פרוייקט המדריך - 1X08

doubloman

New member
פרוייקט המדריך - 1X08 ../images/Emo39.gif

Enemies הנשיא מרצה לג'וש על פארקים לאומיים ולא נותן לו ללכת "אני חובב פארקים לאומי" "אני לא מופתע - אתה חנון" "תרגיש חופשי להמשיך לדבר - אני צריך ללכת הבייתה כדי שאוכל לחזור לעבודה בעוד 4 שעות" "נארגן טיול קבוצתי לפארק שיננדואה" "אחלה מקום לזרוק את הגופה שלך" מלורי לוקחת את ליאו לארוחת בוקר והוא לא מצליח להוציא ממנה מידע על אמא שלה "הייתה לי הזדמנות למסור אותך לאימוץ" הוא נותן לה זוג כרטיסים לאופרה סינית חוק הבנקאות צפוי לעבור והנשיא מרוצה מכך סגן הנשיא פותח ישיבת קבינט שמובילה לחיכוך בינו לבין הנשיא "אתה לא חושב שהעדיפות הראשונה שלנו היא למצוא דרך לשרת את הציבור הכי טוב?" טובי לא מרוצה מהכתיבה שלו ושל סאם "יש לנו בעייה למצוא את הכישרון שלנו" "הוא בטח לא התרחק" דני משיג הדלפה לגביי החיכוך בין הנשיא ועל הדרך מנסה להזמין את סי ג'יי לארוחת ערב "אני לא יכולה" סגן הנשיא מכחיש בפניו שקרה משהוא "יש לי חלום חוזר שאני הורג אותך" מלורי מזמינה את סאם להצטרף אליה לאופרה "בשום מצב לא תקבל סקס בסוף הערב" סגן הנשיא מתעצבן לשמוע מסי ג'יי שהוא אחראי להדלפה מישיבת הקבינט "אני רוצה להזכיר לך שאתה פונה אל סגן נשיא ארה"ב " גו'ש מגלה שיש שני חברי קונגרס שיתנגדו לחוק וירצו להוסיף תיקון "זה לא בקשר לסביבה - זה פעולת תגמול" סאם חושב שצריך לוותר ולא להתעקש על ביטול התיקון "עדיף לוותר מאשר שיחשבו שהתכופפנו לפני שדולת הסביבה" הנשיא - "אני לא אוהב את האנשים האלה - אני לא רוצה להפסיד" הנשיא אומר לליאו שאולי מנדי כועסת עליו בגלל הפירוד מינדי מתנגדת למלחמה של ג'וש נגד התיקון ולא מצליחה לשכנע אותו "לא סיימתי איתך" ליאו מגלה שמלורי הציעה לסאם לבוא איתה לאופרה ונותן לו משימה טיפשית כדי להשאיר אותו בעבודה סי ג'יי מציעה לדני חצי שעה עם הנשיא לציטוט כדי שלא יכתוב על ישיבת הקבינט דני - "אם מישהו יפוטר בגלל זה - אני אכתוב למה" הנשיא מצטרף לליאו ומבקש מסאם לשפר את הברכה שהוא כתב - רק כדי להשאיר אותו בעבודה מינדי כועסת שסאם לא יכול ללכת ומבינה את ה"קונספירציה" שנרקמה "נתת לו את המשימה האידיוטית בכוונה" ליאו והנשיא מסבירים למינדי כמה קשה העבודה בבית הלבן ומבקשים ממנה להבין את הפרידה בינו לבין ג'ני "תני לו מנוחה - הוא אבא שלך" סאם מגלה על המזימה ובכול זאת מתעקש לכתוב ברכה טובה סגן הנשיא מגיע ליישר את ההדורים עם הנשיא ולא מצליח "מה עשיתי לך חוץ מאשר לתת לך את הדרום בבחירות?" "אני ביקשתי ממך להיות סגן הנשיא - לא היית צריך לתת לי להיתחנן" מנדי מתעקשת לוותר על התיקון "אתה נלחם מלחמה לא נכונה ומהסיבות הלא נכונות" ג'וש מוצא פיתרון לבעייה עם התיקון - חוק השימור "לנשיא יש היכולת להפוך אזור פדרלי לפארק לאומי" הנשיא - "אתה מבין שזה כמה סלעים?" ג'וש - "אני בטוח שאדם אם ידע אנציקלופדי כמו שלך ימצא עץ או זחל שלציבור יש זכות לראות" "עבודה טובה" ג'וש - " אני מדברים על אויבים יותר ממה שהיינו מקודם" "רציתי לציין את זה"

אאל"ט, חוק על הקצאת קרקעות

אני לא זוכרת את הפרטים, אבל הם רצו להצמיד לחוק שקשור בבנקאות נספח שמשנה את הייעוד של הקרקעות במקום שאח"כ הנשיא מקים פארק לאומי -- אולי לקבל היתר לחפור שם [משום מה אני זוכרת mining] אבל בכל מקרה, הרעיון הוא שכרגע מדובר באיזור של טבע, והם רוצים לעשות איתו משהו, וכיוון שזה חור נידח אני מניחה שלא מדובר בבנייה... אז בקיצור, כנראה רוצים לכרות שם או משהו.

למעלה