פרוייקט קורסי בחירה כלליים

stkachov

New member
פרוייקט קורסי בחירה כלליים

ח'ברה, בואו נרתום את עצמנו לפרוייקט קטן: ניצור רשימה של קורסי בחירה כלליים עם כל המדע שצריך על הקורס. כל אחד שעשה קורס בחירה כלשהו יפרט על הקורס שעשה איך הוא מבחינת העניין, המרצים, ש"ב, הציונים, המבחנים, וממש כל פרט שחשוב לדעת למי שמתלבט איזה קורס לקחת. ככה לאט לאט ניצור רשימה נכבדה של קורסים ונועיל אחד לשני. נ.ב. הקרדיט על הרעיון מגיע לרק רוצה מסטיק בומבה. נ.ב. 2 אני מקנא בכם שיש לכם בכלל קורסי בחירה כלליים בתואר, לי אין אפילו קורס בחירה אחד שאני יכול לעשות

כורים גרעיניים ונשק גרעיני

מעניין, קליל, אין ש"ב, מרצה נחמד ביותר, אין נוכחות חובה. מומלץ!!!

Alasse

New member
../images/Emo45.gif גם אני מאוד ממליצה

אחד הקורסים הכיפיים שהיו לי!

האדם וחיות אחרות

החוג לארכיאולוגיה. קורס שעוסק בביות של בעלי חיים. מאוד נחמד, לא קשה. מבחן קליל. בסמסטר הקודם היו 50 משפטים נכון / לא נכון. שנה לפני זה היה קצת שונה אבל גם קליל. אין ש"ב, כל החומר נמצא במצגות.

'מבוא לפילוסופיה

של הפיזיקה המודרנית'. 4 נ"ז. החוג לפילוסופיה. מרצה: ד"ר מאיר חמו. נוכחות והגשת סיכומי שיעור חובה. ציון סופי-עבודה עפ"י מאמר או פרק מספר (לפי בחירה). בסה"כ קורס שלדעתי מצדיק את ה4 נק' שמקבלים עבורו. אין יותר מדי חומר, אבל החומר הקיים לא קל להבנה שכן איננו אינטואיטיבי ברובו (כמובן אם אין לכם הכרות קודמת עם התחום). אין תרגולים וכמעט ואין תרגילי בית. מקסימום לסכם פסקה מאיזה מאמר, אבל יש חובת הגשה של סיכומי כל השיעורים. מרצה נחמד, למרות שלא תמיד מצליח להשתלט על מבול השאלות. בסוף הקורס יש עבודה, הבדיקה לא קפדנית. לא צריך להיות איינשטיין כדי להוציא 80, ועם קצת הבנה והשקעה גם 90. בשביל יותר מזה כבר צריך באמת להבין את החומר ואת המאמר או הספר שעליו נכתבת העבודה. בשורה התחתונה. למי שמחפש סתם קורס בחירה קליל לא נראה לי שזו הבחירה האופטימלית, אבל למי שמתעניין בתחום ומוכן טיפה להפעיל את התאים האפורים-מומלץ בחום.

amitk80

New member
אמנם אלו לא קורסי בחירה כללים

אבל אני ממליץ לקחת את קורסי הבחירה במערכות מידע למי שבוחר במסלול הדו חוגי: 1. מבוא לשירותי אנוש - קורס תיאורטי ששמעתי שהוא מאד מעניין ויחסית קל ואפשר להוציא בו ציונים גבוהים. 2. מבוא לשיווק - אמנם זהו קורס נוכחות חובה (עכשיו שינו את זה) ובסוף הקורס יש לכתוב עבודה ולא מבחן.. זהו.. עמית

למעלה