פרוייקט ניתוח אלבומי הפלויד

פרוייקט ניתוח אלבומי הפלויד

מה איתו ציף? הייתי רוצה להתחיל עם set the controls for the heart me the sun אחד השירים האהובים עליי! וגם בגלל מחסור הדיונים בשיר/האלבום. או כמובן animals שלרבים פה אין מושג מי נגד מי! מה עוד הייתם רוצים?

בדיוק עמדתי להעלות את הנושא לדיון

בשרשור השבת. אפשר לעשות את זה בכמה דרכים: א. להתחיל שוב את כל השירים מההתחלה, החל מהסינגלים המוקדמים, לפי סדר כרונולוגי. ב. להמשיך מאיפה שהפסקנו, שהיה "החומה", כמדומני. לא עשינו את TFC וכל האלבומים שלאחר מכן. ג. לקחת שירים באופן רנדומלי. אני בעד ב', ולו כדי שנשלים את מה שלא עשינו. לאחר שנגמור, נוכל לחזור להתחלה. זה כמובן לא מונע מאנשים להעלות שירים לדיון, בלי קשר לפרוייקט. מה אתם אומרים?

חרטושה

New member
קראתם לי? ../images/Emo152.gif

איייזה רעיון טוב! לדעתי, אולי אפשר לעשות את שני הדברים במקביל? גם לסיים את הניתוחים היכן שהפסקתם, אבל גם לעשות גיחות צדדיות לשירים ולאלבומים נוספים, כי בנינו, החומה כבר יוצאת מכל החורים!

avki

New member
לדעתי נמשיך עם החומה

ואם במקביל מישהו ירצה סתם לנתח שיר או אלבום מסויים, הרי זה משובח!

זה משבאתי להגיד

דיי עם החומה. פסיכודליה אנשים, זה טוב וזה ממכר זה קינדר. מור, אומהגומה, צלוחית. כל משאתם רוצים, רק לא לראות שוב בלוקים יוצאים מכל חור אפשרי של בנות גילמור של הפורום!

One Echoe

New member
אוי כן!

אני כבר כמה חודשים לא מבין למה לא ממשיכים עם זה! לדעתי בואו נתחיל מההתחלה, כי בינינו, חצי מהאנשים פה התחלפו. ובכלל, יהיה מעניין להתחיל בסדר כרונולוגי, דרך הסינגלים המוקדמים, הפייפר, החומה, וכל השאר.

וינסנטי

New member
אני בעד להתחיל מההתחלה.

ככה תינתן הזדמנות גם לאחרים שלו היו פה בפרויקט הראשון.

והתוצאות....

לאור דרישת הקהל, יתחיל הפרוייקט מחדש, מההתחלה. הדיון יערך על פי שירים, לפי סדר הופעתם הכרונולוגי. הסינגל הראשון, יועלה לדיון הערב, בעוד כשעתיים.

One Echoe

New member
יש!!../images/Emo99.gif

ד"א, ציף, חשבתי על רעיון, טוב נו..לא חשבתי, ראיתי בפורום אחר
. לעשות כל יום שיר אחר לניתוח...זה יכול להיות מעניין, וזה גם ישאיר את הפורום בפעילות מתמדת!

למעלה