פרוייקט מיכא"ל

chuchi46

New member
פרוייקט מיכא"ל

מישהו פעם שמע על זה בכלל? מחר אני מתחילה את זה... עצות, טיפים, משהו?

Tiki Torch

New member
נמ זה לחרשנים היותר כבדים...

רציתי ללכת לזה אבל זה עלה יותר מדי כסף אז לא רציתי להסתבך עם זה...

זה סתם ללמוד איך ללמוד

מביאים לך עוד שיעורי בית לא על ציון עוד שעות ביהס ומורים שאני לא יודע אם הם שווים משהו והם לא מלמדים אותך שום דבר חוץ ממה שמלמדים אותך בביהס מדברים איתך כמו אל קשה קליטה.. אני אישית מעדיף עבודות העשרה תורם יותר יותר שקט נפשי משפיע על הציון הסופי.. אבל זה רק אני.. ד"א עבודות העשרה עולות פחות כסף וגם לומדים משהו חדש או מתעמקים במשהו שמעניין אותך

Vegetable Salad

New member
שמעתי ../images/Emo42.gif

לדעתי זה סתם יקר, זה סתם יותר מדיי זמן ובסוף תראי שזה טיפשי.

noname202

New member
רק אני לא שמעתי על זה?אפשר הסבר?

מישהו?

d00sh

New member
אני לא בפורום אבל נכנסתי

רציתי להיכנס לפורום אחר אבל תעיטי במספר שרשמתי למעלה ואני פה ..
באו לעשות לנו הרצאה בכיתה על זה ואמרו הרבה דברים מופרכים לגמריי כמו למשל שהם מלמדים 16 זמנים באנגלית בחצי שעה, שהם מלמדים אוצר מילים, משפרים ביטחון עצמי, מי שאצלם קורא 600 מילים בדקה.. וכל מיני כאלו.. הם בטוחים ששיעורי הבית שלהם שווים משו, והם קוראים להם "כיופי בית" ויש כל מיני חידות הגיון שהם נותנים, ששני הילדים היחידים מהכיתה שלי שהלכו לפרוייקט קיבלו וניסו לפתור שבוע ואני פתרתי להם ב10 שניות ואני לא מגזימה! החידות ממש קלות לפי דעתי ועובדה שהילדים שהלכו לפרוייקט לא הצליחו לא ממש מראה על תוצאות טובות.. ובאמת שחשבתי ללכת לזה עד שהגעתי למסקנה שזה מופרך ולא שווה לבזבז על זה 4 שעות ישר אחרי ביצפר ככה שאני אהיה בבצפר מ8 בבוקר עד 7 בערב..
סליחה על המגילה

Vegetable Salad

New member
כן בדיוק ../images/Emo42.gif

הילדה הכי סתומה בכיתה שלי הלכה לזה וטענה שהיא למדה את כל הזמנים באנגלית במפגש אחד -והיא גם קלטה אותם. הסבירות שלקופים עם תחת ירוק יש יכולת לעוף מעל אוקיינוסים הרבה יותר גבוהה. היא ממש טיפשה, היא בא2, היא לא מבינה מילה ממה שמסבירים בשיעור, היא לא קלטה עדיין את פרסנט פרוגרסיב כך שתוכל להשתמש בזה כראוי ואוצר המילים שלה כל כך קטן -שנדמה כי הוא אנורקס. אין שום סיכוי שהיא תפסה את כל הזמנים, או שהיא תזכור אותם, או שהיא תדע איך להשתמש בהם ובכלל לא סביר שכל זה ילך לה יחד. אם אתם חכמים -אל תתקרבו, כל הבולשיט של נעזור לכם לשמר הישגים שווה לתחת, עד היום הסתדרתם יפה מאוד במערכת -אל תתחילו להטיל ספקות בעתיד מעכשיו. לקרוא 600 מילים בדקה זו טכניקה שרוב הילדים לא יוכלו ליישם וזה מבוסס על דבר כל כך טיפשי, שאפשר להתאמן עליו בבית.

הם לא יודעים את כל הזמנים../images/Emo60.gif

באנגלית. הם לא ~יודעים~. הם יודעים למצוא רמזים בטקסט, לפי זה לשנות את הפועל, ואז הם מקבלים את הפועל כפי שהוא צריך להיות. וזה לא עובד בכלל ברוב המקרים

d00sh

New member
לדעתי גם להם מיותר לבזבז את הזמן

אצלנו לפחות זה מ-3 עד 7, ביום שאנחנו מסיימים ללמוד ב-2:20 ככה שמי שבפרוייקט נמצא בבצפר מ-8 עד 7 בערב..
הנה דוגמא לחידה שהם קיבלו ל'כיופי בית': איך להפוך סוס ל-818 אל תגידו שלקח לכם יותר מידי זמן לעלות על זה שהתשובה היא לכתוב את המילה סוס שוב שורה מתחת.. משו כמו זה בערך: סוס סוס הילדים מהפרוייקט ניסו כמה ימים וישר כשהסתכלתי על זה ידעתי לפתור לדעתי אם מישו טוב, זה כבר לא ממש יכול להועיל לו כי הוא לא צריך את זה ומי שגרוע גמככה לא ישתפר
וגם אם כן- לא ממיכא"ל.. אם למישו יש כסף חבל לבזבז אותו על דבר כזה.. בעיקר שאצלנו הילדים מעתיקים את ה'כיופי בית' שהם קיבלו בזה.

Dooritos

New member
שיט../images/Emo7.gif

אז את רוצה לומר לי שחייתי באשליות כל השנים הללו?!?!?

noname202

New member
בואי נקים קבוצת תמיכה לנפגעי זמני

האנגלית
אני עדיין בהכחשה שיש יותר מזמן אחד...

למעלה