פרויקט בניה סי טאוור בת ים

ARY09

New member
פרויקט בניה סי טאוור בת ים

שלום
משהו יכול לעזור לעדכן
נכנסתי לפרויקט קבוצת רכישה בפרויקט סי טאוור בדרום מערב בת ים
תוכנית תב"ע מאושרת .
מתי התרי בניה מתי יכלו לבנות ???

פרל דוד

New member
שוב...אתה מבלבל בן תכנית מתאר מחוזית לתכנית מפורטת.

אין עדיין תכנית מפורטת ובוודאי לא מאושרת.
מדובר על תהליך שיקח שנים.

אבל...אתה לא מודאג מהכסף שהנחת על "קרן הצבי" ? האם קבלת אישור שהיזם כבר רכש את הקרקע מבעליו ?

אתה ממשיך להטריד אותנו כאילו אנו המקור לצרותיך...
ממליץ לך לקחת עו"ד עכשיו ומייד שיבדוק היטב את מצבך והאם יש סיכוי שלא תראה את כספך ואולי גם בניה לא תראה.

ARY09

New member
תגובה לדוד

כן אני יודע שכבר ענית לי וכן אני מודע לכל הדברים
רק רציתי שתדע שהיה כבר כנס רוכשים והיו שם מאות אנשים לא נראה לי שכולם שם מטומטמים ....
כן דיבררתי עם אדם שהוא פנה אלי ולא אני אליו והוא אמר לי כי לפני שנים הוא רכש אדמה באזור והיום הוא מקבל 4 בתים בתמורה לאדמה .
אתה מוזמן לדבר ולאמת את הפרטים עם המנהל של הפרויקט שמו אילן ששון כמו כן נציגת שיווק בשם פאולינה היא מצפה לשיחה שלך כדי למסור לך פרטים הפון שלה 0542121699
אשמח אם תשוחח איתה ותבין על מה מדובר כי כנראה אני בשפה הפשוטה שלי לא יכול להסביר לך
תודה וסליחה הטרדתי אותך

3718

Member
"לא נראה לי שכולם מטומטמים"

זו אחת מההצדקות הכי גרועות שאני מכיר כדי להשקיע במשהו.
&nbsp
בדרך כלל, איפה שההמון שועט, אתה רוצה להיות מהצד השני (של זה שמוכר להמון).
&nbsp

alondr

New member
לא ברור מה ההמטרה של הפוסט

אתה הרי כבר התצטרפת לקבוצת הרכישה
מדוע אתה צריך שדוד יתקשר לנציגת המשווק וישמע ממנה פרטים
האם אתה מחפש איזה חיזוק חיובי ממנו?
בכל מקרה קח בחשבון שקנית משהו על הנייר שנמצא כרגע בשלב מאוד מוקדם ויקח זמן רב. עד שתראה פה דירה
עניין של כמה שנים טובות כמו שכתבו לך

ARY09

New member
תגובה למשך הבניה

לא ברור לי מאיפה אתם שואבים את המידע שאתם מוסרים כאן
מאוד לא ברור לי התשובות האלה שלכם כאן, איזה מין פורום כאן???
אני בסך הכל מנסה להצליב מידע ולקבל פרטים נוספים.
כן אכן כבר הצטרפתי לקבוצת הרכישה ונאמר לי כי תוך שנה תחל הבניה
כבר הכל מאושר ורק מחכים לסיום עבודות התשתית של העריה באזור
אני בקשר עם רוכשים אחרים וכן מול המשרד מנהל את הפרויקט
כל המידע שאתם רואים באינטרנט לא מעודכן העדכון הנכון הוא ברישומי החברה
ולכן לא ברורה תגובתכם תשובתכם
תודה

ARY09

New member
התרי בניה

יש תכנית תבע מאושרת כבר משנת 2008
כרגע ממתינים לסיום עבודות התשתית באזור של העריה ואז ינתן התר בניה .
יש באזור הר אשפה לשעבר אשר על פי התכניות מיועד לשיקום והפיכה לפארק ירוק
כרגע ממתינים לסיום העבודה אשר תארך כשנה ואז יתנו היתר בניה

ARY09

New member
לא אופטימי ריאלי

אלו הפרטים שנמסרו לי אני כל הזמן עוקב מדבר עם גורמים בעריה בפרויקט ומנסה להצליב נתונים כדי לקבל תמונה ריאלית .
במקרה הכי גרוע זה יקח יותר זמן אבל למיטב הבנתי וידיעתי יש שם פרויקט מאוד גדול שמאושר מתוכנן והולך להיבנות ....
לא ברור לי למה אתם לא אופטימים ?
דרך אגב אני לא מחפש השקעות אלא מקום טוב לגור בו
תודה ויום טוב

aeonf

New member
תשובה

אנשים פה מדברים מתוך נסיונם, אף אחד לא מנסה "לבאס" אותך דווקא. כולי תקווה שתקבל דירה כמה שיותר מהר ובמחיר שחשבת שתקבל אותה אבל המציאות לפעמים שונה מאד מהמציאות, בטח ובטח מהמציאות שאנשי מכירות מנסים להציג.
אין לי סטטיסטיקות מדויקות אבל לא תמצא הרבה אנשים (אם בכלל) שקנו בקבוצת רכישה וקיבלו את דירתם בזמן וב"מחיר המשוער". לא רחוק מהבית שלי יש כבר כמה בניינים כאלה (מגדל הצעירים ומגדלי אסותא) שלא רק נאלצו להוסיף הרבה מאד כסף הם גם באיחור של כמה שנים טובות ומדובר פה על המארגנים מה"נחשבים" והגדולים בארץ.
ראה תופעה שקוראים לה "דיסוננס קוגנטיבי".
&nbsp

ARY09

New member
תודה על העדכון

תודה לך על העדכון קראתי והעמקתי ידיעתי , אשמח אם תוכל להוסיף עוד
ולגבי הענין אני לוקח בחן שיתכן ויהו עיכובים בזמן וגם לגבי מחיר הדירה לקחתי טווח בטחון
הפחד שלי הוא שלא יהיה בנין דירות שם.....

