פרוייקט borland c

• פותח הנושא 7xyz
  • פורסם בתאריך

7xyz

New member
פרוייקט borland c

צריך עזרה בקימפול של פרוייקט עשיתי include לקובץ ההדר בכל הפיילים האחרים וגם לסיפריות בכל זאת בקימפול יש לי מלא error למרות שהתוכנית עובדת יפה תחת אותו file

פתרון אפשרי

תנסה את הדבר הבא: לחץ על תפריט "Options" אח"כ "Directories" ובסוף השורה הראשונה והאחרונה רשום ";" ואת המיקום המדוייק של הקובץ שלך.למשל אם רשום שם: E:\BORLANDC\BLABLA\BLABLA והקבצים המצורפים נמצאים בדיסקט בספריה mtm אז תוסיף: E:\BORLANDC\BLABLA\BLABLA ; A:\MTM בהצלחה!

yair24

Member
כמה מעודד לשמוע ...

ש-250 איש פוטרו מהחברה הכי מצליחה כרומטיס ועוד 150 מרד בינת רק תדעו שעל כל הצעת עבודה שדורשת שנה ניסיון יש כ-120 קופצים פוטנציאליים (כאלה שבאמת יש להם שנה ניסיון ויותר) שלא לדבר על עוד מאות אם לא אלפי הסטודנטים והאנשים חסרי הניסיון ששולחים את קורות החיים שלהם בשביל לקבל מכתב שלילה מהחברה שדרך אגב גם את המכתבים האלה כבר בקושי שולחים כי הבולים זה יקר ואין כסף לחברות.... ונסיים בפרצוף שיתאים להודעה:
ולסיום סיומת כנסו לאתר שלי: ותלחצו על הפרסומות וגם תכתבו משהו בספר אורחים טוב? אההה רגע אתם חושבים שבניית אתר זה נחשב ניסיון בעבודה? אז יש לי שנתיים ניסיון כבר! בטוח מחר אני מוצא עבודה!

7xyz

New member
צודקת אבל.......

יש עוד בעיה מופיעים לי מלא errorים כולם דומים וניראה לי שזה משהו קטן שאני לא שם לב אליו ... אולי תאירי את עיניי בבקשה דוגמא לאחד מהם root defind in module book.h duplicated in module borrow.c כולם דומים זה פשוט רץ על כל מודולים

יכול להיות ש...

אולי שכחת לרשום באחד מקבצי ה-h. את הפקודה ifndef שמונעת הגדרה כפולה? למשל עבור book.h : : ifndef BOOK_H# : define BOOK_H# : : : /* your header */ : : : endif#

ייתכן שאתה עושה את זה לא נכון..

בקובץ הראשי של הפרוייקט שלך תעשה INCLUD-ים לכל הקבצים האחרים, כאשר ה-INCLUDE הרשון יהיה לקובץ הHEADER של התוכנית, ובטל את הקריאה ל-HEADER מכל הקבצים האחרים. אולי זה יעזור.

shaggair

New member
פתרון אפשרי

כנראה שעליך להוסיף הגדרות של מבני נתונים structs או הצהרות של פונ´ וכו´ שאינם מופיעים בקובץ הקוד..

ihovav

New member
אז ככה :

אני אמנם חסר כל נסיון בתכנות ב בורלנד - אבל אני מניח שהבעיה הזו קיימת גם שם כאשר אתה יוצר קובץ HEADER - אתה עושה לו #IFNDEF וכ"ו - אבל למרות זאת - לפעמים הקומפיילר מגדיר גם כאשר זה כבר מוגדר - דבר שיוצר התנגשויות בהגדרות של כל מני דברים (קלאסים, משתנים וכ"ו) אני מציע לך (מנסיון) שתוריד את כל ה INCKUDES , תקמפל ותתחיל לעבור על כל ERROR ותראה מה הוא אומר, תוסיף בכל פעם רק INCLUDE אחד ושוב תקמפל - ככה תגלה שרוב ה ERRORS נעלמים וגם שבכל פעם שאתה מוסיף INCLUDE - יורדים כמה ERRORS ביחד תנסה ותכתוב איך הלך

yair24

Member
זה בטח לא אקטואלי אבל...

לפעמים גם הסדר של האינקלודים חשוב.

למעלה