פרוייקט הזירות הגדול

פרוייקט הזירות הגדול../images/Emo177.gif

כמה למעשה יש זירות בעולם שנחשבות..... מי יכול למנותם? יניב

razcoren666

New member
יש לא מעט....

Cage Rage Cage Warriors (UK) Dangerzone European Vale Tudo Extreme Fighting Challenge (Columbus) Fearless Freestyle Fighting Fight Festival (Finnish) FightClub Berlin GCM Fighting Site Gladiator Challenge IFC IVC K-1 Japan K-1 USA King of the Cage M-1 Mix-Fight Championships Official Shooto page Pancrase Pride FC Rage in the Cage Reality Combat Fighting Rings (Japanese) Rumble in the Dome The Fight Party The Ultimate Fighter UFC Urban Destruction Viking Fight World Extreme Fighting World Extreme Fighting World Fighting Alliance World Fighting Federation X Fighting Championships Xtreme Fight Promotions ZST וכמובן, ה"זירה"....

razcoren666

New member
אפילו לא הכל...

אני גם מאמין שזה לא הכל, בסך-הכול מה שמצאתי ב: Sherdog>Links>Official Events Sites אני חושב שאם תעשה איזהשהוא חיפוש בגוגל תמצא עוד המון...

RoyceGracie

New member
ואילו הכי נחשבות למוי תאי ?

אני חושב שקיי-1 מקס מציגה את הרמה הכי גבוהה במוי תאי, למרות הזירות וריבוי הלוחמים בתאילנד...הם פשוט מציגים רמה שלא ראיתי בשום זירה אחרת. לאחר מכן הזירה של טורניר המלך בתאילנד, מביאה רמה גבוהה מאד. אחר כך אליפות האס-1, רמה גבוהה מאד. אחר כך אליפות איצטדיון לומפיני. מישהו מסכים\חולק ? יש לו להוסיף ?

zoti

New member
קיי-1 מקס זה לא מואי תאי.

מאד דומה אבל החוקים שונים במקצת. המשקלים גם גבוהים יותר ממה שרגילים אליו בתאילנד שם המשקל הכי כבד שמתחרה באופן קבוע הוא 126 פאונד. לשמחתי, הרמה בקיי-1 מאקס גבוהה ולא רואים שם דברים שרואים בקיי-1 הרגיל. האס-1 מופק ע"י סונגצ'אי שהוא הפרומוטר הכי גדול בתאילנד. בל נשכח כמובן את הרדג'דמנון שהוא האצטדיון מספר 2 בתאילנד ובבנגקוק אחרי לומפיני.

RoyceGracie

New member
זותי, תוכל בבקשה לפרט מעט

על שיטת הניקוד במוי תאי אמיתי ? אותי לימדו שקומבינציה שמקבלת מענה (קאונטר) מיידי לא מקבלת ניקוד, זה נכון ? זאב

zoti

New member
אני חושב שאתה צודק אבל האמת היא

שאני לא מומחה גדול לניקוד. כבר הרבה זמן אני מחפש לעשות קורס שיפוט במואי תאי וממש קשה למצוא אחד בארה"ב. אחד המומחים שאני מכיר הוא טוני מאיירס מאנגליה. יש לו מאמר מצויין בMUAYTHAIONLINE על שיפוט. המאמר באנגלית אבל שווה את המאמץ.

למעלה