פרוייקט שיר הפורום - המשך

The Albatross

New member
פרוייקט שיר הפורום - המשך

סיכום האירועים הקודמים: בסקר שנערך לפני שבוע-שבועיים הוחלט שהשיר שחברי הפורום יבצעו יהיה Comfortably Numb, וזאת, כמובן, לשמחתי הרבה. הצעד הבא יהיה לקבוע תפקידים. לאור זאת, חברי הפורום שרוצים להשתתף בפרוייקט, ויש להם יכולת הקלטה, מתבקשים לשרשר את כינויים לקטגוריות שאני אפתח, היישר מתחת להודעה הזאת. הקטגוריות יהיו: 1. גיטרת קצב (גיטרת ליווי). 2. קלידים. 3. תופים. 4. גיטרת Lead (סולואים וכדומה). 5. זמרים / זמרות. 6. סעיף שונות. אנא מכם, שרשרו לסעיף שונות את כל מה שלא קשור להשתייכותם לקטגוריה מסויימת וכן קשור לפרוייקט השיר. ציף, אם את רואה הודעות שלא משורשות היטב, אנא שרשרי אותן למקום הנכון, כדי שאוכל לעשות סדר בעניינים. כמובן, אלו שמשתייכים לכמה קטגוריות (ואני מדבר על המוכשרים שיודעים לנגן בגיטרה, קלידים, תופים, לשיר וגם להכין לי קפה באותו זמן) מוזמנים לכתוב את כינויים כמה פעמים. בהצלחה, ושאלוהים יהיה בעזרנו
.

The Albatross

New member
1. גיטרת קצב (ליווי)

כתבו את כינוייכם פה, כל אלו שמעוניינים ללוות בגיטרה את האקורדים הבסיסיים.

The Albatross

New member
קלידים

בעלי אורגן למיניהם (או סינטיסייזר או פסנתר, לא מתמצא), כתבו את כינוייכם כאן.

N a V e

New member
N a V e

והערות: 1.בבקשה בבקשה בבקשה---> חכו עד לסוף הבגרויות. 2.יש לי בעיה רצינית של הקלטה ואיכויות הקלטה ואני מקווה שאם יציאתי לחופשי ממסגרת בית הספר אוכל להתגבר עליה.

The Albatross

New member
4. גיטרת ליד

שרשרו לכאן את כינוייכם כל מי שיודע לנגן את הסולואים של גילמור. אנא כתבו בסוגריים את הסולו שאתם יודעים לנגן. לדוגמא: (The Albatross (1+2

The Albatross

New member
סולנים

כל בעלי הקול שלא נשמע כמו קרפד, אנא שרשרו לפה, ובסוגריים כתבו איזה חלק אתם מעדיפים לשיר - את הבית או את הפזמון (ווטרס או גילמור). דוגמא - The Albatross (בית).

edlessme

New member
edlessme

אבל רק כבררת מחדל אם אין מישהוא אחר שרוצה... את החלק של גילמור אני רוצה...

The Albatross

New member
../images/Emo32.gif

כתבו פה את מה שלא קשור להשתייכותכם לקטגוריה מסויימת. סתם דיבורים יתקבלו בברכה פה
.

brotos

New member
אני אהיה המבקר

יש לי את מה שכל מבקר מוזיקה צריך- חוסר יכולת מוזיקלי.

למעלה