פרויקט - ביקור המותג לחורף 04\05

פרויקט - ביקור המותג לחורף 04\05../images/Emo20.gif

והפעם - בחרתי בשבילכם את מותג ה'צעירים', חברת הבת של "הוניגמן" - TNT
מה דעתכם על קו הייצור שלהם לחורף 2004-2005
למה ציפיתם
האם התאכזבתם מהם השנה
האם הם הצליחו להפתיע אותכם
הערות על הקולקציה המדוברת
וכו'..
יאללה הפעם אני מצפה ליותר תגובות ושיתוף פעולה!

Charlie L

New member
הנה אני אגיב.

שלום נעימאוד. TNT הם חברת בת של הוניגמן? וואו, לא היה לי מושג. אם כן TNT מוצלחים הרבה יותר מההורים. כניראה שכך פועלת האבולוציה והדור השני תמיד יותר גבוה.
TNT לדעתי משתפרים עם השנים, ככל שחולף הזמן כך העיצובים שלהם יותר ויותר קולעים לטעמי. מה שהופך את TNT לחנות שאני אוהבת מאוד הוא שיש להם עיצובים פשוטים ומחמיאים במחירים הגיוניים, ואין את זה בהרבה מקומות. החורף הזה קניתי בTNT די הרבה אני חושבת.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif + תשובה שלי(-:

בכלליות ולדעתי כמובן, TNT לא בדיוק שיא האיכותיות אבל מה שכן הם מעצבים בגדים יומיומיים, פשוטים וחמודים שאפשהו גם ככה לא מצפים מהם לשיא האיכותיות. בקשר לקולקציית החורף שלהם.. אני חייב לומר שהם באמת השתפרו והוציאו הפעם דברים חמודים למדי, במיוחד בקו של הנשים. המחירים השנה היו מחירים טובים ואני מקווה שבקולקציות הבאות הם ימשיכו להשתפר(-; אגב, חח שמתם לב שכל המוכרים שלהם התחילו לשאול: "אפשר להציע לכם שירות?" חח יענו לא הבנתי מה הקטע... הם מנסים להצחיק?

Charlie L

New member
LOL,

לפני כמה ימים נכנסתי לחנות נעליים כלשהי (משהו בסגנון טבע נאות) והמוכרת שאלה: "שלום, אפשר להציע לך משהו נוח?" שתי דקות שלמות בהיתי בה, נפעמת מהשאלה המוזרה. כניראה היא קיבלה תסריט או משהו.

Daniel MSG

New member
באופן יוצא דופן... היה לי כוח להגיב

מאד לא אופייני.. חח בכל מקרה.. TNT - איכס! אז נכון.. יש להם פה ושם.. משו חביב..................... אבל בכללי אני ממש לא אוהבת את הסגנון שלהם יש להם מן סגנון ייחודי שלהם שהם נדבקים אליו של צבעוניות כזאת.. והדפסים מכוערים.. אפשר לראות על כל בגד מטי אן טי שהוא מטי אן טי ולא יודעת מה איתכם.. אני לא אוהבת את הסגנון שלהם.. פעם עוד הייתי נכנסת מדיי פעם לראות מה חדש עכשיו כבר לאא.. :\ נ.ב. אני חולההההההההההה
(יו! מאיפה צצו כל האייקונים החדשים האלהה..! )

TNT זה של הוניגמן../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

לא ידעתי את זה..
בכל מקרה, אני לא אוהבת את TNT נראית לי אופנה של ערסים. והקטלוג הפרובקטיבי שלהם היה ממש מוגזם.

