פרוייקט תמיכה בערוץ 10-עכשיו בענק

ITTAYH

New member
פרוייקט תמיכה בערוץ 10-עכשיו בענק

תשמעו, אני יודע שזה לא מי יודע מה קשור אל סברינה המכשפה הצעירה (והחמודה
), אבל זה כן קשור לערוץ 10-שעכשיו זקוק לתמיכה. אולי לקחתי את זה רחוק מדי-אבל החלטתי לעשות משהו דמוי שרשור, והפעם במרוכז במקום אחד. אני יודע שהחתימות לא יעזרו להחזיר את הערוץ, אבל אני רוצה לפחות להוכיח נקודה-שלערוץ 10 יש זכות קיום. אותה ההודעה פחות או יותר נשלחה למלא מקומות, וגם לכאן-בבקשה תחתמו, כי הגיע הזמן שאנשים יקלטו שיש קהל לערוץ 10, גם אם הרייטינג לא משקף את זה. הכתובת היא http://gbooks.bool.co.il/ittayh גם אם אתם לא צופים בערוץ 10, עכשיו כשהוא יירד ערוץ 2 יחזור להיות מונופול ולא יקום אף ערוץ מתחרה בזמן הקרוב. גם אם אתם לא צופים ב-10, בבקשה תחתמו-כי בלי 10 ערוץ 2 ימשיך לשדר זבל ואף אחד לא ייחס משמעות. תחתמו ותעבירו לכמה שיותר אנשים KidDow-פורום טלוויזיה

zeusofurim

New member
אני צופה לפחות שעתיים ביום בערוץ 10

הרייטינג הזה מה זה לא נכון.... אני מכיר ממש הרבה אנשים שרואים את 24 שזו אחת התוכנית הכי אהובות עליי בטלויזיה... אני צופה בג'ו המילניונר,רייכר בשטח,משחקי מכבי ת"א בכדורסל, ראיתי קצת מהפיספוסים וסרטים שלרוב טובים... נ.ב אני עדיין אבל לא מבין למה לא מעבירים את שיטת השידור לשיטה בה ערוץ 1,2 משתמשים...

מתי הם משדרים את ג'ו המליונר?

זה היה בתשע וחצי או עשר וחצי בלילה ביום שני או שלישי פעם אחת ראיתי ושבוע לאחר מכן זה לא היה לא ביום שני לא ביום שלישי ולא באף יום אחר מימות השבוע אם כן, מתי? באיזה יום ובאיזה שעה?

Salem

New member
צריך לעשות פורום ערוץ 10 ../images/Emo3.gif

או לפחות לשנות את שם הפורום הזה

*neta*

New member
לאאאא אסור לסגור את ערוץ 10!

בדיוק שאנחנו מגיעים איתם להבנות...

shanofe

New member
../images/Emo128.gif

זה פורום של סברינה, לא של ערוץ 10!!!!!!!!

Silver Surfer

New member
זכות קיום

אני דווקא חושב שלתוכנית 24 יש זכות קיום. לא ממש אכפת לי אם הערוץ ירד או לא, העיקר שימשיכו לשדר את התוכנית הנ"ל. ועוד משהו, הערוץ על סף פשיטת רגל בגלל שטויות כמו קניית מנחים במליוני דולרים ובמקום השקעה בתוכניות איכותיות (להבדיל מ24 שהיא כן תוכנית איכותית), אם ערוץ 10 יעשו חושבים ויגיעו למסקנה שבמקום להשקיע את כל התקציב שלהם על מנחים וישקיעו אותו בתוכניות אז אולי תהיה לערוץ זכות קיום.

ננס לבן

New member
אני צופה בערוץ 10

היה שם פעם זינה..ויש שם כל מני סדרות מגניבות בסגנון... זה פשוט ערוץ חדש אם לא מי יודע מה שוייק ופרסום אז אין ריטינג גדול

למעלה