פרוייקט Disclosure ותרבויות חצוניות

Shmuelr013

New member
פרוייקט Disclosure ותרבויות חצוניות

שלום חברים, מצורף קישור למאמר מתוקשר של קבוצת אורידע בנושא: פרוייקט Disclosure ותרבויות חיצוניות. אשמח לתגובותיכם.

tapuz3k

New member
אהבתי את המאמר

אבל מה אני לא חושב שבני האדם אי פעם יזדקקו לעזרה מחוצינים לפי איך אני רואה את זה בני האדם יהפכו אם השנים לאימפריה בגדול עצום בקנה מידה בין גלטקי משם אנחנו (וזה בטבע שלנו) נמשיך להתפשת עוד ועוד בהתחלה אנחנו נעבור מסביב לכול הפרעה אם נמצא חיים בכוכבים אחרים לא נגע בהם ונשמיך הלאה הבעיה שהתרבות בני האדם לעולם לא תפסקת אנחנו בסופו של דבר (עד כמה שזה קשה להקליטה) נשלוט על כול היקום וזאת מאחר ובני אדם מתרבים ומתפחים מאוד מאוד מאוד מהר אולי האלפי שנים בהם אנחנו הפכנו לגזע הדומיננתי בעולם נשמע כמו המון בזמן אבל זה שבריר שנייה ביקום כולו עוד מיליארד שנה מהיום אני מוכן להתערב שאנחנו ניהיה הגזע הדומיננתי בגלקסיה שלנו אם לא בכול שביל החלב ואולי וזה בלתי אפשרי לחזות כי מיליארד שנה זה המון זמן אולי ניהיה הגזע הדומיננתי בכול היקום מה שבטוח זה שאנחנו מסוגלים לזה בהחלט עכשיו שאני חושב על זה אנחנו בנויים בצורה מושלמת ליהיות הגזע הדומיננתי ביקום - יש לנו תחושות חיוניות כמו תקווה וחלומות או כעס ונקמה זה דברים שנותנים לנו אין סוף כוח יש לנו יכולות שיכליות גבוההות וזה לא בה במוח אחד גדול זה במה בהרבה מוחות קטנים שמרכיבים מטריצה (MATRIX) או רשת של מידע הבנה והתקדמות טכנולוגית. אנחנו מתרבים בקלות וללא בעיות מתפתחים בקצב מטורף יש לנו את כול החושים הנחוצים כמו שמיעה ראייה ומגע בכדי לשרוד בכול מקום. לפי איך שאני רואה את זה אנחנו בהחלט הגזע המושלם

franse

New member
קראתי את כתבתו של שמואל רונן ואני

מוצא לנכון לציין שמה שכתוב שם תואם את מה שידוע לי (בקווים כלליים). שימו לב למשפט האחרון בכתבה: 'אתם הם הבוחרים וכל אחד ואחד מאנשי עולם זה אחראי לתוצאה אשר תתרחש.' זה מחזק את מה שכתבתי בפורום זה בעבר: השימוש ברצון החופשי שלנו הוא קריטי. רובנו עדיין לא תופסים במידה מספקת עד כמה המציאות שאותה אנו חיים היא השתקפות סך כל הרצונות של כולנו. אגב, ישנה סברה שהאפורים אינם עצמאיים בעצמם, אלא נשלטים על ידי גזע אחר מפותח יותר.

כן, גזע של

חייזרים זוחלים. משהו כזה. הם גם חיו פה על הכוכב שלנו מזמן, והם רוצים (כביכול. ככה שמעתי. אבל לך תדע...) אותו בחזרה. הם בעצם שולטים על רוב התקשורת והמדייה, והגופים ששולטים בעולם הזה, ובעצם גורמים לאי סדר מוחלט עם כל המלחמות, ובעיות אחרות שחלקן מינוריות אבל אנחנו רואים אותן יום יום, וזה למשל דברים כמו סמים, אונס (שליטה מוחית למשל) וכו'. סיפור נחמד, לדעתי זה יכול להיות הגיוני, כשחושבים על זה, אבל אני לא פה ולא שם - לוקח את זה כאופציה

מה ציניות? אני רציני.

