פרוייקט רעים

רוזט

New member
פרוייקט רעים

רציתי בבקשה אם מישהו מכם מכיר איפה יש את פרוייקט רעים לאנשים בודדים,אני גרה באשקלון, ואני צריכה את זה לבני, שמוגדר עם פיגור קל, הוא היה ברעים באשקלון, אך נראה לי שהמדריכה לא מעוניינת בו, כי בכל זאת הוא חריג מהילדים השניים, על אף שהוא נראה חיצונית יפה מאוד המדריכה אמרה לי שהוא לא מצטרף אליהם לשיחה , הוא בעיקר אוהב משחקים, היא הציעה לי פרוייקט רעים ברחובות אבל זה רחוק בשביל הילד ,אז אם אתם מכירים דבר כזה או דומה שיכול לעזור לבני להשתלב בחברה אשמח מאוד תודה ויום טוב

Diana M

New member
שלום רוזט

אני לא מכירה את פרוייקט רעים, אך יודעת כי המתנסים עובדים עם החינוך המיוחד ובחלקם מתקיימים חוגים שונים לאוכלוסיות מיוחדות. שווה לבדוק במתנס המקומי. דרך נוספת ליצירת קשרים חברתיים היא שיתוף פעולה עם ההורים בכתה בה לומד בנך, אולי תצליחו לארגן איזו קבוצה חברתית שתפגש סביב פעילות מסויימת בשעות אחר הצהריים. אפילו אתם ההורים יכולים לקחת על כך אחריות ולהפעיל את הילדים לפי תורות. במידה וזה לא נראה לכם, ניתן לבדוק אם המתנס אם יהיו מוכנים לקלוט אותם כקבוצה לחוג מסויים. מלבד זאת, נסי להכנס לאתר בשם "מקום מיוחד" מופיע בקישורי הפורום, יתכן ויוכלו לתת לך שם מידע נוסף. בברכה דיאנה

gilrah

New member
פרוייקט רעים

במתנ"ס "נאות הרצל" בנתניה יש פרוייקט כזה. לא שזה מתאים מבחינת המרחק אבל אולי אפשר אצלם לקבל מידע לגבי עוד מרכזים באיזור מגורים שלכם טל:09-8625059

למעלה