פרוייקט מסלול פרק 8 עונה 4

פרוייקט מסלול פרק 8 עונה 4../images/Emo41.gif

המשימה של היום היתה ליצור שמלת אוונגרד בהשראת תסרוקות שונות שניתנו לדוגמניות.בנוסף היה עליהם לעצב בסגנון שמלת האוונגרד משהו לביש לאישה היום-יומית. איזה פרק אדיירר!#!$!$$! ויקטוריה וג'יליאן הדהימו אותי,היתי משלמת הון בשביל בגדים כאלו
!!!הן לגמרי היו צריכות לזכות

McFlyRoni

New member
ויקטוריה וג'יליאן...

אהבתי ממש את המעיל שלהן, ובכללי את כל הבגד אוונגרד (את השמלה לא ממש). אבל של כריסטיאן וכריס (
) היה נראה הרבה יותר "שיק" והרבה יותר יקר ו...אוונגרדי D: רמי עיצבן בפרק הזה כי הוא באמת היה שתלטן ולא התייחס לסוויט פי המסכנה בכלל >< ונראלי שקית הייתה יותר מדי בטוחה בעצמה אז כנראה היא וריקי לא שמו לב לגימורים וכל הדברים האלה...

loligoth

New member
../images/Emo214.gifפרק אדיייררר#%$^!@

שמלת הקוטור האוונגרדית של כריסטיאן וכריס [תקנו אותי אם אני טועה בקשר לשם ^^] פשוט עוצרת נשימה!!!!!!!
וואו. חבל שהבגדים בתוכנית נראים בערך לרבע דקה ואי אפשר באמת להעמיק מבט ביצירות המופת האלה... גם הפריטים של ג'יליאן וויקטוריה היו מקסימים אבל השמלה של רמי וכריס שוותה אותי לגמרי... הפריטים של ריקי וקיט יצאו דיי מגוחכים ואני לא מבינה איך זה שהם היו כלכך בטוחים בעצמם
ובקשר לרמי וסוויט פי... אני מבינה מאיפה הגיע כל הלחץ של רמי אבל סוויט פי המסכנה... =[ היא כזאת מותק
[ובסופו של דבר היא גם יצאה מהסיפור עם היד על העליונה]

SuperPIG

New member
../images/Emo99.gifהמעיל של ויקטוריה וג'יליאן

וגם החולצנה שהיתה מתחת היתה לא פחות טובה

IkMfNiY

New member
וואו, וואו, איך הייתי בלחץ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

כ"כ פחדת שרמי יעוף הפרק. כשהיידי אמרה לריקי שהוא בפנים [שוב פעם ראשון! מה הקטע?], זה כ"כ עצבן אותי, במיוחד שלקיט היו דברים ממש טובים. אבל טוב נו, היא הייתה הבוסית. כריס וכריסטיאן היו אדירים.גם ג'יליאן וויקטוריה, אבל השמלה הרגילה שלה לא הייתה משהו, היא באמת נראתה כאילו היא נעשתה ברגע האחרון. כן, רמי וסוויט פי זה חרא של שילוב, כי הוא נורא בטוח בעצמו והיא פחות. הוא הכי טוב עם ג'יליאן [וג'יליאן איתו]. העיקר שרמי לא עף. יעל

just orka

New member
אוך שריקי יעוף כבר!../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

נכון שקיט הייתה צריכה לעוף כי היא המנהיגה, אבל הוא כל פרק שני בערך מפשל ונמצא בסופיים! נראהלי לפי ה"פרומואים" (??) של הפרק הבא הוא יעוף... הוא היה צריך לעוף כבר ממזמן...

oFka7

New member
נכון הן היו צריכות לזכות!../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

הבגד של כריסטיאן וכריס היה מאוד מרשים ויצירתי אבל די משעמם כי זה היה רק צבע אחד... גם אהבתי את השמלה של סוויט פי ורמי [יותר נכון רק רמי >_>] למרות שבאמת כל הבגדים שלו נראים אותו הדבר והשמלה הקטנה של סוויט פי...

הפרק היה מדהים !!!!!!!!!!!!

אהבתי את השימלה של סוויט פי - השימלה ליום יום וגם זאת של רמי ( רק השימלה בלי המכנס ) הבגד של כריס וכריסטיאן היה מאוד מפואר אימא שלי גם רואה את התוכנית (היא סחפה אותי לזה ) , היא רצתה שג'יליאן וויקטוריה יינצחו לא אהבתי כל כך את השימלה של קיט אבל היא לא הייתה צריכה לעוף , ריקי היה צריך לעוף .

סנליקא

New member
פרוייקט מסלול עזרה

האם ניתן לראות באינטרנט את הפרקים האחרונים.

P i x i e s

New member
באמת פרק יפה ../images/Emo9.gif

האמת שמאזן הכוחות היה טיפה לא הוגן... כריס מארץ' רגיל לעשות דברים כאלה, ממש לא הייתה לו בעיה... אבל אני מניחה שככה זה, כל אחד טוב במשהו אחר. אהבתי מאד את הבגדים של ויקטוריה וג'יליאן... הייתי משלמת בשביל חולצה כזאת
והפפיון ממש הוסיף! וגם את השמלה אני רוצה! הבגדים של כריסטיאן וכריס גם יפים, למרות שהתלבושת היומיומית הזכירה לי הרבה דברים שראיתי בעבר.

Red Shani

New member
הפרק הכי טוב בעונה עד כה לדעתי!(יעני המשימה)

ובכל פרוייקט מסלול אפילו! (חוץ מעונה 2 הבלתי נשכחת
) אכן התלבושות של כריסטיאן&כריס וויקטוריה&ג'יליאן היו מדהימות!!! כל מראה מדהים בצורה שלו, אבל אהבתי יותר את של כריסטיאן וכריס, יותר מרשים כזה
לדעתי רמי היה צריך לעוף, אמנם הוא מעצב מדהים בכלליות, אבל בפרק הזה הוא איכזב.. וגם איך שהוא התנהג אל סוויט פי.. (דרך אגב השמלה שהיא הכינה הייתה ממש יפה!) נ.ב, אני חדשה כאן.. אם אני זוכרת נכון כתבתי פה פעם, ובזמן האחרון הייתי פה קוראת סמויה.. אני גם מכירה את m o r 1 0 2 שחזרה לכתוב פה עכשיו
אז, שני 14 וחצי, מרכז; נעים להכיר

oFka7

New member
שאנייייייייי../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

את גם מכירה אותי

oFka7

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

צריך עוד שיחה כמו שהייתה לנו! >< זה היה כיף D;

למעלה