים של הגולשות, את הקישור נבצע באמצעות מערכת המסרים של תפוז, וכך כל אחת תוכל לשמור על הפרטיות שלה מחד, ולהיות זמינה למי שרוצה בכך מאידך. לכל אחת שתפרסם פה בשרשור את הנכונות שלה לסייע יש ניק בתפוז, ובלחיצה עליו יפתח הכרטיס האישי, ודרכו גם אפשרות לשלוח מסר. כמובן, אם מישהי בוחרת לפרסם מייל או טלפון – זו זכותה המלאה, אבל לא נחייב אתכן לחשוף שום פרט אם לא תרצו בכך. אוקיי, החלטתי להיות דולה, מה אני צריכה לעשות? שרשרי פה להודעה הזו תגובה עם הפרטים הבאים:
תחום: אופני כביש, שטח, ריצה, שחייה או כל תחום אחר
מתי: באיזה שעות וימים מדובר
איפה: איזור בארץ, ואולי גם פרטים ספציפייים יותר (למשל, פארק הירקון)
הערות: כל אינפורמציה נוספת שברצונכן להוסיף ומה הלאה? את כל ההודעות אני אאסוף בצורה מסודרת למאמר עם קישור לניק של כל אחת ואחת. נסדר לפי תחומים, איזורים בארץ, ועוד. את המאמר נוסיף לאיזור המאמרים בפורום, וכך כל אחת שתרצה בכך תוכל ליצור קשר. מדי פעם בפעם, בהתאם לביקוש, נפתח שרשור חדש, ונרענן את ההיצע. בהצלחה לכולנו!

מור שלז

New member
ואני אתחיל ../images/Emo13.gif רכיבת כביש וריצה

רכיבת כביש, ריצה, או שילוב של השניים (אימון החלפות).
כל ימי השבוע (בתיאום מראש איתי) למעט שבת, בין השעות 6:00 ל-8:00 בבוקר
פארק הירקון בתל אביב
מדובר בהצטרפות אלי לאימונים שלי, או ליום שיש לי אימון קל, או שאני אדאג להאריך את החימום/שחרור ולהיות איתכן כמה שצריך. פרטים נוספים במסרים

avivar

New member
דולת רכיבת כביש

שם: רייק אביבה נושא:רכיבת כביש למתחילות/סמי מתחילות. תוכן:רכיבת כביש, קצת טכניקה בסיסית ביותר,רכיבה בקבוצה,סימונים,שתייה תוך כדי והכי כיף-רכיבה לשם הנאה . מתי: יום שישי בבוקר מוקדם לפני כל ההכנות לסופש. איפה:איזור שוהם,איזור מודיעין/לטרון, נחשון, משולש,שמשון(הכל גמיש בהתאם ליכולות). קשר: א.דרך הפורום. ב.מערכת המסרים של תפוז. ג.נייד 054-8300390 (בשעות סבירות בבקשה..) בהצלחה ובהנאה.

avivar

New member
רכיבת מתחילות יום שישי בוקר

רוכבות נכבדות. אני מחר (שישי בשש)בבוקר אתייצב בתחנת הדלק בנחשון. מוזמנות להצטרף אלי.ממש באיזי. ציוד נדרש: 2 בקבוקי שתיה לפי בחירתכן (מים או איזוטון). פנימית ספייר, משאבה למי שיש. להתמרח טוב טוב בעיקר בפנים. כמובן:קסדה, בגדי רכיבה רצוי.נעלי רכיבה רצוי. כפפות משקפיי רכיבה ואו שמש (חובה). חטיף/תמרים/כריך/ג'ל, כל אחת כאוות נפשה. בבקשה לשרשר מי שמעוניינת להגיע. או לנייד שלי 0548300390 אביבה

