פרוייקט קומיקס

DrorCh

New member
פרוייקט קומיקס

יש לי רעיון כללי לסיפור קומיקס (שלפי דעתי יש לו פוטנציאל גבוהה להצליח בארץ) אני מחפש אנשים כשרוניים שאוהבים לצייר ומציירים טוב אוהבים לצבוע או סתם רוצים לעזור ומוכנים להשקיע זמן ומאמץ כדי להגיע ליצירת קומיקס מושקעת איכותית ברמה מקצועית גבוהה ביותר אנא פנו אלי במסרים רק אם אתם רציניים ולא עצלנים!!! או אל האי מייל שלי [email protected] זאת לא הצעת עבודה אני לא משלם כסף לאנשים(הלוואי והיה לי) אבל המטרה הסופית תיהיה הפצה והוצאה לאור "מי שחושב על איך לעשות מזה כסף שיבחר מקצוע אחר" ג´ואי מוריי

yonabarak

New member
כדאי שתדבר קצת עם אנשים

שיש להם נסיון בנושא, לפני שאתה פונה להוצאה לאור עצמאית. תוכל ללמוד הרבה, לקבל טיפים, ואולי גם למצוא אפשרויות לשיתופי פעולה עיסקיים ואומנותיים. יש את כל האנשים שמוציאים פנזינים לאור, הקורמורן, פלאן בי וכו´, יש את האולינג וולף, אמבלם שהם יותר באוריינטציה של קומיקס אמריקאי. יש את קומיקום ואת החברות האחרות שמפיצות קומיקס, שאולי יעניין אותם להשתתף. בכל מקרה, לדעתי קומיקס שיצליח בארץ לא יכול להיות קומיקס סופר גיבורים או כל מיני פנטזיות מופרכות, אלא רק משהו שמחובר למציאות הישראלית, כך שגם אנשים שהם לא חובבי קומיקס יוכלו להתחבר אליו. קהל קוראי הקומיקס בארץ, 1000 איש בהערכה אופטימית, לא משתלמים כלכלית כקהל יעד.

DrorCh

New member
אני לא עושה את זה בשביל הכסף

מי שרוצה לעשות מזה כסף שיבחר מקצוע אחר!! אני לא מתכוון להרויח אפילו גרוש להיפך רק להשקיע הקטע של הוצאה לאור הוא יותר סמלי מאשר מסחרי

yonabarak

New member
סבבה אין בעיה

אבל גם בלי כוונות רווח חבל להפסיד כסף. בטוח שמלדבר עם אנשים עם נסיון לא תפסיד, רק תרוויח. לא רק בעניין הכלכלי, אלא בכלל.

Emblem Wearer

New member
אנחנו מחפשים תסריטאים עם אנגלית מצו

אתה חושב שהרעיון שלך עובד גם עבור השוק הבינלאומי? אם כן, כתוב לנו - אנחנו עובדים על פרוייקטים במטרה למצוא להם קהל מקומי ובעיקר בינלאומי.

למעלה