פרוייקט המלצות הגולשים בפורום הבלוגיה

suki da yo

New member
פרוייקט המלצות הגולשים בפורום הבלוגיה ../images/Emo124.gif

מאוד אהבתי את הרעיון, שהתחיל, כמדומני (
) אצל דנטל (דיטי), ואח"כ גם אצל padfoot, של בלוגרים שממליצים על רשומות של אחרים. רוצה לפתוח בנוהל שבועי כאן בפורום- בכל שבוע בלוגר אחר ישלח אלי המלצות ל5-10 רשומות מוצלחות שהוא קרא, אף אחת מהן לא תהיה של עצמו. הרשומות יכולות להיות חדשות או ישנות, בכל נושא שהוא ושל כל בלוגר שהוא. לכל רשומה שיבחר הבלוגר להמליץ הוא יוסיף הסבר קצר, או טיזר, שיעורר אחרים לקרוא את הרשומה. את כל זה יש לשלוח אלי במסר (שימו לב, לא להעלות לפורום. את זה אפשר לעשות בשרשור ההמלצות הרגיל) ואני אפרסם ואנעץ בכל סוף שבוע. כמובן, אני אעשה מעקב שבכל שבוע יהיה בלוגר אחר שימליץ. אם ישלחו לי כמה בלוגרים המלצות באותןו שבוע, אני אשמור אותן אצלי ואפרסם לפי הסדר. כמה הערות: 1. תשתדלו לשים לב מה הומלץ בשבוע שעבר. כל הרעיון הוא ליצור תחלופה של רשומות ובלוגרים, ולכן הרעיון יאבד אם כל שבוע יומלצו אותם בלוגרים. 2. המלצות ללא טיזר לא יתקבלו. 3. נא לשלוח אלי קישורים לרשומות ספציפיות, לא לבלוגים שלמים או רק לכתוב לי את שם הרשומה. 4. disclaimer: כמובן שאני לא עורכת ולא משנה, ומי שכותב המלצה יכול להיות בטוח שאני לא הולכת להכניס את הטעם שלי או הדעות שלי(כך שמי שחושב שיש לי העדפות יכול להרגע, לא, אני לא קשורה להמלצות בבלוגיה) 5. מקווה שזה יקל במעט את הבעיה של החוסר בקריאה בסופ"ש. אז מי הראשון?

goldy

New member
אף-אחת לא תיהיה של עצמו?../images/Emo10.gif

אבל אנשים מכירים את עצמם הכי טוב. אולי אים מישהוא ירצה להמליץ על עצמו (ולא להישתמש בכינוי אחר בבעלותו כדי לעשות זאת) הוא יצטרך להיתאמץ יותר? חוץ מיזה מה זה משנה למי הרשומה שייכת? מה שחשוב זה שיהיה מעניין ליקרוא אותה: אים מישהוא מצליח לעניין אותך ברשומה מסויימת סימן שמגיע לה להיות מומלצת, לא משנה מי כתב אותה. הדבר גם ימנע את התיסכול: 'אני ממליץ על כולם ואף-אחד לא ממליץ עליי'.

suki da yo

New member
מי שרוצה להמליץ על רשומות של עצמו

מוזמן לעשות זאת בכל יום בשרשור "כדאי לקרוא בבלוגיה". המטרה של הפרוייקט הזה היא לקדם אנשים אחרים, ליצור איזו תנועה של כניסה לבלוגים שלא כולם בהכרח מוכרים, או בכלל נכנסים לפורום הזה. אבל אתה יכול להרגע, מראש תכננתי לכתוב מי הממליץ ולהוסיף קישור אליו לבלוג, כך שכן, זה "משתלם"

mameliga

New member
תומס קינקייד-האיש שעשה הון עתק מקיטש../images/Emo140.gif

http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?entryid=1174081 הבלוג של החיים על פי פפיון -מרתק !

5- 10 רשומות ? ? ?

אני לא יודעת לגב אחרים אבל אני יודעת לגבי שכאשר אני רואה רשומה שווה אני ישר ממליצה ולא מחכה שיהיו לי 10 רשומות כדי להמליץ עליהן בבת אחת. אני מאוד רוצה להאמין שהרבה עושים כמוני וברגע שרואים רשומה ראויה להערכה- ישר ממליצים עליה.

suki da yo

New member
זוכרת רשומות ישנות שאהבת?

בואי ותספרי לאחרים. כמו שאמרתי, גם רשומות ישנות יתקבלו באהבה.

suki da yo

New member
בטח. כולם אומרים מגניב, ולא שולחים ../images/Emo3.gif

אבל 10, טוב? לא יותר מזה בנתיים

suki da yo

New member
בודאי

את יכולה לשלוח לי עכשיו (היום, מחר וכו'), אם את רוצה, ואני אפרסם בשבוע הבא, או שתשלחי לי בשבוע הבא (בעיקרון, אני אפרסם לפי הסדר ששולחים אלי, לא לפי תאומים מראש...)

רעיון מעולה של המלצות בלוגרים../images/Emo140.gif

מאז הרעש שעשיתם אני נכנסת לפורום שלכם כדי לקרוא על פוסטים שהמלצתם וקראתי כמה בלוגים טובים. אני לא מנויה על בלוגים אף פעם אבל נכנסת לבלוגים כל כמה זמן וקוראת כמה פוסטים בבת אחת.

חתולה, שמחה שהחזרת את הבלוג

אליך הגעתי בגלל הרעש ונשארתי בגלל התוכן. כל כמה זמן אני מבקרת כדי לבדוק אם כתבת.

למעלה