פרוייקט קק"ל יצא לדרך!!!!! בהצלחה!!

פרוייקט קק"ל יצא לדרך!!!!! בהצלחה!!

למי שזוכר, על פרוייקט קק"ל שמעו לראשונה בקהילה כאן. היום, יום רביעי, 23 לאוגוסט, יצאה לדרך הפעילות הראשונה של משחקי-תפקידים לתנועות-נוער, במימונה של הקרן-הקיימת לישראל. המשחק ממחיש לחיים את שנות מאורעות תרפ"ט. המנדט הבריטי, עליה 4~5, מעפילים, הקמת האצ"ל, הקמת הפלמ"ח, ועדות החלוקה, ועדות הפישור, חומה מגדל והספרים הלבנים. ים של פוליטיקה, תככים ומשימות (ומזימות). שני הלאומים מכים זה בזה ובה במידה מתחרים על הריבונות על הארץ, הבריטים מנסים להגיע לאיזושהי הבנה (ורצוי מאד שתאריך את המנדט ותשאיר אותם בשליטה...), והארץ גועשת. הנסיון של היום מוכיח כמה שמשחקי התפקידים טבועים בבסיסו של האופי האנושי ובבסיס הוויתו והנאתו האישית. ושבאמת, השמיים הם הגבול.

Blackice

New member
הצעה לי אליך, מר איסטארי ידידותי,

הפורום פה. והוא די מת. אם אתה מעוניין להחיות אותו, יש לי כמה הצעות... דבר ראשון, הסקר של להחליף את השם- אני מאוד מציע "משחקי תפקידים חיים". אמנם "אגדות חיות" זה ב-א, ובראש הרשימה, אבל אף אחד לא מבין מה אתה רוצה ממנו בשם הזה ומי שמחפש מת"ח, ילך לפורום משחקי תפקידים פה בתפוז, עם קצת תקווה. ממילא אין מי שמפסיד כרגע, כי הפורום ריק ומת. אז שינוי שם יכול רק לעזור. שנית, ארגן שרשורי אוףטופיק. אליהם תוכל לשרשר את כל ההודעות של "תפוז אנשים מודיע", "הצעה להרווחי כסף באינטרנט!" או "כנסו לאתר של אחותי!!" ודומיהם, ויוותרו הרבה שרשורים טופיקיים בעמוד. דבר שלישי, אתה תרצה לראגן סיבה שאנשים יכנסו *דווקא* לפורום הזה. על זה תצטרך לחשוב לבדך, סקר לא יעזור לך. אתה יכול לדוגמה להביא לפה מישהו מפורומים של אומנויות לחימה, לדבר על לוחמה של נשקי קפ"פ. מישו שיודע לעבוד עם מתכות, לדבר על עבודה עם לוחות מתכת והכנת שריונות. משו מפורומים של הצגות ותיאטרון, שיעזור ברעיונות למשחק תפקידים, תיאטרליות ועוד. או שאתה יכול ליצור קשר עם קפטנים של ערים מהסאגה, ליצור פה שרשורים אין-פליי בין עריים של פוליטיקה וכו'. כל דבר שייחד את הפורום, שיהפוך אותו למיוחד, שאנשים ירצו דווקא לכתוב בו ולא בפורום הכחול או דימונז או ווב קריצ'רז. ואז לפרסם ולהביא אנשים לפה. בהתחלה להביא חברים לפה, ואחרי שהפורום קצת חוזר לחיים, ומי שנכנס רואה שיש פה משו חי וזז, לפרסם בלי הפסקה את הפורום. המ... וכל מני טקסים ומחוות יכול לעזור ולהיות נחמד. לחלק סמיילים לאנשים חדשים, לעשות סיכומי שבוע, רשימת תפוצה עם מסרימישיים על חידושים וסיכומים, ועוד. ארז

למעלה