דורסל12

New member
../images/Emo6.gifשלז את אלופה שמעתי אתמול מקום רביעי

אני לא יצאתי עם אביבה כי הייתי הרוסה מאימון קורע ביום רביעי ורכיבה ביום חמישי אז אתמול לקחתי חופש. חשבתי שיש בנות שיגיעו אבל הסתבר שאף אחת לא הופיעה הבוקר אווה ואני רכבנו את המרובע היה כייף...כמובן שאוווה סחבה אותי אז האימון שלי היה מוצלח בדרך פגשנו את בנות שוהם בתיה. היה שמח ולך יקירתי כבוד גדול על התחרות-מדהימה

evale2

New member
../images/Emo23.gifמור ../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך על התחרות אתמול, שמעתי שהיה מאוד חם
ולא קל , בטח זאת חויה להיתחרות עם ספורטאים מחול.
לא יודעת מאיפוא את שואובת כל כך הרבה כוח לתחרויות (ועוד איזה תחרויות
) מתחילת השנה.......
אני
והילה מאוד נהנו היום בבוקר
, לפני חצי שנה אני והיא עשינו אימונים בקריטריום
והיום ביחד רכבנו את המרובע
היה מדהים צחוקים
, שיחות קטנות של נשים
- פשות כיף לו נורמלי!!!!!
שיהיה שבוע טוב לכולנו
אוה

avivar

New member
שירי גם שאלה אז על הדרך...

לי היתה רכיבה אחלה, למרות שלא הגיעו בנות (חלקן שלחו מסרים על בעיות לוגיסטיות), עד שהשרשרת שלי החליטה להתעקש על החלקות..רכבתי על פלטה ותרגלתי דימיון מודרך..כמעט בסוף, גם הצטרפתי לשלושה גברברים, שרכבו לכיוון שלי,ובשמונה בבוקר עמדתי במטבח לטגן שניצלים לצהרים.. בכל אופן את מכירה אותי שאני לא נכנעת, יש בנות שרוצות, אהייה שם בשבילן, מקווה בלי נדר גם בשבוע הבא. והמבריזניות אוה והילה דורסל.. נו כבר סלחתי להן הבוקר בנחשון.. להתראות, אביבה :)

דורסל12

New member
למה להשמיץ אה...../images/Emo3.gif

אנחנו בסך הכול רצינו ללוות אותך עם המצטרפות החדשות וכמובן גם להינות מרכיבתך אבל לצערינו ברביעי בערב היה לנו אימון ריצה מטורף. חמישי רכבתי לפלמחים עם שני אירוניים שלא היו מוכנים לוותר לי עד ששבקתי וביום שישי לא זזתי אז סליחה אבל איפה היו המתלמדות???? ואווה היתה אצל כרמי כמובן קורע לקראת סוף השבוע אז בבקשה מחילה נשיקות ..

מור שלז

New member
כל ההתחלות קשות

נשמע מאכזב, אחרי כל ההתארגנות, אבל אני בטוחה שזה עוד יגיע. הרבה מאוד מהיוזמות שניסינו להרים גם לפני מרוץ האופניים לנשים, וטריאתלון נשים היו כאלה, הדברים האלו לוקחים זמן. וכמובן שאני מכירה אותך, ויודעת שאת לא נכנעת, את אביבה, לא? אם לא היית, היו צריכים להמציא אותך
הפקת לקחים לשבוע הבא - נשים את הרכיבות האלו בשרשור נפרד משלהן, ואני אדאג לנעוץ אותו, כך שיותר נשים יראו את הרכיבות ואת ההתארגנות. סחתיין עליך עם הפלטה והדמיון המודרך

zzebra

New member
אביבה,

שישי בבוקר אני בפארק אצל כרמי. אם תעבירו לשבת- בטוח שאני באה! שבוע נפלא, קרן.

avivar

New member
לקרן ZZEBRA

מצטערת שבתות הם האימונים שלי עם הקבוצה. ומתוך היכרות ממש שיטחית עם כרמי,(בהכנה לתחרות נשים), אני בטוחה שהוא יזהה את הצרכים הייחודיים שלך ויתייחס לכך. ואם בכל זאת את צריכה יותר עזרה הרי שמור דגנית בתיה ועוד המון בנות ניפלאות יש שם. בכל אופן אשמח לעזור, תהייה בקשר לקראת יום שישי. אביבה

zzebra

New member
רכיבות בשבת

את צודקת- אני באמת לומדת המון בקבוצה של כרמי. פשוט אני לא רואה את עצמי גם בעוד חצי שנה מצטרפת לאימוני כביש של הקבוצה כי הם פשוט נורא חזקים ואין סיכוי שאני אצליח להדביק אותם.. (אני רואה את הקצב באימונים בפארק). מצד שני, אני כן רוצה להתנסות ברכיבת כביש ולא רק בפארק. ולכן מחפשת כמה נשים להצטרף אליהן בשבתות מידי פעם ולהכיר את רכיבת הכביש... בקצב סביר
ההצעה שלך נשמעה לי מפתה מאוד, אבל כנראה שזה לא ממש יצליח.. לא נורא. אם יש כאן בנות שרוכבות בשבת, אני אשמח להצטרף. שבוע מעולה, קרן.

