פרוייקט הדרים והתנדבות

elinoy18

New member
פרוייקט הדרים והתנדבות

שלום שמי אלינוי ואני נמצאת כעת בפרויקט הדרים שזהו פרויקט בחסות מייקרוסופט והצבא שמכשיר אותי בתכנות מחשבים ומבטיח לי תפקיד טוב בחיל תיקשוב ,אתמול קיבלתי טלפון מהפרויקט ומסרו לי שבגלל שאני מתנדבת אז הצבא אינו מאשר לי את התנאים שלה פרויקט כלומר יש מצב שאני לא יהיה בתפקידים שהובטחו לנו בעקבות הפרויקט (בזכות הפרויקט מובטח לנו תפקידים טובים בחיל התקשוב שדורשים לעבור את המבחן "מחשבון קרב" ,במידה ומישהו לא עובר מובטח לנו תפקידי הצלה )
1)יש אפשרות כזו שהצבא יוציא אותי מהפרויקט ולא יובטח לי שום תפקיד בגלל שאני מתנדבת?
2)במידה והצבא יאשר לי את הפרויקט, האם אני אצטרך לעשות את המבחן כמו כולם או שיאשרו לי כל תפקיד שאני רוצה בגלל שאני מתנדבת ?

eran544

New member
בתור מי שלא מכיר את הפרוייקט

אני חושב שאולי זה פרוייקט מהסוג של ממר"ם ועתודה - שאליהם לא מקבלים מתנדבים, וזה מכיוון שצה"ל משקיע בחיילים כאלו הרבה מאוד כסף מתוך מטרה שזה ישרת אותו בעתיד בתפקיד אליו הם ישובצו. במידה ותצטרכי להפסיק את השירות מכל סיבה שהיא, והסיכון במתנדבים שזה יקרה יותר גדול, יצא מצב שבו צה"ל זרק עלייך כסף "לחינם", ואולי בגלל זה לא רוצים לאשר לך.
הייתי אומר שתנסי להילחם להיכנס בכל זאת לפרוייקט הזה שנשמע מעניין. אבל במקרה ולא יאשרו לך תחזרי לתא מתנדבים שיציעו לך תפקידים אחרים.
לגבי השאלה השנייה - מכיוון שאני לא מכיר את הדבר הזה אני לא יודע להגיד לך.

למעלה