פרוייקט מסלול- הגרסה הישראלית?!

P i x i e s

New member
פרוייקט מסלול- הגרסה הישראלית?! ../images/Emo104.gif

ברוכים הבאים לעוד דיון P: מה דעתכן, יש בישראל אנשים מוכשרים מספיק כמו ג'יי, קארה סאון ודניאל ווסוביק, או שכדאי לנו קצת לחכות?

pumpkin soup

New member
אם אני לא טועה, היה כזה דבר..

הייתה מן תוכנית, או ספיישל של שבוע עם תחרות בן מעצבים ישראלים.. אבל זה היה ממש גרוע >< הם ביישו את פרויקט מסלול..

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifלא,לא ולא!

ישראל מדינה קטנה מידי בשביל שימצאו בה מספיק מעצבים מוכשרים שלא התגלו.

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifדעתי.

בכל מקום יש אנשים מוכשרים מספיק שיכולים להוכיח את עצמם, אבל בכללי אני פשוט לא חושבת שהתוכנית הזאת תעבוד. כמו שהיה בשבוע אופנה הזה אנערף, זה היה פשוט עלוב.

adi love noa

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

ולא בגלל שאין בישראל אנשים מוכשרים אלא בגלל שהם בטוח ישנ את הפורמט ויהפכו את הראליטי הכמעט יחיד שאני אוהבת לעוד תוכנית ממוסחרת,בדיוק כמו שעשו לאמריקן איידול ולטופ מודל
וגם לא נראה לי שהדבר יתפוס בארץ...

ברוררר

חברה שלי אפילו שלחה מייל לערוץ עשר בבקשה שיפיקו סדרה שכזו! אני חושבת שזה ממש מגניב. מי שכתבה שבישראל אין מספיק מוכשרים טועה ובגדול! זה יכול להיות כל כך מגניב! אני מקווה שיהיה וימשיך עד שאני אהיה בת 20+ כזה שאני אוכל גם להשתתף

s hahar

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo105.gif ../images/Emo31.gifחבל להרוס

באמת היה דבר דומה. שהיה גרוע. יש אנשים מוכשרים בישראל אומנם הם מסתתרים וצריך לחפש עמוק עמוק בשביל למצוא אותם. לדעתי תנו לזה זמן, נקווה שבעתיד יהיו חיקויים יותר מוצלחים

hadi13

New member
שיחכו לי../images/Emo70.gif

לדעתי הדור של עכשיו בישראל למרות הכל לא מספיק מפותח בשביל זה וכמו שאמרו כדי למצוא מישהו באמת מוכשר צריכים לחפש טוב טוב
בעוד כמה שנים יכול להיות נחמד

shiratel

New member
כל עוד לא עושים את הדבר שהיה בשבוע אופנה

אני בעד. כי הדבר הזה בשבוע אופנה היה מ=ע=פ=ן=!!!!!!!!!!!!! חוצמזה זה לא חוכמה לעצב... אתם יודעים לתפור? לעצב? להדביק? כל החרא הזה? חח לא שאני יודעת... אני רחוקה מזה... כאילו לעצב זה הגבול
ולא להביא את הדפוקים שהיו בשבוע אופנה... אלא באמת כאלה שחבויים בפריפריות ואנדר קאבר... וזה מעניין מי יהיה במקום טים גאן (יובל כספין?
אני גאון!!! יובל כספין
)... ובמקום היידי... לא גלית גוטמן... אממ... נועה תשבי
יההה אני גאון

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהגבול שלי זה לחשוב על רעיון..

כישרון הציור שלי הוא בערך כמו כישרון הציור של ילד (ואני מדגישה ילד, לא ילדה) בן שנתיים.. וגם הכתב שלי לא משהו..

Lady_in_Red

New member
הייתי רוצה שתיהיה תוכנית כזאת בארץ..

אבל בעיה... רוב המעצבים הישראלים לא יודעים גזרה טוב, אחדים יודעים לתפור ולא סתם להעביר בד במכונה, אלא לתפור ממש טוב, כמו שתופרים בתוכנית..... וזה חבל.... אולי עם הזמן יהיו יותר כשרונות צעירים ויפתחו גם תוכנית... כי זה יהיה קצת דפוק אם יקחו מעצבים ישראלים מפורסמים ויעשו תוכנית. הם כבר מוצלחים, הם לא צריכים את ההזדמנויות האלה...

למעלה