פרוייקט המכשפה מבלייר אמיתי?

דברו איתי

דברו איתי פליזז אני אוהבת את אבריל לוין אני מטאליסטית אמ.. אני מאוד אוהבת להכיר אנשים.. אז דברו איתי אני מעדיפה להכיר בנים בני 13-15 מבאר 7 לא חרמנים אלה חמודים ומתוקים.. משכונה ד' יאללה ואין לי מה להגיד יותר ביושש

דם דם

New member
בוקר טוב

שלום לכולכם, אני חדש כאן אצלכם בפורום. ראיתי אתמול את המרתונים האלה של סירטי אימה, ולומר לכם את האמת זה היה א-כ-ז-ב-ה היו הרבה רעש וביקורות על הסרטים אבל הסרטים לא היו ממש שווים, לפחות נהנתי מסרט אחד "פרוייקט המכשפות מבלייר 2"

toogit

New member
עזרה בבקשה

מישהו יכול להסביר את "פרוייקט המכשפה מבלייר 2"? תודה מראש!

../images/Emo11.gif

אני כל כך שונאת את הסרט הזה../images/Emo5.gif

גם הראשון וגם השני מטומטמים לאלללה!

toogit

New member
את לא חייבת לקרוא את ההודעות אם לא

מתחשק לך. אף אחד לא הכריח אותך.

uriya1

New member
אנחנו לא חייבים לראות את שאר

ההודעות בפורום יורדות עמוד רק בגלל שעוד ועוד שרשורים על הסרט נפתחים בנפרד.

NiKi†a

New member
השני זה סרט דפוק..

רק הסוף יפה. אין מה להשוות לראשון, הראשון מפחיד ו-הרבה יותר יפה =]

דם דם

New member
הייתם מתים

הסרטים פרוייקט המכשפות מבלייר הם בין הסרטים הטובים שיש, לא מבחינה של ביצועים של רצח, וכדומה, אלא יש בהם עלילה יפה מותחת ומיסתורית, אלו סרטים שנעשו עם חשיבה...לא כמו סרטים אחרים בלי תוכן שרק רוצחים בהם אנשים, במכשפות מבלייר יש עלילה מותחת ומרתקת וזה מה שמושך אותי בסרטים האלה.לעומת גייסןX או פרדי נגד גייסון שהם בלי תכלית של ממש

מבחינתי פרוייקט המכשפה מבלייר

זה סרט רע. כי אני אסביר לך גם למה, יכול להיות שהסרט עם עלילה מדהימה והרבה חשיבה מאחוריו אבל אופן הביצוע שלו נורא. הם לא לקחו בחשבון שאנשים לא יוכלו לעקוב אחרי העלילה. ישנו מצב בצילום שהצילום עצמו הוא עדין ניראה מאוד מקצועי אבל זה ניראה כאילו זה מצולם במצלמה ביתית. אם למשל תסתכל בסרט "הכפר" תוכל לראות בהתחלה שהם צילמו על מצב הצילום הזה ואחרי הלוויה עברו למצב מצלמה אחר. אם הם יכלו לצלם את זה בצורה שונה, לפחות בלי עד כדי כך הרבה תזוזות זה היה כל כך הרבה יותר טוב. ולהראות גם את הפנים שמדברות, אם נגיד ההיא צורחת אז לראות אותה. כי לראות יער ולשמוע צרחות זה לא מספיק. הרבה פעמים רגש מועבר טוב יותר ע"י הבעות פנים ולאוו דווקא דיבור. פיצי.

דם דם

New member
וואלה צודק

אז דבר ראשון שכחת שפרוייקט המכשפות מבלייר הראשון הוא היה סרט בהפקה קטנה בלי תקציב ועם הרבה בעיות כסף מימון וכדומה בגלל זה האיכויות צילום בסרט לא טובות, או שאולי ככה הם החליטו לצלם בשביל הסרט שזה מין אפקט מבחינתם, לא יודע באמת, בסרט הכפר הוא בכלל סרט עלוב ומפגר לא אהבתי את הסרט הרעיון היה חמוד אבל היה צריך עוד לעבוד עליו הרבה לפני שהיו עושים מזה סרט, בכול אופן הנקודה שלי היא שסרט אימה טוב צריך גם למתוח ולשלב בתוכו עלילה טובה ולא סתם רציחות חמומות מוח כמו בהרבה סרטי זולים, ככה יש בפרוייקט המכשפות יש בו עלילה אבל חסרה בו האפקטיות של הרציחות והזוועות עדיין. בכול אופן אם לדרג אותו מבחינתי הייתי נותן לפרוייקט המכשפות ציון 8 אולי

אני ממש לא אהבתי

וזה גם נורא לא הפחיד! פיצפיצון צודק- זה היה ממש לא נוח לראות ככה את הסרט, עם התזוזות האלה והכל... כן, ככה זה נראה יותר אמיתי אבל זה נורא לא נעים לשבת ולראות סרט כשהתמונות בו כל הזמן זזות! וזה גם לא טוב שהשחקנים צילמו בעצמם. שחקן זה דבר אחד, צלם זה כבר משהו אחר. לשחקן אין את המיומנות שדרושה כדי לצלם סרט. אלא אם כן הוא גם צלם. נ.ב. אני לא חדשה פה. זאת רינגי בינגי בשם אחר.

נכון! התזוזות עושות כאב ראש!../images/Emo4.gif

ואין שם שום עלילה וזה סרט מעאפן ואני שונאת אותו!!

בהחלט איכזב.

הייתי אצל חברה וכיבינו את כל האורות ושמנו שני נרות ופתחנו את הטלויזיה הענקית על פול ווליום, ומצאתי את עצמי מתפקעת איתם מצחוק בכל הסרטים שראינו. כולל קנדימן 3 שציפיתי שיהיה יותר טוב מהראשון. פשוט אכזבה נוראית. את הסרטים היפנים לא ראינו... גיליתי שאני לא אוהבת לראות סרטים יפנים... לראות סרט שכולו יפנית ואנשים יפנים זה קצת יותר מידי בשבילי
לא נורא, תמיד אפשר ללמוד לפעם הבאה...

toogit

New member
הראשון מותח וטוב והשני איכזב בטירוף

וגם לא הכי מובן

למעלה