פרוייקט חדש בהרצליה: התעמלות לכיתות ד'

פרוייקט חדש בהרצליה: התעמלות לכיתות ד'

עיריית הרצליה יוצאת בתכנית חדשה לשנה הבאה: כל כיתות ד' בעיר, יקבלו תוספת של שעה שבועית (נוסף על שעתיים חינוך גופני שיש לכולם, ונוסף על שאר המקצועות) של שיעור התעמלות קרקע או מכשירים. כל שתי כיתות ד' יתחלקו לשלוש קבוצות, כך שהשיעורים יתקיימו בקבוצות קטנות יחסית ולא במסגרת כיתה שלמה. המטרה היא להחיל תכנית תלת-שנתית, כלומר, לכיתות ד'-ו'. שכבת כיתות ד' של השנה הבאה תהיה הראשונה שתהנה מהפרוייקט, וכאשר הילדים יעלו לכיתה ה' הם ימשיכו בתכנית, וגם בכיתה ו'. כך שבעוד שלוש שנים, כל תלמיד או תלמידה שסיימו בי"ס יסודי בהרצליה יידעו התעמלות יסודית. איזו יוזמה מבורכת. כל הכבוד לעיריית הרצליה! הלוואי והפרוייקט יצליח ועוד ערים יאמצו את התכנית. בנוסף התבקשתי להמליץ על מורות/מאמנות/מדריכות מתחום ההתעמלות (או כמובן מורים/מאמנים/מדריכים) שמעוניינים להיכנס לתכנית, לאמן התעמלות בשעות הבוקר וכן לעזור בבניית תכנית הלימודים.

Tammie

New member
וואוו נשמע מדהים!

הלוואי שהייתי יכולה להצטרף לפרוייקט, אולי אחרי שאני אסיים את הלימודים בירושלים :)

chuch1

New member
באמת יוזמה מבורכת!!! הלוואי ובכל עיר בארץ

היוזמה הזו תכנס לתוקף!!! אשמח לעוד פרטים על מנת להבין טוב יותר,אולי רלוונטי לגבי :):):)

Xx ofek xX

New member
../images/Emo12.gifאיזה כיף להם!

אני חושבת שהרבה מהילדים האלה ימשיכו להתאמן גם כשהם יסיימו את היסודי (כי בכל זאת, אחרי שמתחילים קשה לרצות להפסיק
) וזה ממש יעזור להעלות את המספר של המתעמלים בארץ

Tammie

New member
בקשר לזה- שילדים ימשיכו להתעמל אחרי

אני חושבת שזה היה יותר נכון לעשות את התכנית גם לכיתות הנמוכות, ואז אפשר לשלוח מאמנים מחוגים תחרותיים לצפות בבנות ולאתר כשרונות. ילדה בכתה א או ב שהיא מוכשרת עוד יש לה סיכוי. ילדה בכתה ד- כבר יהיה לה מאוד מאוד קשה להתחיל להתחרות ולהגיע למקומות רציניים, לפחות בהתעמלות מכשירים. אבל בכלליות- תכנית מדהימה, אני התחלתי להתאמן פעם ראשונה בכתה ד, אח"כ פרשתי וחזרתי כמה פעמים, אבל זה כבר סיפור אחר :)

למעלה