פרוייקט תרגום השירים

Crazy Diamond85

New member
פרוייקט תרגום השירים

לאחר מחשבות רבות, החלטתי להוציא לפועל את הפרוייקט, אך בדרך קצת אחרת, אתם מוזמנים לשלוח אליי (לאימייל, או להודעות הפרטיות בתפוז) תרגומים בעברית לשירים (נא לציין שם אלבום ושם שיר) ואני אפרסמם אך לא כאן בפורום, אלא בדף אינטרנט חיצוני, את הקישור אליו יקבל כל החפץ בו, אך איני אפרסם אותו בפורום, פשוט תבקשו ממני :) מקווה שהפרוייקט יעבוד טוב

אני לא ממש חושב שהמנהלות תאשרנה

את הפרוייקט הזה. גם אם החומר הלא-חוקי (לפי דעת תפוז) לא יהיה בפורום, עדיין הקישור אליו יהיה פרובלמטי. אבל אם הן יאשרו את זה, אני מוכן להצטרף
.

העניין אושר

הפרוייקט איננו של הפורום, אלא פרוייקט פרטי של גל, הלוא הוא CrazyDiamond. באשר לקישור - כל עוד לא מדובר בקישור קבוע בפורום, אין בעיה. לגבי קישור קבוע - זה כבר תחום אפור, ואת הגשר הזה נחצה כשנגיע אליו, כפי שאומרים בהולנדית.

edlessme

New member
טוב.. בשביל למנוע כפילויות...

אני חושב שיהיה חשוב שלפחות נכתוב מה כבר עשינו.. לא?.. אז אם ככה.. אני (מאחר ויש לי ידע דיי טוב באנגלית אז זה לא יקח מי יודע מה המון זמן..) לוקח את דארק סייד ואת החלילן... רק איך אפשר להעביר את זה?..אולי כדאי שתיכנס לאיי סי קיו או משהוא ונתאם כולנו מתי נשלח לו? (אגב.. אני אישית הייתי מעדיף אי מייל..) טוב.. לעבודה..

למעלה