הגיגים לשעת לילה מאוחרת ../images/Emo29.gif
דמות מרדימה שהתחלתי ממש לחבב - רייאן
נכון שהוא לא בדיוק מסעיר וטיפוס סולידי בייתי כזה... אבל יש בו משו...מתוק .... הייתי רוצה שיהיה לו משו עם ניקי ודווקא עכשיו היא פתאום מרחיקה אותו מעליה בגלל גארי ... חבל. מודה שכמה שאני לא סובלת את ויקטור אני עושה הפרדה כשהוא עם ויקי ומתרגשת מהיחסים בינהם לפעמים... הם יודעים להעביר רגש בצורה יפה כשהם רוצים. עכשיו תגידו לי...... נכון שכשדרוסילה מדברת בצורה כזו מעמיקה היא נראית כאילו לחצו על " סלואו מואושן " ? זה מאלץ אותי להביט בשפתיה עד שהיא מסיימת עם המשפטים... קצת מתיש ... שתהייה בריאה
למה נפלו פניה של ליבוש שלנו כשדרוסילה הזכירה לה את אותו לילה ?? (פיספסתי טיפה) נראה לי שדרוסי במילכוד כי כל מה שהיא תספר לליב היא תיתקל בפרצוף אומלל , אם זה על ניל ... או על מלקולם... לדעתי דרוסי צריכה מאהב חדש וככה ליב תהיה רגועה . אבל אז ליב עלולה לחשוק גם בו......
פשששש שמתם לב איזו הופעה חדשה ומרעננת היתה לאשלי ? גם פיליס שנראית כמו אחת מהחברה התיכוניסטים....עברה במספרה והייתה יפה במיוחד
לסיום.... הגיג אחרון... זוכרים שאמרתי פעם שאפשר לאפר ולסרק מישו ככה שייראה כמו פושע ?? אז.... קבלו ביטול
אני משוכנעת יותר ויותר ששלפו את וורטון מהצינוק מאיזה כלא רציני שישחק בסדרה כמה חודשים תמורת סיגריות והטבות שונות .... לילה טוב