פרוייקט חתיכות הישרדות חוזר

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifמצעד החתיכות של הישרדות../images/Emo41.gif

טוב, באמת הגיע הזמן. אני קצת עמוסה, ואני יודעת שמצעד הבנות ידרוש כפול זמן ממצעד החתיכים. למה? כי היו הרבה יותר חתיכות מחתיכים בכל עונה של הישרדות
כמו ששמתם לב- בסוף לא העמדתי את החתיכים לדירוג. למה? כי היה תענוג פשוט להנות מהשרשור ולשטוף את העיניים בלי צורך לדרג. הרי הכל עניין של טעם. אם בכל זאת תרצו- נוכל בהמשך לשחק עליהם חוליה חלשה או משהו וכך לדרג אותם, או בדרך אחרת. רק תגידו
ועכשיו תור הבנות- אותו רעיון- כל אחד מוזמן לכתוב מיהן חתיכות הישרדות שלו- אין הגבלה למספר הבנות, כי בלתי אפשרי כמעט לבחור!
כמו פעם קודמת- ארכז את כולן אח"כ עם תמונות בשרשור נפרד ומסודר. מוכנים? היכון- צא
*ותיכף גם אני אוסיף
*

Fairywitch

New member
והנה כמה שלי בשליפה:

(אם אחשוב עוד- יהיו לי עוד!) עונה 1: קולין, קלי עונה 2: קימי, אליזבת עונה 6: היידי, ג'נה עונה 7: כריסטה עונה 8: אמבר עונה 9: איימי עונה 10: סטפני
עונה 12: מיסטי, סאלי עונה 13: סונדרה עונה 14: מישל

Confide In Adam

New member
שלי

עונה 1 - קולין, קלי, ג'נה עונה 2 - ג'רי, אמבר עונה 3 - קי, לינדזי, קים פ. עונה 5 - פני, טניה עונה 6 - היידי, ג'נה, שונה עונה 7 - דארה, טיוואנה עונה 9 - אלייזה, ג'ולי עונה 10 - סטפני, אנג'י (
), קים, אשלי, וזאת מאולונג שהודחה די מוקדם, שהייתה חברה של ג'ף.. שכחתי איך קוראים לה..
עונה 11 - דני, סינדי, בריאנה, ברוק עונה 12 - דניאל, מיסטי, סאלי עונה 13 - קנדיס, פארווטי עונה 14 - מישל עונה 15 - אמנדה, קורטני (אם היא תעלה קצת במשקל), ג'יימי

Fairywitch

New member
איך שכחתי את שונה?!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ג'ינג'יות

Confide In Adam

New member
אופס, התבלבלתי

בעונה 3 התכוונתי לקלי בעונה 10 לזאת שהודחה מוקדם קראו קים ולזאת שהגיעה לפיינל 4 קראו ג'ן.. בכל מקרה הטופ 5 שלי הן: סטפני
, דניאל
, קנדיס
, פרווטי ודארה
.

הוו יש הרבה

קודם כל מקום ראשון שלי דניאל מעונה 12 (איזה גוף!) מיסטי עונה 12 ג'נה עונה 6 הידי עונה 6 סטף ברור קנדיס! פרוואטי! דני עונה 11 מעונה 15 אמנדה ואשלי (אמנדה כל כך יפה!) עונה 10 ג'ן עונה 9 ג'ולי סינדי הייתה חמודה ג'יימי עונה 15 דארה עונה 7 שי אן אמבר שונה עונה 6 דולי עונה 9 (אם מישהו זוכר אותה בכלל) צריך לחשוב עוד... אגב אני לא בטוח שיש יותר בנות מבנים

n o g a m o o n

New member
מישהו כבר עשה רשימה עם תמונות, קישור מצורף

למי שרוצה להתרשם ולהיזכר וגם אתר עם תמונות כל הנשים למי שחושב שיש מישהי חסרה.

n o g a m o o n

New member
וגם אל תשכחו את היופי המבוגר ../images/Emo68.gif

כמו מרלין מאוסטרליה טרזה וקים מאפריקה קתי ממרקסס ועוד

Fairywitch

New member
כבר הוספתי את ליאן ואיימי-

הן לא מבוגרות כמו הנ"ל, אבל לא בנות 20+
ואם כבר- אז באמת מרגרט מגואטמלה
העיקר לא סקאוט

Fairywitch

New member
אין שם מיסטי וסאלי ושונה../images/Emo12.gif

אנחנו נכין רשימה יותר טובה

Fairywitch

New member
אה, זה בסדר גמור.

אנחנו פשוט שואפים להתעלות עליהם. ובאמת חסכת לי המון עבדוה במציאת התמונות.

yarden777

New member
שלי (עד עונה 11)

אוסטרליה (2): אמבר,ג'רי ואליזבת. אפריקה (3): ג'סי וקלי. תאילנד (5): פאני וארין. אמאזונס (6): ג'נה מורסקה
והיידי. איי הפנינה: (7) דארה
וניקול. ונואטו (9): ג'ולי, ליאן ודולי. פלאו (10): ג'ניפר, סטאפני וקים. גווטאמלה (11): בריאנה, סינדי, דני ומורגן.

למעלה