פרוייקט רג"ש
בתפוז
אנשים

פרוייקט רג"ש../images/Emo140.gif בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

עו"ד רוני רוטלר מהקליניקה לזכויות אנשים עם מוגבלויות בפקולטה למשפטים באוניברסיטת בר אילן, יתארח בפורום אוטיזם ואספרגר ו-PDD החל משעה 21.00 וישיב לשאלות בנושא זכויותיהם המשפטיות של אנשים וילדים עם מוגבלות, לרבות סוגיות שונות של הביטוח הלאומי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=612&msgid=103745279
בשעה 17:00 תתארח דר רות איגר גייסט, מומחית במיילדות וגינקולוגיה, בעלת התמחות ברפואת נערות, מנהלת המרפאה לילדה ולנערה בביה"ח "ליס" ליולדות, מנהלת פורום רפואת נערות בתפוז, בפורום בנות ותשיב לשאלות בנושאי התבגרות מינית, הורמונים, יחסי מין, אמצעי מניעה, מחלות המועברות במגע מיני, בעיות רפואיות הנוגעות לאברי המין ועוד. אתן מוזמנות לשרשר לה שאלות כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=67&msgid=103806050
תפוז
אנשים מזמינה אתכם לכנס מיתופיה
שר הטבעות, הארי פוטר, חומריו האפלים, נרניה ושיר של אש וקרח מתקבצים ביחד לכנס אחד ב-23.08 במרכז רוזין בתל אביב. 50 גולשים שיענו נכונה על החידון שמתפרסם בפורום יזכו מאיתנו בכרטיס זוגי לכנס
בנוסף, הטבה מיוחדת לגולשי
: הדפיסו והביאו את הפלייר המצורף בהודעה בפורום "חומריו האפלים" וקבלו כרטיס חינם לסרט על כל רכישת שני כרטיסים. הכנסו לקישור לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1511&msgid=103853068
פרוייקט רג"ש למען החיילים החטופים יוצא לדרך פורום אומנות בחימר פולימרי יוצא בפרוייקט רג"ש- למען החיילים החטופים. בואו לשמוע על הפרוייקט החשוב ולעזור במה שרק אפשר. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1484&msgid=103853667
מי מצטלם הכי יפה? תחרות "תיבת נוח" בעיצומה. למעלה מ-600 תמונות של בעלי חיים כבר מככבות באלבומים. ומה איתכם? שלחו צילום משלכם ואולי תזכו בפרסים נהדרים! http://www.tapuz.co.il/albums/contests/contest.asp?c=101
פורום קייל XY צריך לוגו
וכן, הוא מבקש מכם לעצב לו אותו. אז אם אתם אוהבים את הסדרה, יודעים דבר או שניים על עיצוב ומדגדגת לכם היצירתיות באצבעות אתם מוזמנים לנסות ולעצב את הלוגו הזוכה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1820&msgid=103801397
מה אתם מוכנים לעשות בשביל שכר דירה לשנה – בחינם?! למזלכם, לא צריך לעשות הרבה. מאלטי מזמינה אתכם לקבל חולצת מאלטי באתר הפעילות ולהצטלם כשאתם לובשים אותה מול כמה שיותר אנשים. הסרטונים המגניבים ביותר יעלו לגמר ויתמודדו על הפרס הגדול. (אתם יכולים להתחיל לארוז....) http://www.flix.co.il/tapuz/malty

ססילייה

New member
../images/Emo207.gif שאלון על הפלייליסט שלכם :

1. מה הוא השיר האהוב עליכם בפלייליסט? 2. מה הוא השיר שנמצא אצלכם בפלייליסט ואין לכם מושג למה? 3. מה הוא השיר הכי קצר אצלכם בפלייליסט וכמה זמן הוא? 4. מה הוא השיר הכי ארוך אצלכם וכמה זמן הוא? 5. איזה שיר בפלייליסט גורם לכם לבכות\להתרגש? 6. מה הוא השיר הכי מצחיק בפלייליסט שלכם? 7. יש לפלייליסט שלכם שם? 8. איזה להקה נמצאת הכי הרבה בפלייליסט? 9. איזה סגנון מוזיקה מאפיין את הפלייליסט שלכם? (רוק\פופ\מטאל...) 10. מה יש אצלכם יותר- שירים בעברית או באנגלית?

