פרוייקט "ערבה"

bladesmaster

New member
פרוייקט "ערבה"

ראשית, אציג את עצמי (אני מצטער אם זה נראה כמו הפרסומת הטיפוסית, או מינימום שיווק רשתי): אני אלכס, סטודנט למוסמך במדמ"ח באונ' העברית (עם קצת מזל - מסיים השנה). חלק (קטן) מהפורום אפילו מכיר אותי אישית. יש לי פרוייקט, פרוייקט "ערבה". מדובר בפרוייקט התנדבותי* בו אנו מזמינים תלמידים העומדים לפני גיוס (בכיתה יא') מרקע סוציו-אקונומי בינוני-חלש וללא רקע בתחום המחשבים, להשתתף בתכנית ללימוד המבוא למדעי המחשב. זו השנה השלישית של פרוייקט "ערבה", ואנו עובדים בשיתוף פעולה עם צה"ל, האוניברסיטה העברית בירושלים ואחרים. החומר הנלמד מתמקד בהקניית כישורי תכנות בסיסיים, ובהנחה שהתלמידים חסרי רקע בתחום. מטרת הפרוייקט בטווח הקצר היא לעזור לנערים ולנערות לנסות ולהתקבל לבסמ"ח (בית הספר למקצועות המחשב) בפרט, ולמסלולי שירות טכנולוגיים בצבא בכלל, הנחשבים כבסיס הכשרה איכותי ביותר למתכנתים. בטווח הארוך, אנו מקווים להעניק למשתתפים בפרויקט נקודת פתיחה טובה יותר לחיים - הזדמנות שהם עלולים שלא לקבל כלל אחרת. למה אני מפרסם? כי אני מחפש אנשים. הפרוייקט מתקיים פעם בשבוע, במשך מספר שעות. עד עכשיו היינו במעבדות בגבעת רם. עכשיו זה הולך להשתנות. קיבלנו פניות ממקומות שונים בירושלים בפרט ובארץ בכלל (ספציפית איזור חדרה) שרוצים להפעיל את הפרוייקט אצלם, אבל בשביל זה צריך כוח אדם... רצוי כזה שמכיר את החומר. נשמח לכל עזרה - החל ממתנדבים ללמד ולתרגל, וכלה במישהו שרוצה להעיף מבט בתכנים באתר ולהוסיף... פרטים נוספים באתר הפרוייקט. *הכסף הגדול לא כאן... אפילו אני לא רואה שקל :-\

vinney

Well-known member
אני מתלבט אם להשאיר או למחוק...

זה מאוד לא מנומס מצדך להתעלם מכללי תפוז וכללי הפורום, אבל אני שוקל להשאיר את זה כי בכל זאת יש קשר כלשהו לנושא...

bladesmaster

New member
אני מצטער

לא התכוונתי לעבור על כללים כלשהם, ואתה רשאי, כמובן, למחוק את ההודעה. אני מבטיח לא לעשות זאת שנית.

bladesmaster

New member
ד"א

סתם כי אני סקרן (אני לא רוצה להכנס לויכוחים), על איזה כלל עברתי?

vinney

Well-known member
אני אשאיר את זה פה

אבל עקרונית הודעות כאלה צריכות להיות בלוח חיפושי עבודה, ופרסום בפורום מותר לעשות רק באישור (של תפוז, זה הלחם שלהם, אבל במקרה הזה הם לא היו עושים בעיות
)

HaifaMan

New member
זה לא פרסום למטרות רווח.

זה פרסום למטרה מבורכת. צריך לדעת לפעמים לא להצמד בצורה כ"כ נוקשה לכללים ואני בטוח שגם מחלקת הפרסום בתפוז היתה מסכימה. בכל אופן לפותח השרשור - יש ביקוש בחיפה ?

bladesmaster

New member
כרגע לא ידוע לי, אבל נתון לשינויים:

היות ורק עכשיו חזרו הלימודים לסדרם - רק עכשיו הפרוייקט מתניע באמת השנה... אבל אני שמח על רוח ההתנדבות, ומודה לך!

למעלה