הוניגמן ו-TNT

להוניגמן יש הוניגמן קידס (עד גיל 12) והוניגמן למבוגרים. TNT זה בעצם ההוניגמן של הצעירים ש'מחברת' בין הקידס למבוגרים ואפשר לראות גם בתויות של המחיר בהוניגמן ו-TNT שהן מעוצבות בדיוק אותו הדבר.. חוצמזה שפעם (לפני כמה שנים) הם היו מחוברים בחנות אחת ואחרי שהם פיתחו את עצמם הם פתחו לכל קהל יעד חנות משל עצמה, כאשר פיתחו את TNT כ"מותג חדש". זה היה הסבר קצרצר על 2 החנויות

PennyLaneM

New member
תגובתי.

לטי אן טי יש דברים נחמדים במקצת. חולצות מכופתרות וכאלה..אי לייק איט. אבל בכללי, לא תודה.

הדס100

New member
לא מתה עליהם.

יש להם דברים נחמדים...לפעמים. משום מה שילובי הצבעים שלהם עושים לי רע.

קים NY

New member
תגובה שלי.

פעם אחת בחיים שלי נכנסתי לטנט, ושנאתי את זה. המוכרים הערסים נדבקו, הציקו, נידנדו.. הקולקציות תמיד נורא צבעוניות, ותמיד יש את אותה חולצה מטנט על לפחות שלוש בנות בו זמנית. לא מזמן עברתי ליד החנות וראיתי בפנים חולצה ממש יפה, משובצת כזאת עם צווארון, אבל לא נכנסתי כי לא היה לי זמן. אולי אני אלך לשם מתישהו, אבל בכלליות- לא אוהבת בכלל.

SuGar and SpicE

New member
חחח, אפרופו טנט וערסים..

הכי מצחיק זה האורות הכחולים בתאי הלבשה שלהם, כמו בסניף בקניון רוטשילד בראשל"צ...
אני ממש לא אוהבת את TNT. יש לי דגמ"ח אחד משם, סולידי משהו, במיוחד בהתחשב בכך שזה טנט.. אני חושבת שהם סתם מגזימים עם הצבעוניות שלהם והפרובוקטיביות שלהם, זה כבר גובל בטעם רע. זה ניסיון פאתטי להתחבר אל הנוער.. לא יוצא משהו

No BoDy1

New member
../images/Emo45.gif

צבעוני מדי... הם מנסים להיות צעירים יותר, תוססים יותר... אבל זה ניהיה דוחה יותר... לא אוהב ואפילו שונא.... במיוחד שיש להם חולצות ערסיות עם סמל קטן שיש לכל בנאדם 3...

יש משהו בדברים שלך..

יצא לי לחשוב על זה כמה פעמים שיש חברות שאוהבות לדחוף צבעים לחולצה והן בטוחות שאם הן ידחפון כמה שיותר או כמה שיותר צבעים מנוגדים ככה זה יהיה יותר "אין" יותר "מעוצב" יותר עם "סטייל" וזה ממש לא ככה צריך לדעת לעשות את השילובים ולא לתקוע ככה סתם צבעים כמו שטי אנ טי עשו בחלק מהבגדים שלהם
לפי דעתי.

AmiTutiT14

New member
אני לא עונה מהסיבה הפשוטה ש...

אני שונאת את TNT. את הגזרות של הבגדים, את השילוב של הצבעים, את הקטלוג, האווירה, הכל. אבל קבל ח"ח על הפרוייקט

גורי פ

New member
אז כה....

1. אין מה להגיד הם משתפרים! 2. ג'ינסים לגברים מהמהמים- גזרות נמוכות שדיי קשה למצוא - יש סגנון . 3. חולצות לבחורות- לרוב ממש פשוטות יחסית למחיר , חולצות ליום יום ולא ליציאה במחירים של חולצות יציאה . 4. יחצנות של החברה גרועה . קטלוג- עשוי נייר עיתון , אני מבקשת בחנות קטלוג לא נותנים לי ?! גרוע ....... 5. ג'ינסים שלהם טובים..... שוב הבגדים יפים בעיקר ליום יום. זו דעתי מקווה שעזרתי במשהו, יום טוב. גורי!

למעלה