animal bar

New member
K.../images/Emo211.gif

1. מה הוא השיר האהוב עליכם בפלייליסט? אני חושבת שנכון לעכשיו זה דנה- שייגעצ. 2. מה הוא השיר שנמצא אצלכם בפלייליסט ואין לכם מושג למה? hard rock haleluja- lordi. WTF 3. מה הוא השיר הכי קצר אצלכם בפלייליסט וכמה זמן הוא? "fgbfe" זה משהו שהקלטתי במסנג'ר והוא שניה. >< 4. מה הוא השיר הכי ארוך אצלכם וכמה זמן הוא? פעם בומיים- שייגעצ. 5. איזה שיר בפלייליסט גורם לכם לבכות\להתרגש? אין. 6. מה הוא השיר הכי מצחיק בפלייליסט שלכם? הצב יהושוע.
7. יש לפלייליסט שלכם שם? לא. 8. איזה להקה נמצאת הכי הרבה בפלייליסט? RHCP, שייגעצ, WEEZER, מלכת הפלקט. 9. איזה סגנון מוזיקה מאפיין את הפלייליסט שלכם? (רוק\פופ\מטאל...) רוק. 10. מה יש אצלכם יותר- שירים בעברית או באנגלית? עברית.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifמממממממממ.

1. מה הוא השיר האהוב עליכם בפלייליסט? כרגע אני אוהבת את System Of A Down - Lost In Hollywood ואת Paramore - Misery Business
2. מה הוא השיר שנמצא אצלכם בפלייליסט ואין לכם מושג למה?Missy Elliot - We run this [סתם.אני יודעת למה, אני הגיע הזמן למחוווווק]
3. מה הוא השיר הכי קצר אצלכם בפלייליסט וכמה זמן הוא?נראלי קספר - הקומיקאים
4. מה הוא השיר הכי ארוך אצלכם וכמה זמן הוא?לאדעת
5. איזה שיר בפלייליסט גורם לכם לבכות\להתרגש?אביב גפן - השיר שלנו
6. מה הוא השיר הכי מצחיק בפלייליסט שלכם?ביט 69 - כמו שלך
7. יש לפלייליסט שלכם שם?לא
8. איזה להקה נמצאת הכי הרבה בפלייליסט?The Used
9. איזה סגנון מוזיקה מאפיין את הפלייליסט שלכם? (רוק\פופ\מטאל...)פאנקרוק, "אימו"
10. מה יש אצלכם יותר- שירים בעברית או באנגלית?אנגלית

פרקשון

New member
יו

1. מה הוא השיר האהוב עליכם בפלייליסט? קרח 9 - החברה שי לשעבר 2. מה הוא השיר שנמצא אצלכם בפלייליסט ואין לכם מושג למה? וליאנה פרנק-זיוה 3. מה הוא השיר הכי קצר אצלכם בפלייליסט וכמה זמן הוא? 4. מה הוא השיר הכי ארוך אצלכם וכמה זמן הוא?ניצוצות 7:14 5. איזה שיר בפלייליסט גורם לכם לבכות\להתרגש? ניצוצות 6. מה הוא השיר הכי מצחיק בפלייליסט שלכם? אין שם אינפקציה 7. יש לפלייליסט שלכם שם? playlist2 8. איזה להקה נמצאת הכי הרבה בפלייליסט?אתניקס? 9. איזה סגנון מוזיקה מאפיין את הפלייליסט שלכם? (רוק\פופ\מטאל...)- רוק ישראלי 10. מה יש אצלכם יותר- שירים בעברית או באנגלית? עברית

פוליאנה פרנקקק

לי זה לא אכפת אם שמך הוא מעוות, או אם הוא נשמע כמו שם של מחלה, את עושה לי דיי בסדר וזה מה שקובע, והחזה שלך הוא משהו משגע! זיווווווווווה - את גורמת לי לגלוש, זיוווווווה - אני מרגיש כמו עכברוש, זיוווווווה - המצב כבר לא סביל, זיווווווווה - השם שלך מגעיל.. יום שישי שוב אין לאן לצאת הולך אלייך לדירה אבל את לא נמצאת, אחת פחות עשרים עדיין אין תשובה, יושב על הספסל חושב על אהבה. זיווהההה - תעשי יותר מהר, זיוווווווה - אני עוד מעט גומר, זיווההה - את שוב עושה לי חום!! זיווההה - השם שלך איום@!