לא מאשים אתכם. יורדים על הראל הרבה, ואתם הופכים לפרנואידים.

טעות שלי

הניסוח שלי היה קצת ציני. אני פשוט מתייחס לכל העניין עם קצת הומור
הכי טוב לדעתי.

scriewy

New member
tapuz3k שכחת להוסיף לשלמותינו

שאנחנו פגיעים. ואפשר לפול על המפרקת מגובה 15 סמ' ואתה מת. וקקי מאסטר באמת רציני. אבל מעל לכל החוצנים יש אנרגיות שמפותחות מעל לכל היצורים הפיזים, שזה במימדים אחרי חמישי שישי משו כזה. לא ברור אם הם "שולטים" בכל הנחותים מהם או פשוט מתקיימים זה לצד זה, מה הביסוס החברתי שם. הארקיליאן כמו הקטנים האלה מגברים בחלל 1 מאוריין הם שולטים בחרקיים ששולטים בצהובים ששולטים בחסרי אף ששולטים באפורים הגדולים ששולטים בזוחלים ששולטים באפורים הקטנים בלבנים ששולטים בנורדים - זה הומור.

אם בעולם היו רק אנשים לבנים ואז

הייתם מגלים שיש כושים(אנשים שחורים)אז הייתם קוראים להם חייזרים? למה אתם קוראים לאפורים חייזרים,הם גם בני אדם עם רגשות שאיפות סקרנות ועוד...כולנו יצורים שווים חלקנו אלימים יותר וחלקנו פחות אבל בשורה התחתונה אין מקום לכולם ולכן היצורים חיים על כוכבי לכת שונים ומשונים בהתאם לתנאים ששם!

tapuz3k

New member
מוח מחפה על חולשה

אם נצתרך תמיד נוכל לפתח חומרים ביולוגיים לחיזוק העצמות אז שבירת מפרקת מ 15 ס'מ זה לא בעיה זה נדיר ואם נרצה נוכל לתקן את החולשה הזאת כי הגוף שלנו מסוגל לתמוך בחפצים זרים (לדוגמה) בתוך עצמו כך שאם נחבר מוט טיטניום לעמוד השידרה הוא לא ישבר יותר או שאנחנו תמיד יכולים לפתח חליפות ביולוגיות או מכניות בהן ניהיה 15 שעות ביממה מוגנים מהכול (מחלות מכות וכו) ואם כוח ביוני... אנחנו כבני אדם בעלי דמיון מאוד מאוד מפותח ואם קצת דמיון והרבה מואטיבציה אנחנו יכולים ליהיות אלים

HeavenDusk

New member
ממש 'האמפריה מכה שנית'

בקוראי את המאמר ראיתי בחזיוני את דארת' וויידר נלחם בטובי לוחמי הג'דיי. ודי לחכימא ברמיזא.

franse

New member
Heaven לא טעית. אנו נמצאים במלחמה

עם 'כוחות השחור'. למרבה המזל כרגע נראה שיד כוחות האור על העליונה. אבל הרבה מזה תלוי בנו, המין האנושי. אפי החייל אתה טועה. לאפורים אין רגשות. זאת מלכתחילה כל הבעיה. זה מה שמאפשר להם לעשות את כל הפשעים שהם עושים. הם דומים יותר לרובוטים ביולוגיים. מקבלים פקודה ומבצעים, בלי לשאול יותר מדי שאלות. אגב ,ישנה שמועה שסרטי מלחמת הכוכבים מבוססים על אירועים שקרו באמת.

