פרוייקט S+D

Carpediem24

New member
פרוייקט S+D

היי , טוב אני לא יודעת אם צריך לפתוח על זה נושא חדש בכל מקרה שני תעביר את זה אם צריך. יש פרויקט חדש שג'ארד פירסם עכשיו בטוויטר. כולם שאלו אותו מה קורה עם S+D ואם יהיה קליפ כי הסינגל שוחרר באנגליה והוא העלה רעיון שהאשלון יהיה אחראי לקליפ והזוכה יתגומל. וחשבתי שיהיה מגניב אם נצלם משהו כולנו

NASTIAtheSAVIOR

New member
בדיוק באתי לכתוב על זה,

לדעתי זה ממש נחמד,ממ...רעיונות? חשבתי שהmillion little pieces יכולים להיות כל האנשים מכל אשלון מכל ארץ,ושאם נצלם משהו אז שכל אשלון יחזיק את הדגל של המדינה שלו וישיר כמה שורות מS&D, אבל שוב,אין לי רעיונות בכלל ואני לא מסוגלת אפילו לחשוב על משהו בהתראה כזאת. O_O

Carpediem24

New member
מממ האמת לא יודעת

אבל יהיה מגניב אם נפגש ונצלם משהו אולי בקטע של לחפש משהו בין הרחובות. את כל הגרפים של מארס לפזר ברחוב ומישהו הולך ולא מבין מה זה אומר ובסוף הוא מגיע למקום שבט הכל מתרכז... צריך לחשוב על זה

Pooola

New member
קצת מזכיר לי את have a nice day

של בון ג'ובי... עם תמונת הסמיילי האדומה שרצה ברחובות

Carpediem24

New member
וואלה נכון חחחח

מממממ בהחלט מצריך מחשבה עמוקה אבל יכול להיות נחמד אם נעלה הצעה טובה. חייבת לשתף כי רק אתם תבינו את הבדיחה :עשיתי אפצ׳י ודפקתי את הראש בשידה אז יורד לי דם מהאף ( זה מה שמילואים עושים) אז אמרתי לעצמי שלפחות יש לי bloodball עם עצמי ;)

DarkSecretLove

New member
בערך עשר דקות אחרי נרשמה הודעה מהלהקה

שאומרת שאשלונים רבים שלחו תמונות ווידאוים ככה שלא לשלוח להם כרגע שום דבר.. אני מקווה שלא פספסנו את המועד.

Carpediem24

New member
מטורף מה שהיה בטוויטר,אחלה רעיונות

אז אולי כדאי שנחשוב על זה ונעלה רעיון וכשהם ״יפתחו״ את האפשרות רק נשלח ( בתקווה שלא פספסנו)

DarkSecretLove

New member
לא יצא לי לראות ממש מה שרשמו אחרים

אני לא יודעת..הם דיי אמרו שיש להם המון חומר.. נחכה ונראה מה תהיה ההודעה הבאה שלהם,הם אף פעם לא לא נותנים זמן להתארגן,תמיד יש לפחות שבוע התראה במינימום. במקרה הכי גרוע יש לנו דברים ישנים שאפשר לשלוח במקרה חירום או משהו. נחזיק אצבעות אני יודעת.

Carpediem24

New member
כן גם נכון

נראה מה יקרה! ממש רציתי רציתי קליפ לs+d גם hurricane, tiw וs+d עכשיו רק חסר לראות כמה soon זה יהיה :) בלי לשכוח את הdeluxe של tiw :)

STEMINEM

New member
מישו הולך להופעה של סקורפיונס?..

לא קשור אבל.. בואו בהמוניכם

Pooola

New member
זה איזשהו סיבוב הופעות אחרון לפני סיום

וישראל בתוכו שכחתי מזה לגמרי!

A Modern Myth

New member
../images/Emo45.gif

ובשתי מילים- KOTTAK ATTACK! זה היה אחד החלקים שהכי אהבתי. הקוטאק הזה פשוט פסיכי לא נורמלי

למעלה