פרוייקט המדריך - 1X03

doubloman

New member
פרוייקט המדריך - 1X03 ../images/Emo59.gif

A Proportional Response למישהוא יש סיגריה? פשע של 50 דולר? סאם חוטף בראש מסי גיי בגלל החברה החדשה שלו הנשיא מגלה מה פירוש המושג - תגובה הולמת גוש מראיין מועמד צעיר לתפקיד עוזר אישי לנשיא ודואג שבגלל שהוא שחור זה לא יראה טוב בעקבות הפקודה לתקוף ובגלל שהנשיא לוקח את זה קשה יו"ר המטות המאוחדות נותן עצה לנשיא - ככה זה תמיד בפעם הראשונה הסיפור הפרטי של סאם יוצא החוצה ומגיע לידי העיתונות גוש נותן השוואה מעניינת - גוש - " אין לי מה לעשות" דונה - " אני רואה את זה " גוש - "כמו תסריטאי על סט צילומים" מינדי מגיעה לביקור לקראת ההתחלה שלה בשבוע הבא סי גיי מנסה לשכנע את דני (כתב הוושינגטון פוסט) שאין דבר בסיפרו של סאם הוא יורד מזה - ומזכיר לה שלא כולם נחמדים כמוהו טובי הוא השריף העירוני החדש וזורק לכתבים ציטוט אשר יתגלגל לחקירה נגד אדם שאיים על הנשיא הנשיא - "מישהו מוכן להתקשר לCNN ולבדוק אם פגענו במשהו?" ליאו מוצא לנכון להרגיע אותו ליאו - "אנחנו מתנהגים כמו שמעצמת על צריכה להתנהג" ליאו - "אם אתה רוצה להשתמש בצבא ארה"ב כמו הזרוע של האל אתה יכול" ליאו - "אבל אתה צריך ליהיות מוכן להרוג את כולם"

אריאל2005

New member
אם יורשה לי...

אם יורשה לי להעלות הערה אפיקורסית משהו, לדעתי סורקין המעולה בכוונה פתח את הסדרה עם סיפור של סאם החתיך עם זונה, כדי למשוך צופים לראות כיצד רוב לאו הסקסי יתמודד עם הזונה, ולגרום לאנשים לצפות. שהרי לא ייתכן שסדרה על נשיאי ארצות הברית, סדרת איכות, שבמרכז הפרמיירה שלה יהיה סיפור על זונה, אם לא כדי למשוך צופים!! מה דעתכם??

ofra6

New member
הסיפור עם לורי ועם סאם...

אני זוכרת את זה במעורפל אבל במה שאני כותבת אני בטוחה. זמן לא רב לפני תחילת הסדרה הייתה לרוב לאו פרשיה עם תמונות פורנו ואיזה שהם יחסים עם מי שהתבררה כזונה. הסיפורים, האמיתי והבדיוני, ממש לא אחד לאחד אבל היו הרבה נקודות דמיון והיה איזשהו דיאלוג עם הסיפור. בלי קשר אני לא חושבת שסורקין כתב את זה דווקא כדי למשוך צופים. הוא כתב כל פרק כדי, בין השאר, למשוך צופים. אבל בעיקר כי הוא מספר על החיים בבית הלבן (הדמיוני). בהרבה ממשלים בבית הלבן היו פרשיות סקס והוא רצה להראות צד אחר של הדברים. ככה נראה לי.

למעלה