מה יש לך בפה?? ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

1. מה הוא השיר האהוב עליכם בפלייליסט? אוווו רוך וקושי - אסף אמדורסקי 2. מה הוא השיר שנמצא אצלכם בפלייליסט ואין לכם מושג למה? לאונרדו - עברי לידר 3. מה הוא השיר הכי קצר אצלכם בפלייליסט וכמה זמן הוא? לאדעת.. 4. מה הוא השיר הכי ארוך אצלכם וכמה זמן הוא? thick as a brick הוא בסביבות ה3\4 שעה... 5. איזה שיר בפלייליסט גורם לכם לבכות\להתרגש? רוך וקושי... 6. מה הוא השיר הכי מצחיק בפלייליסט שלכם? יאפים עם ג'יפים. כל השירים. 7. יש לפלייליסט שלכם שם? לא. 8. איזה להקה נמצאת הכי הרבה בפלייליסט? קינג קרימזון, או פינק פלוייד בטח.. 9. איזה סגנון מוזיקה מאפיין את הפלייליסט שלכם? (רוק\פופ\מטאל...): רוק כזה.. 10. מה יש אצלכם יותר- שירים בעברית או באנגלית? חצי חצי

B a m b o o k

New member
יא

1. מה הוא השיר האהוב עליכם בפלייליסט? כרגע- Flowers של הבנות נחמה
2. מה הוא השיר שנמצא אצלכם בפלייליסט ואין לכם מושג למה? קרח9-אסף אמדורסקי או משו כזה.. אין לי מושג איך זה הגיע אלי
3. מה הוא השיר הכי קצר אצלכם בפלייליסט וכמה זמן הוא? משוחח עם כיסא-הג'ירפות 4. מה הוא השיר הכי ארוך אצלכם וכמה זמן הוא?6:04 רג'ינה ספקטור -Chemo Limo 5. איזה שיר בפלייליסט גורם לכם לבכות\להתרגש? אממ יש כמה 6. מה הוא השיר הכי מצחיק בפלייליסט שלכם? גאידמק-התקווה6 7. יש לפלייליסט שלכם שם? מדיה ווינדוס פליר? 8. איזה להקה נמצאת הכי הרבה בפלייליסט? כרגע, התקווה6 וג'ירפות 9. איזה סגנון מוזיקה מאפיין את הפלייליסט שלכם? (רוק\פופ\מטאל...) רוק ישראלי 10. מה יש אצלכם יותר- שירים בעברית או באנגלית? עברית

ססילייה

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo41.gif

1. מה הוא השיר האהוב עליכם בפלייליסט? עינת אקר והכוכבים-להלה לנד.
2. מה הוא השיר שנמצא אצלכם בפלייליסט ואין לכם מושג למה? השיר של סימבה וקיארה ממלך האריות 2..
3. מה הוא השיר הכי קצר אצלכם בפלייליסט וכמה זמן הוא?השיר של סימבה וקיארה. 4. מה הוא השיר הכי ארוך אצלכם וכמה זמן הוא? 6:53 לילה של שילה פרבר.
5. איזה שיר בפלייליסט גורם לכם לבכות\להתרגש?טוצ'קה של שילה פרבר.
6. מה הוא השיר הכי מצחיק בפלייליסט שלכםאריק של שלומי שבן. 7. יש לפלייליסט שלכם שם?יש הרבה, יש תיקיות לועזי ישראלי מוזרים נקבות בועטים סרטים. 8. איזה להקה נמצאת הכי הרבה בפלייליסט?קרח 9.
9. איזה סגנון מוזיקה מאפיין את הפלייליסט שלכם? (רוק\פופ\מטאל...) הכל נו. 10. מה יש אצלכם יותר- שירים בעברית או באנגלית? תיקו.

פרקשון

New member
אחותי היתה על המחשב

והשאירה את זה פתוח תכיני גם סרטים זה כיף !!

פרקשון

New member
חחח באמת!!!!!

תאמיני לי אין לי מה לחפש באתר של קרלו חוץ מאוכל
הרי אין שם בירה

למעלה