מניסיוני כסטודנטית בעבר וכבוגרת כיום
אני התפרנסתי ועדיין מתפרנסת יפה מאוד [יחסית לפרנסה פאסיבית] בין השאר בזכות העבודות האקדמיות שכתבתי ובזכות סטודנטים ואקדמאים. את הצ'קים שלי אני מקבלת באופן פאסיבי ביותר באמצעות האינטרנט בלי לשנות את הפעילות הרגילה שלי, בלי דואר זבל ובלי לספור אגורות. נשאלת השאלה - איך להגדיל את ההכנסה בלי להתאמץ יותר מדי, ללא השקעה כספית ובלי לגמור את החסכונות? אני עובדת עם שני אתרים כשנתיים לערך ושניהם אתרים ישראליים ואמינים ביותר. מהניסיון האישי שלי, אני מקבלת מכל אתר יותר בין 10,000 ל-25,000 שקלים בשנה בצ'ק מזומן תקף מבנק ישראלי - וההכנסה שלי גודלת יותר ויותר בזכותם מדי שנה. אתר סמרטר מסייע לי עם הכנסה קבועה ולא משנה מה אני עושה ואיפה אני נמצאת, תמיד יש לי צ'ק בדואר. אחריותו של האתר הנה, למעשה, למכור עבודות שכתבתי תוך שמירה על זכויות היוצרים שלי. כדי להגדיל את הכנסותיך מהאתר, אפשר להמליץ לחברים נוספים ולקבל 30% מהכנסותיהם ממכירת עבודות בנוסף לאחוזים מהכנסות החברים שלהם עד ל-4 רמות של חברים !!! כך, גם למי שאינו אקדמאי האתר יכול לעזור, במיוחד אם אתם מכירים אקדמאים או במידה ואתם יודעים לשווק באמצעות האינטרנט - ניתן להוסיף את הקישור לאתר לחתימה באימייל שלכם ולחתימה בתפוז. ההכנסה שלי מסמרטר הייתה גדולה בזכות מכירת העבודות שלי, צ'קים ששילשו את עצמם כשהאתר מכר עבודות של חברים שגייסתי. כיום, יותר ממחצית מההכנסה שלי באתר מגיעה בזכות מכירות של אנשים שהגיעו תחתיי - ואכן, לא עשיתי מעבר לצרוף הקישור לחתימה שלי במייל ולחתימה בתפוז.
(סמרטר) חברת ההייטק SQLINK התחברה אליי לפני כשנה ואני מגייסת לה כוח אדם מקצועי ובכיר בישראל בשעות הפנאי בתחום ההייטק והכלכלה. התמלוגים נמסרים בהתאם להצלחה שלי בתחום ובכל מקרה, אני לא חייבת להיות בארץ או בכלל להיות פעילה באתר וכדי להיות מתוגמלת - התגמול בעבור הגיוס נעשה גם באמצעות אחרים שנרשמים תחתיי. כך שאם אתם מכירים חברים או מכרים המחפשים עבודה, פשוט העלו את קורות החיים שלהם למערכת ועל כל עובד שיתקבל לעבודה תתוגמלו בסכום המגיע עד ל-3,000 ש"ח!!! כמו כן תתוגמלו על גיוסים שנעשים באמצעות חברים שתצרפו. אתם מוזמנים להיכנס לאתר החברה לפרטים נוספים, הרשמה למערכת ולרשימה חלקית של תפקידים פתוחים.
(דרושים בהייטק ובכלכלה)