Majestic12

New member
אני מקבל הרבה מטענותי franse

אבל לא הייתי הולך על הגדרות כמו "כוחות החושך" וכ"ד. את אלו נשאיר למיסטיקנים. אני בהחלט חושב שיתכן וישנה מלחמה מתמשכת בין גזעי חוצנים, ואנחנו חלק ממנה (אם כי כיום, אנו מסוגלים להתמודד טוב מבעבר וזאת בזכות נשק שפותח - חלקו בהנדסה לאחור של טכנולוגיה חוצנית).

Shmuelr013

New member
המציאות לעיתים לא רחוקה מהדמיון

אני שמח על העניין שמעורר המאמר שהבאתי. המאמר בא בכדי לעורר יותר ויותר אנשים לחשיבה על המצב בו נמצא כדור הארץ ועל הכוחות הפועלים בו. לדוגמה, הכוחות של השליטה ושל שטיפת המוח ההמונית. לכיוונים מסחריים ולרווחים עצומים של חברות מפתח על חשבון ההמונים המוסתים לרכוש מוצרים ומותגים נבחרים. מצד שני חברות אלו מיצרות את מוצריהן בארצות מתפתחות כשהן מעסיקות עובדים בתנאי כפיה ובתשלום זעום על שעות עבודה רבות. האם אלו השיטות של האימפריה או של שומרי האור? יש הרבה עבודה לעשות בעולם זה בכדי להעלות את רמתו המוסרית ואת האמפתיה של בני האדם האחד לשני. שומרי האור ממתינים לשינוי זה, אך זה עדיין לא קורה וחבל שכך. הזמן אינו עומד מלכת וישנו רגע שבו זה פשוט יהיה מאוחר מדי.

HeavenDusk

New member
אליה וקוץ בה ידידי.

בבואך לבצע דמוניזציה המונית לסדר העולמי בכך שאתה שוטח מניפסט עתיר תכנים אודות מלחמות גלקטיות הלא אתה עושה בעצמך את שאתה שולל? תמהני.

HeavenDusk

New member
בנוסף.

עולה מדבריך שאותם שומרי אור שאתה מדבר עליהם הם מעט 'אימפוטנטים' במידת מה. תוכל להרחיב?

Shmuelr013

New member
האם שומרי האור אימפוטנטים משהו?

שומרי האור מקיימים פיקוח הדוק על התעבורה הגלאקטית לכדור הארץ וממנו. היתה זו דרישה שלהם כי האפורים יקבלו רשות מממשלים בכדור הארץ לעשות את פעולתיהם והסכמה שבשתיקה כזו אכן ניתנה להם ע"י רשויות ממשל לבצע מחקרים גנטיים בצורה מפוזרת ובכמות מסויימת, תמורת טכנולוגיה שהם העבירו. שומרי האור נתקלים לא מעט בהפרות הסכמים של האפורים ובנסיונות התחמקות בשטחים הֿלא מסומנים ומעבר דרך חורי תולעת אל כדור הארץ. אך הם יודעים להגביל את פעולתם של האפורים אודות לראיה הגבוהה שלהם וליכולת שלהם לדעת ולזהות חדירות אלו. מבחינה מבצעית וכח הרתעה והתקפה, שומרי האור חזקים בהרבה מהאפורים. יכולת השימוש שלהם בכוח המחשבה ובאור היא אמצעי נשק שאין לעמוד בפניו, אך נשק זה משמש רק להגנה מפני נסיונות השתלטות כיבוש וחדירה של האפורים לציוויליזציות ושטחים שאינם מורשים להיות בהם. מדי פעם פורצת מלחמה, כאשר האפורים מרכזים כוח רב ומנסים להשתלט על טריטוריות ולקבוע עובדות בשטח. כתוצאה ממלחמות אלו בהם האפורים מוכנים להקריב קורבנות רבים של חיילים מוטנטים, נוצרו מצבים לא פשוטים לכוחות שומרי האור, אך לבסוף האפורים הובסו ונסוגו.

למעלה