פרויקט גדול! האם אפשרי?....

eyal22222

New member
פרויקט גדול! האם אפשרי?....

שלום לכולם, אני צריך לעשות סירטון אנימציה בmaya שמתרחש בעיר עתדנית (גורדי שחקים מכוניות עפות וכו...) באורך של כ 3 עד 4 דקות השאלה שלי כמה זמן אתם חושבים שיקח לי (מוקצה לי חמישה חודשים) לעשות את זה והאם זה אפשרי לעשות את זה בפנטיום 4 3 גיגה עם 1 ג'יגה זיכרון אף פעם לא יצא לי לעשות פרויקט גדול כל כך בגלל זה אני שואל אם יש טעם להתחיל בכלל? אשמח לקבל כמה שיותר תגובות כי אני די מתלבט ודרך אגב אני מחפש שותף אז עם יש מישהו שמעוניין שישלח לי אי מייל ל [email protected] ביי לכם מחכה לתגובות.

Druyanizem

New member
תלוי

עד כמה איכותי אתה רוצה שהסרטון יהיה.... חוץ מזה... נראה לי שחמישה חודשים זה דיי והותר... אבל שוב - הכל תלוי ברמת הסרטון שאתה רוצה להפיק...

eyal22222

New member
ברמה גבוה...

זה קליפ שהולך להיות בmtv ככה שזה צריך להיות ברמה ממש גבוה

Druyanizem

New member
אם תסדר לעצמך כמה אנשים

טובים שכל אחד יעשה משהו... אני בטוח שתוכל להגיע לתוצאה לא רעה בכלל אתה מוזמן לדבר איתי באופן אישי על זה (שלח לי מסר)

3Dead

New member
אפשרי ועוד איך ....

אני הרמתי סרטון בין 4 דקות ברמה די גבוהה בפחות מ 3 חודשים כ 4 שעות ביום בממוצע.(כולל רנדור ,סאונד וכו' ) הרמה שלי בינונית ++ ,בהחלט לא מומחה . בהנחה שאתה אמור להתפרנס מזה אני מניח שתשקיע יותר ובהחלט תוכל לעמוד בזה ! בהצלחה.

Kfiram

New member
הכל תלוי תקציב

בעקרון, 5 חודשים ל-4 דקות זה אחלה. ברוב הפרוייקטים מקצים לך חודש-חודשיים גג, לא משנה מה אורך הפרוייקט בדקות. אם יש מספיק כסף בשביל להביא שלושה-ארבעה תלתיסטים, אפשר לעמוד בזה בקלות. אם הפרוייקט מאפשר רק שני אנשים, קשה אבל אפשרי בהחלט. אתה יכול ליצור איתי קשר ב[email protected], אולי יש על מה לדבר...

למעלה