פרוייקט זמני

coldcut

New member
פרוייקט זמני

אני אפרט קצת אני בוגר מכללה למדעי המחשב וחסר כל ניסיון רלבנטי. לאחרונה הוצע לי משרת QA בחברה שנותנת שירותי outsourcing למרקורי(העבודה היא במרקורי). התנאים המוצעים: 30 שקלים לשעה נסיעות ותלושים מסובסדים. שעות עבודה די מטורפות: 10.00-20.00 הבעייה הגדולה מדובר על חוזה זמני לשלושה חודשים -לפרויקט-שאחריו אולי אמצא את עצמי מחוסר עבודה אך ייתכן שייכנסו פרוייקטים נוספים ואוכל להשאר שם...(כמובן הדבר לא וודאי) אשמח לשמוע דעות בעד ונגד...

T i k t a k i t

New member
תראה...

אם אין לך כרגע שום נסיון הרי שאחרי העבודה הזו תוכל לכל הפחות להגיד שיש לך כבר נסיון ,מה שרק ישפר את סיכויך. אם בשביל העבודה הזו אתה לא צריך לשנות את סדרי חייך יותר מדי-נאמר זה לא מצריך מעבר דירה או משהו כזה-הייתי ממליצה לך לקחת אותה ,כי זה עדיף על כלום,נותן לך טיפה נסיון ומכניס אותך לענף. לגבי נשעות... אלה לאו דווקא שעות מטורפות בענף ההיי טק- סה"כ 10 שעות עבודה ביום ? זה מטורף?
(זה לא בציניות,זה בשיא הרצינות .מדובר בערך בשעות העבודה המינימליות המקובלות בענף,לרוב עובדים גם יותר במיוחד כשיש דד ליינים ולחץ) מה גם ,מבלי להעליב -השוק מלא כרגע בבוגרי מדעי המחשב ,ויש מקומות שמעדיפים באופן חד משמעי בוגרי אוניברסיטה . ככה תוכל לצבור יתרון יחסי בכך שיהיה לך ניסיון.

neko

New member
../images/Emo45.gif, ניסיון זה הדבר הכי חיוני.

חוצמזה, להפסיק תמיד תוכל, ואם זה פרוייקט זמני בכלל אין לך מה להפסיד. וכסף זה כסף...

vinney

Well-known member
נראה סביר

חוץ מהעובדה שזה חוזה זמני ל3 חודשים
10 שעות ביום זה לא כזה הרבה, למה אתה אומר שאלה שעות מטורפות? אם זה נראה לך מטורף, אז אתה לא בנוי לענף הזה

erandd

New member
בוא לא נשכח את הנסיון

אתה מקבל נסיון בכלים של מרקורי שישר מעלה את הערך שלך בתום שלושת החודשים

coldcut

New member
שלושה חודשים נחשב כניסיון?

האם שלושה חודשים נחשבים לי כניסיון? או זו תקופה קצרה מדי בשביל להכניסה לרזומה?

erandd

New member
בהחלט כן

פה מדובר בנסיון מאוד ספציפי (בדיקות אוטומטיות בכלי מרקורי). כל חברה המעוניינת באיש אוטומציה תהיה מעוניינת בעיקר אם תצליח להטמיע פרוייקט שלם עם אוטומציה לך על זה

עפר פרת

New member
מסכים בהחלט

נסיון רלוונטי (מרקורי ברזומה זו התחלה טובה) שעות סבירות (יותר ממשרה מלאה, אבל לא נורא) משכורת סבירה (22*10*30=6600 ש"ח ברוטו - בערך המשכורת הממוצעת במשק) קדימה, קדימה.

coldcut

New member
ועוד שאלות

כלי העבודה שאמרו לי הוא:Test director (לי זה לא אומר הרבה...) ראש הצוות נסה להפחיד אותי(בראיון העבודה ) כי מדובר בעבודה רוטינית ושחורה. הבנתי כי את תכנוני הבדיקה עושה מהנדס הבדיקות והתפקיד שלי הוא עבודה שחורה נטו. היות ואני חסר כל ניסיון בתחום אשמח לדעות נוספות

עפר פרת

New member
תלוי בך...

Test Director הוא הכלי של מרקורי לניהול בדיקות והכרות איתו מאפשרת להכיר גם אספקטים נרחבים של עולם בדיקות התוכנה (מחזור חיים של מוצר, יחסי שיווק, פיתוח ובדיקות, מחזור חיי הבאג, סטטיסטיקות, דו"חות ועוד). לגבי עבודה שחורה - אני מניח שהעבודה לא תהיה מאתגרת במיוחד, אבל: 1. אם תרים מדי פעם את הראש מהבדיקות תוכל לראות ולחוות את החיים בארגון תוכנה גדול, מסודר ובשל. זה שיעור טוב לחיים. 2. תוכל להכיר אנשים, לראות מה הם עושים ולתת להם הזדמנות להכיר אותך. 3. תוכל לראות איך כותבים בדיקות, מה בודקים ואיך. 4. תוכל לתת מעצמך על-ידי הערות בונות. 5. יתכן שעבודתך תכלול גם כתיבת דיווחי באגים, ושם תוכל להיות יותר יצירתי, למשל, תוכל לחקור את הבאג על-מנת לצמצם את מספר הצעדים הדרוש על-מנת לגרום לו להתרחש. בקיצור, לך על זה.

erandd

New member
ובוא לא נשכח התממשקות לכלים אחרים

בTD יש התממשקות לWINRUNNER, תוכל לראות איך משלבים בדיקות ידניות ואוטומטיות (בהנחה שיש כאלה)

למעלה