פרל דוד

New member
מתחם הבניה בבת ים - התייחסות.

ראשית אני בעד רכישה של נדל"נ במתחם, בעתיד אין לי ספק שמגורים במקום אכן ישפרו את איכות חיי הרוכשים, מדובר על פרוייקט "מגולמני" מבחינת היקפו , והקרבה לים רק משפרת את הסיכוי לביקושים הולכים וגדלים ועליית מחירים.

אבל לעניינך ושאלותיך.
1. היזם [מארגני קבוצת הרכישה] לי לא ברור מי הם ב..א..מ..ת האם מדובר על היזם [רום כרמל] או חברת שיווק.
2. כפי שהצגתי לך, החברה בונה מגדל מגורים מחוץ למתחם הבניה [בצמוד לאיזור התעשיה] וגם שם הבניה להערכתי טרם החלה ויש עיכוב רציני מול התחייבות היזם.
3. השימוש בשם הבנין "ההוא" לרוכשי קבוצת הרכישה השניה, מפריע לי מאוד [כי משתמשים בתשריטים אחרים למגרש עתידי שטרם אושרה בנייתו ואין
הוכחה לבעלות עליו]
4. המגרש בתוך תחומי התכנית , כפי שציינתי נמצא בבעלות גופים שונים שנמצאים בהליך משפטי, וטרם הבאת ולו הוכחה אחת שהמגרש המתוכנן נמצא בבעלות
אלה שמתיימרים לשווק אותו לבניה רוויה.
5. תכנית מתאר אושרה בשנת 2008 ...אז מה ? תכנית מפורטת טרם אושרה, וכפי שציינתי בפניך יש מס' התניות כבדות לקידום התכנית שאינם בתחום
האחריות של היזמים, אי קידום ההתניות [כמו טיפול בהר האשפה] והעתקת תשתיות, יביא לעיכוב של שנים רבות בקידום התכנית הכוללת.
6. האם אתה באמת מאמין ש...תחילת בניה תחל בעוד שנה ? [להערכתי הזהירה בעוד כ-5 עד 8 שנים]
7. אני ככלל לא נגדך, אלא מצביע על מס' נקודות ממשק בעייתיות שיש לבחון עם המשווקים לאור הבטחותיהם לחברי קבוצת הרכישה.
8. לגבי היקף המתעניינים בפרוייקט, "נפח" לא מצביע בהכרח על חוכמה או צידוק, אלא שעם ישראל הוא עדר ללא הכוונה שהולך בעניים עצומות או "עיוורות"
אחרי תמונות מרהיבות של מגדל מגורים שאינו מחייב את היזם, ופרסום ב"כרומו" ובצבע שגם הוא לא בהכרח מחייב את המשווק.

ARY09

New member
תגובת מנהל הפרויקט

בהמשך לדבריך ולנאמר כאן פניתי שוב למנהל הפרויקט
להלן צרפתי כאן קובץ התיחסות של מנהל הפרויקט
תודה

Lilach MH

New member
אישור התבע נכון להיום?

היי
היתי רוצה לדעת מתי לדעתך תאישר התבע של התכנית ? בי מק 410/1?
&nbsp
סי טאור נכון לעכשיו גידרו את השטח והחלט בחפירה ודיפון (מגרש 5026, חלקה 6)
אך מתי לדעת צפוי אישור התכנית ?

gili667

Member
קבלת היתר לא אמורה להיות תלויה בסיום עבודות הפיתוח

אין שום סיבה שלא יהיה בידכם היתר כדין כך שתוכלו לעלות על הקרקע עם סיום הפיתוח - כמובן בתנאי שאין סיבה אחרת שמונעת היתר

טיפ קטן

אמרו לך ש"רק ממתינים לסיום עבודות התשתית של העירייה".
בחר לך יום יפה, קח את האוטו ועשה שם סיבוב.
תוכל להתרשם אם עבודות העירייה בכלל החלו.
כי רק ממתינים לסיום זה יכול להיות נכון טכנית אבל לא מקדם אותך כלל.
&nbsp
הערה: את הפרוייקט עצמו איני מכיר כלל אבל משפטים כמו "רק ממתינים ל..." אני שומע שנים.
בהצלחה.

ARY09

New member
תודה

שלום ותודה על הטיפ
אני אישית א ביקרתי במקום ...עובד
אבל אני בקשר עם כמה אנשים שגם רכשו שם ואמרו לי כי כבר יש שם טרקטורים ומכונות שזזים ועובדים במרץ. כאמור נאמר לי כי תוך שנה יסיימו את עבודות הפיתוח באזור ואז יתחילו לבנות.

למעלה