avivar

New member
רכיבת שבת

קרן, לנו בקבוצת רוכבות שוהם יש לפחות 2 רמות . היות ורכיבות קבוצתיות יש לנו רק בשתי שבתות ביתר אנחנו מתארגנות לבד. מה שאני מציעה הוא שתחברי לקבוצה הפחות אינטנסיבית המבירות והעצימות והטווחים שהן רוכבות הרבה יותר יתאימו לך. אנא שלחי לי מסר לקראת סופ שבוע (יום חמישי) ואנסה לברר מי מהן רוכבת כמה ולאן וראות אם זה מתאים לך. אני מכירה את הקבוצה החזקה של כרמי (מור דגנית,בתיה ורד,מיכליות, יעל כהן אורנה ציפי קארן פרלמוטר ועוד) אליהן קשה מאוד להשתוות. לנו יש קבוצה יותר מתונה והתת קבוצה שלנו יכולה להתאים לך בשבתות. אביבה

avivar

New member
נו טוב זה מתחיל להשמע כמו טלנובלה החיים שלי..

אז לא ממש התאכזבתי למען האמת, כי צריך להפיק מתוק מעז.. עשיתי לי אימון כייפי ביותר, משהו שבעצם תמיד לא ממליצה עליו , לרכב לבד .חוץ מבעיות טכניות הכל היה מעולה.. ואת האימון הרציני כבר השלמתי בשבת עם הקבוצה. ולטלנובלה שהבטחתי.. שום דבר לא בא לי בקלות. סגרתי עיניין. רחמים עצמיים, התמרמרות, חוסר סיפוק מהסביבה,ועוד , אלו דברים שנתונים לשיקולנו אם לקבל אותם ולהשתמש בהם או שאפשר גם אחרת. נכון זה לא תמיד קל. אבל הלוואי והייתי עם התובנות האלה והיכולת ליישם אותם לפני בואו נאמר עשרים שנים.. אז החיים יפים,אנחנו כאן כדי להנות למצות את הפוטנציאל שבנו, לצמיחה והעצמה שלנו ושל הסביבה שלנו. אז כמו שנכתב בעבר הלא כל כך רחוק: כל אחת יכולה, כל אחת משיגה. אביבה

dganitm

New member
דולת אופניי כביש/שטח

פנויה לרכיבה עם בנות שרוצות להתחיל לרכוב ימי ראשון בבוקר אזור השרון- פרטים ספציפים יותר דרך המסרים רכיבת שטח שבילים או רכיבת כביש, תלוי מה יהיה הביקוש
דגנית

doline

New member
אופני שטח../images/Emo140.gif

שמי נירית דולין ואוכל להוביל ברכיבות שטח. כרגע בחופשה כך שחופשייה אבל "קפיצה" קטנה לחו"ל תשבש את התכניות . אז חוזרת ב8.8 פשוט אפרסם כאן לאן ומתי ומה אופי הרכיבה ומי שמתאים לה מוזמנת.
בשבת מסיימת עם אליפות ישראל (לא להיבהל ) ואז בראש שקט אוכל להוביל מתחילות עם דגש על שטח+טכניקה. לפעמים רוכבת מוקדם בבוקר ולפעמים אחה"צ בהתאם לבאלגן בבית. לעיתים יוצאת מהבית (נווה מונוסון )לרכיבות שטח שאינן טכניות אז מי שגרה באזור מוזמנת.דרך אגב בשנה האחרונה גיליתי שאפשר מהבית שלי (עם 3.5 ק"מ כביש וכל השאר שטח) להגיע לכל מקום: ת"א,ראש העין,שוהם, ובן שמן .

למעלה