פרוייקט העיתון הגדול - הסוף

scooby4

New member
פרוייקט העיתון הגדול - הסוף../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif

כן כן, הגיע השעה בה העיתון צריך לצאת והוא יוצא ובגדול. העיתון נמצא בפורמט של מסמך וורד, הוא עבר בדיקה כך שלא יצא טקסט הפוך או לא תקין והוא נמצא כרגע על כתובת שאני תכף אתן את הקישור אליה. בעיתון לא מופיע זוכה התחרות של "משחק קיץ מטריף של פורום א.א.א." כך שאני אודיע עליו עכשיו, פה. אז ! הזוכה הוא...ד ג י
מזל טוב רעי ! כמובן שאני יכול להבטיח לך אלף מתנות וירטואליות אבל הם לא שוות שום דבר כך שזה לא משנה...
המתנה היא שכל הפורום למד דברים על סדרת הצמרמורת והאחים גרים, זה מה שחשוב לפי דעתי - הזכייה של דגי היא זכייה של הגרלה כך שזה לא אומר שהוא ידע יותר, אלא הוא ידע 2 חידות והוא בר מזל... ועכשיו, חברי הפורום, אני גאה להציג בפניכם את...העיתון !

WallFlower

New member
יא../images/Emo70.gif איזו התרגשות../images/Emo70.gif

ואו זה הרגע נפתח וזה ממש יפה
סקובי אתה גאון
זה כלכך יפה
לימדת את עצמך לעשות את זה
ואו, אני כלכך גאה
זה יצא כלכך יפה *מוחה דמעה*... לא! יש פה ציטוטים מהתנ"ך
איכס זה היה בבגרותתתתתתתת....אהההההה זה לא שתי בריאות של נשים זה בריאה של אישה אחת כשפרק ב' מפרט את פרק א' או דברים שאני לא אמרוה לזכור כי כבר סיימתי עם תנ"ך למצח
יא
אני כלכך גאה

ד ג י

New member
האתר אמר שהיו שתי בריאות האתר יודע

אני אומר שהיו שתי בריאות כי זה מה שהאתר שלקחתי ממנו את החומר אמר חזרתי להיום (הייתי גם אתמול אבל המחשב עשה בעיות אני מאוד מאושר שזכיתי במכונית
וירטואלית

Posiedon

New member
יש יש !!! אתה תעשה עוד עיתון נכון?

סוף סוף אני שמח *גם מוחה דימעה* כל הכבוד אלון חזק ואמץ! ובאיזה תוכנה השתמשתה?

scooby4

New member
זהו... שלא... ../images/Emo4.gif

אם מישהו רוצה לעשות עוד עיתון אז העיתון יהיה על אחריותו. אני החלטתי לפרוש מעיסוקי כיוזם לפורום, יש לי יותר מדי דברים לעשות ואין לי זמן לעוד עיתון, משחק, פינה וכל דבר אחר.

Posiedon

New member
ואייך את הכותרת של האילת עם המע"מ

וכל השאר וגם הכותרת של הבלוג שלך?

scooby4

New member
פוטושופ

אבל זה לא הכרחי לעיתון, אפשר לבנות עיתון גם בלי.

Idan91

New member
מ-ק-ס-י-ם!

עוד לא קראתי הכל, רק רפרפתי, בינתיים, אבל זה נראה נ-ה-ד-ר! כל הכבוד, סקובי!

x project

New member
למרות שקראתי את העיתון כבר בבוקר

אני מגיבה רק עכשיו כי אני איטית יצא אחלה עיתון! אהבתי!

black flower

New member
וואו!! מגניב לאללה!!

למרות שהעיתון פורסם בבוקר.. אני מגיבה כרגע כי הייתי בעבודה.. אחלה עיתון סקובי! עשית אחלה עבודה!! והתמונה של שבי זרעיה ממש במקום! בכל עיתון צריך לפחות תמונה אחת של שבי זרעיה! רעי מזל טוב על הזכייה!! אני גאה בך!!

למעלה