פרוייקט מסלול הגמר א'

פרוייקט מסלול הגמר א'

ואי אני ממש מרגישה שקנלי היא אישה מדהימה ומצחיקה, אבל חבל שהיא נאבקת כל-כך בעצמה ומנסה להתעלם ולהתעלות מעל כולם. איך הייתי בשוק שג'רל לא עלה לגמר, בחיים שלי לא דמיינתי שדווקא ג'רל לא יעלה-, נורא כעסתי. קנלי ידעתי שהיא תעלה בסוף. יואו איך שטים בא לבית של קנלי וראינו את הקולקציה, כאילו חזרנו 50 שנה אחורה
כל בגד ובגד אלקים ישמור היא לא מגוונת אף פעם??? מי ראה?

Einav YD

New member
אני היחידה שחשבה

שהשמלת חתונה של קנלי מעט מגוחכת? והיא גם הזכירה לי יותר מדי את הקולקצייה של כריסטיאן עונה שעברה. זה לא היה ממש דומה,אבל היה בשניהם שימוש בנוצות. וממש הופתעתי שג'רל לא עלה,אבל השמלות חתונה-שושבינה שלו לא היו כאלה מוצלחות. אני בעד ליאן בגמרDDD:

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifהשמלות של ליאן

השמלות שלה 100ממות ביותר והצורה של הגלים מדהים הייתי בשוק שגי'רל לא עלה לגמר כאילו מה הוא אחד המוכשרים

אני קיוותי שזה מה שיקרה.

קודם כל לשלישיית גמר נשית, שסוף סוף ב- 100% תהיה מנצחת בת. וגם עם העובדה שאני לא מצליחה לשכוח שהפעם הראשונה שג'רל לא עבר באמצע או כמקום שלישי לפני האחרון, היה רק בפיינל 8, שזה זמן מאוד מאוחר להתעורר בו. לעומת כל אחת מפיינליסטיות האחרות שעד השלב הזה של הפיינל 8 זכו לפחות פעם אחת והיו הרבה פעמים מקום 2-3. ג'רל הוא מאוד מכושר, אבל לדעתי פחות הגיע לו גמר.

ראיתי את הפרק

הכי אהבתי את הדברים שליאן עשתה.. מצד אחד דברים מקסימים עם ארכיטקטורה נהדרת ומצד שני לא נראים "אובר" כאלה ומתאמצים מדי. האמת שלכל שאר המעצבים ללא ממש התחברתי .. וגם אני הייתי ממש עצובה שג'רל לא עלה , הוא כ"כ חמוד חח

למעלה