פרוייקט חודש ספטמבר הבא עלינו לטובה

• פותח הנושא psa
  • פורסם בתאריך

psa

New member
פרוייקט חודש ספטמבר הבא עלינו לטובה

הכנת קופ´ אכסון מקופסת נעליים או קופסת אחסון מ"גרוטאות" : קופ´ מטרנה , מגבונים לחים , אבקת כביסה או כל קופסה אחרת .
לשרשר פה את התוצרים בנושא זה .
(באישורה של אביבה המנהלת
)
עבודה מהנה לכולנו

av_i_va

New member
רעיון מעולה בעיני../images/Emo140.gif

אולי סוף סוף תהיה לי קופסא לצעיפי המשי שלי...
לכולנו כל כך הרב אריזוות ריקות, שחבל לא לנצל, אז בוא נעשה שימוש חוזר אפשר לחלק את הרעיון ל-2 חלקים:
קופסאות לשימוש חוזר
יצירות עם או ל- ילדים לדעתי יהיו כאן רעיונות נפלאים. זו הצעה ליצירה שממש ניתן לתת לדמיון להתפרע! לכל מי שיש הצעה, רעיון או הערה, מתבקש לשרשר זאת כאן על מנת שנקבל מושג מה רצון הרוב.

dili

New member
אם כך, הפרוייקט שלי כבר מוכן ../images/Emo13.gif

ממש במקרה, לפני כמה ימים כשישבתי להכין את המסגרת (שאגב לא הצליחה ולכן אין לי מה להראות לפרויק אוגוסט), חשבתי לעצמי מה לעשות עם קופסאות תחליב החלב הריקות שיש לי, אז הכנתי שתי קופסאות אחת לקפה ושניה לסוכר... זה היה ממש פשוט ומהיר, צבע, קצת תוחם זהב וזהו
את התמונות אראה בעוד כמה ימים, כשיסתיים הפילם

עינתפ

New member
ויש לי עוד רעיון. מכירות את קופסאות

עוגיות החמאה?? אפשר גם אותן לשדרג לקופסאות יפות.

natali_rh

New member
רעיון מצויין...

אני כבר בחצי הדרך עם קופסת נס קפה שהתחלתי לצבוע לפני יומיים.

popo11

New member
איך את צובעת על המתכת?

אני מניחה שזו קופסאת מתכת ...

psa

New member
popo11 יש "יסוד לפח "

קניתי בדיוק לפני שבוע. IMPRAG IMPRIMACION FOSFATANTE PRAGER ORITA,S.A הפחית ורודה. קניתי בחנות לחומרי אומנות. בהצלחה

dili

New member
ואני השתמשתי בחומר המקשר

שקניתי לצביעת הארון
קניתי בהום סנטר במטרה לצבוע על פורמייקה, אבל כתוב שזה לצביעה על כל מיני משטחים כולל פח.

psa

New member
קופסת אכסון ראשונה יצאה לדרך....../images/Emo13.gif

כבר כמה שבועות שאני רוצה ליצור קופסה כזו. הרי דוגמה אישית.....

psa

New member
עוד צד....

יש עוד אבל זהו . פשוט תענוג ליצור. שבת שלום

av_i_va

New member
את רצה קדימה../images/Emo36.gif תעצרי רגע../images/Emo140.gif

לפני הכל אני רוצה להגיד לך שהקופסא ממש מדהימה בעיני בכל הכנות, אחת העבודות היותר אהובות עלי שראיתי בפורום עד כה. אבל, את רצה קדימה איש עדיין לא החליט שזה יהיה פרוקיט החודש הבא. זה רק בגדר המלצה/הצעה ויש להמתין לתגובות של המשתתפים האחרים. בגלל זה ביקשתי שתעלי זאת כהעצעה דבר שני, גם אם יוחלט שזה יהיה הפרויקט - הרי ששלב הצגת העבודות רק בעוד חודש....

psa

New member
קודם כל תודה רבה.

שנית , כבר מזמן אני רוצה להכין קופסאות אכסון . שיתפתי אתכם, כשם שהחברים משתפים אותנו בעבודות שונות, בתחומים שונים ,בלי שום קשר אם זה פרוייקט החודש או לא. זה הפרוייקט שאני עוסקת בו כרגע , בנוסף להכנת לעוד כמה עבודות. כבר הכנתי עוד קופסה. זה פשוט ריפוי בעיסוק מדהים
.

psa

New member
אביבה

לא הבנתי כהלכה את דברייך בהקשר לפרוייקט החודש. סליחה. בכל זאת נהניתי להכינה .

av_i_va

New member
נהנתי מאוד לראות את הקופסא../images/Emo140.gif

אין כל צורך בסליחה כי כלום לא קרה. זה מאוד אופייני למקומות כמו פורום או צ´ט, כשאר בגלל המחסור באינטונציה, דברים לא תמיד מובנים.

popo11

New member
../images/Emo45.gif אני בעד !

קופסאות זה רעיון מצויין. אצלינו "מיוצרת" פעם בשבועיים קופסא של רמדיה ואני מתבאסת כל פעם לזרוק לפח ....

עינתפ

New member
גם אני בעד קופסאות יש לי שלל של

קופסאות רמדיה, נעליים וגם קופסאת טישו (מעץ) שזקוקה לרענון וכמו שהצעתי גם קופסאות פח של עוגיות. לא יודעת אם יהיה לי משהו לשתף אבל רעיון הקופסאות הוא מעולה

למעלה