פרוייקט העיתון הגדול

scooby4

New member
פרוייקט העיתון הגדול ../images/Emo63.gif

חברכם הנאמן והחתיך שמח להודיע על "פרוייקט העיתון הגדול".
גלשתי לתומי בפורום "הארי פוטר" ולפתע ראיתי עיתון שהם הקימו אותו, חשבתי, הרהרתי, והגעתי למסקנה שגם אנחנו זקוקים לעיתון. ובגלל זה, החלטתי שאני אזום את כל "פרוייקט העיתון הגדול" פה ואערוך אותו ב"וורד" כדי שכולם יוכלו לקרוא אותו בנוחות וגם לשמור אותו במחשב האישי.
העיתון יכיל מגוון של נושאים הקשורים לפורום א/א.א שלנו כגון: סיפורים של חברי הפורום, מס' אגדות אורבניות, מאמרים שיכתבו ע"י חברי הפורום הקשורים לאגדות / לאגדות אורבניות / אמונות תפלות, פינת רכיליות (על חברי הפורום)-(חה חה חה, איזה רשע אני...), וסקרים / שאלונים למיניהם. אם אחד ממכם בטוח לחלוטין שהוא מסוגל לכתוב מאמר או סקר / שאלון מרשים ואסתטי לעיתון הוא מוזמן לכתוב בפורום הצעה ואני אצור איתו קשר במסרים / א.ס.ק. אני כבר יכול לומר שאני אדאג ללוגו ולעיצוב העיקרי של העיתון, מה שנשאר לכם לעשות זה לדאוג לאגדות אורבניות טובות ומפחידות שלא שמענו עליהם יותר מדי, לסקרים ושאלונים מקוריים ולרכיליות טובות למדור הרכיליות שלנו (לא משהו יותר מדי קשה, אלא לפחות מי הם הזוגות של הפורום
). ד"א, לי מאוד בא לכתוב את המאמר על האגדות האורבניות, אז אם למישהו לא בא על זה יותר מדי, זה טוב כי אני ממש חושק לכתוב על זה...
העיתון יצא ב - 30 ביולי כך שיש לכם 27 יום לכתוב את מה שאתם רוצים, אבל תכתבו רק אם אתם מודיעים לי על זה קודם ואני נותן לכם אישור על זה, כי תמיד יכול להיות שמישהו אחר ירצה לכתוב על אותו הנושא גם. העיתון יצא גם באותו התאריך בו יערך הטקס המכובד שלי בו אני אומר את שמם של זוכי תחרות הקיץ המטריפה של הפורום. כמובן שכשאני נותן לכם את האישור לכתוב על הנושא שרציתם לכתוב עליו, אתם צריכים להגיש את הכתבה / שאלון / מדור כמה שיותר מהר, ו - לא יתקבלו מאמרים / מדורים / שאלונים בתאריך ה - 30 ביולי ! (אני מרגיש כמו לימור ליבנת עכשיו...) מותר לכם לכתוב כתבות גם בזוגות אם יהיה מצב של חלוקה או סתם חברים שרוצים לכתוב על אותו הנושא יחדיו. מה שנותר לי לאחל זה רק הצלחה לכל חברי הפורום בכתיבת המאמרים, עכשיו תתחילו להגיב.

black flower

New member
מגניב!

אני יכתוב כמה אגדות... אני טסה ללונדון יום ראשון ותמיד בטיסות יש לי רצון עז לעשות דברים יצירתיים...כמו אגדות שאו יגרמו לצמרמורת רצינית או להקאה :) yey!!!

WallFlower

New member
../images/Emo45.gif אני עייפה...../images/Emo1.gif...אני אנסה

לחשוב על משהו...אני יותר מדי עייפה...

scooby4

New member
חברה - עזרה !

אני צריך 2 דברים שאני לא מצליח למצוא להם פיתרון. אני צריך שם לעיתון ותמונת שער, מישהו ?

scooby4

New member
אוקיי...

אז רק תשלח לי מסר מה יהיה במדור ותכתוב אותו עד ה - 29.

WallFlower

New member
המממממ...שם....הממממ...אני חושבת על

זה....יש לי! -"א.א.א."...סתםםםםםםםםםםם...משעמם לי........

scooby4

New member
../images/Emo3.gif

אני פשוט אשאיר את זה כאמור ל"פרוייקט העיתון הגדול".

scooby4

New member
אני מעדיף להשאיר את זה כך בגלל -

השער שהכנתי היום, זאת רק טיוטה, בעיתון האמיתי יהיו נושאים מסביב לאיור.

scooby4

New member
לא עובד -

כנסו לפה, משם תיכנסו לתיקיית "bla" ושם יש את התמונה.

ד ג י

New member
הכי חשוב

זה שיש את המחיר באילת והמחיר בארץ, בגלל מספר הקונים הרב חברי פורום את חושבים שיש מקום בעיתון למאמרים על יצורים פנטסטיים, (יכול להיות דרקונים שפחות מתקשרים לא.א.א (למרות שקצת ל א.) ויכול להיות על לילית שהיא יותר קשורה לא.א)

black flower

New member
מגניב.!!!

דרקונים יות שדונים ליליות כל זה... אם אתה רוצה אני יכולה לספק לך תמונות...יש לי בכמויות!

scooby4

New member
תיכננתי את התוכן העיקרי ../images/Emo176.gif

1. שער 2. תוכן עניינים + דבר המנהלים (שלא החזירו לי תשובה... השתעלות...) 3. ספונסר: מופע הסטאנד אפ החדש של שבי זרעיה 4. בחן את עצמך - דגי 5. טור מכתבי האימה של אקס פרוג'קט 6. מדור רכיליות - מאת לא יודע מי עדיין 7. מדור סרטים - מאת פרח קירות 8. כתבה - אגדות אורבניות מפרי עטי 9. כתבה - אגדות אותנטיות מאת לא ידוע 10. כתבה - שדונים, פיות ודרקונים - מאת... אפרת / דגי ? 11. כתבה - אמונות תפלות מאת לא ידוע זהו ביינתים, אם יש לכם מדורים מקוריים להוסיף, בקשות לכתיבת כתבה / מדור שפנויים לביינתים, אז אתם יכולים או לכתוב פה בפורום או לשלוח לי מסר / אייסיקיו. כמובן שבין כל הכתבות והמדורים יהיו גם סיפורים של חברי הפורום, אותם גם אתם יכולים לשלוח לי במסרים או באייסיקיו.

scooby4

New member
שכחתי כמה דברים -

א' - מדור המיתולגיה של פוסידון, שהוא עדיין צריך לדבר איתי עליו. ב' - מישהו מתנדב לעשות כתבה על רוחות רפאים ? זה מעניין.

למעלה