פרוייקט רשימת השירים

גרי רשף

New member
פרוייקט רשימת השירים../images/Emo22.gif

אני מצרף בזאת את הרשימה הראשונה של השירים, עם הפניה לשירונים המתאימים. החומר כולו התקבל מ-dearj ומ-trilliane, ואני ערכתי אותו. אזהרות: 1. לא הכל בפנים (לא ציינתי עדיין את שמות המבצעים, למשל), ויש כפילויות הנובעות מהבדלים באופן הקלדת הנתונים בין שני התורמים הנדיבים. 2. קובץ ה-Excel הגיע ל-3.5MB וגם לאחר כיווץ Zip הוא גדול מהמותר (ניתן לצרף להודעה קבצים עד 250KB), ולכן אני מצרף קובץ Access מכווץ. יש לשנות את סיומת הקובץ מ-txt ל-zip ואז לפתוח. מי שמעוניין בכל זאת בקובץ ה-Excel שישלח לי מסר או מייל, ואשלח לו בחזרה במייל. 3. רשימת הספרים שקוטלגו 1000 זמר ועוד זמר 1000 זמר ועוד זמר א´ 1000 זמר ועוד זמר ב´ 1000 זמר ועוד זמר ג´ 1000 זמר ועוד זמר ו´ 1000 זמר ועוד זמר שירים רוסיים 50 להיטים אהבה בת 50 אולי עוד קיץ אחד לאחד אמצע הדרך אני אדם פשוט סוניה אני אשתגע! אני שר להעביר את הזמן ארץ ארץ את מה שרציתי אתם זוכרים באלפי ידים בכל זאת יש בה משהו בפרדס ליד השוקת בקול רם ברית עולם דבר אלי בשירים דרישת שלום דרך ארץ השקד הבה נשירה היה או לא היה היו לילות הקיץ החליט לחסל חשבונות השירים האסורים השירים הגדולים - סרטים ומחזות ואם השיר הזה זה הסוד שלי זמר זמר לך זר כלניות חאפלה של שירים חמשים שנות זמר וסיפור טולדנו אבי ילדותי השניה ככה סתם לא דברנו עוד על אהבה לאוהבים את האביב "להקêԠהנ×""ל שרה" לכל אחד ירושלים ללכת שבי אחריך לשיר עם אפי נצר א´ לשיר עם אפי נצר ב´ לשיר עם אפי נצר ג´ מאבד תמלילים מאה זמר וזמר ב מאה זמר וזמר ג מבחר שירים מה תנגנו מילים ומנגינות מלים ולחנים מנגינות מנגינות לביאליק מנגנים גרוניך מעבר לתכלת משינה נעמי שמר ספר א´ נעמי שמר ספר ב´ נעמי שמר ספר ג´ נעמי שמר ספר ד´ ספר הפזמונים ספר השירים לתלמיד א ספר שירים עד הסוף עם ישראל שר רק בינתיים שיר במתנה שירים שירים לאוהבים לשיר שירים לכל כיס שירים לתלמיד שירים לתלמיד א´ שירים לתלמיד ב´ שירים עד כאן שלמה ארצי שירים שרים קבוע תמיד כלניות תפרחנה trilliane אמורה להעביר לי בהקדם את רשימת השירים מהספרים- אהוד מנור תיסלם אריק איינשטיין עפרה חזה. מי שמוכן לקטלג ספרים שאינם מופיעים כאן, רצוי בדומה לאופן בו הם כבר קוטלגו- יבוא על הברכה. למניעת כפילויות כדאי לשרשר הודעה עם הצהרה מה הולכים לקטלג. 4. תודה ושימוש מהנה..

dearj

New member
עבודה יפה! והנה עוד

ברשימת הספרים שפרסמת בהודעה, מופיע אצלי הספר "להקת הנח"ל שרה" בשיבוש פונט. ייתכן שזה רק אצלי, אך ממליץ לבדוק. מאז הועבר לך החומר, נוסף אצלי ספר "משפחת הפלמ"ח" לבסיס הנתונים (ואולי נוסף שאמצא את שמו בקרוב...) וכן נמצאים אצלי בהמתנה על שולחן העבודה הספרים הבאים, שמחכים להקלדה (ולאו דוקא בסדר זה): זמר חן (ספרון בהוצאת "בית ההוצאה של איגוד הקומפוזיטורים בישראל" בשיתוף "הספריה למוסיקה". שירים לילדי כיתות א´ ב´..) "שירון לאולפן" (ספרוןבהוצאת משרד החינות מ 1982) "מה זאת אהבה" (מבחר שירי אהבה מהספרות העברית החדשה, בהוצאת ידיעות אחרונות משנת 2000) "שירים וגיטרה" חלק ט´ (של אבי ושי ברק) "ד"ר גיטרה" של אבי ברק. כשאסיים אעביר את הקובץ הכולל המעודכן, כפי שהעברתי קודם.

zamzam

New member
איפה נמצא השיר ברית עולם?

והאם שיר במתנה הוא התקליט?

למעלה