פרויקט המכשפה מבלייר

פרויקט המכשפה מבלייר

פעם רביעית שראיתי את הסרט הזה וכל פעם אני מצמררת מחדש.. כל פעם אני מתחרפנת מרוב פחד.. בוכה.. אימא'לה.. איך אני אלך לישון עכשיו?!!

NiKi†a

New member
חח לא צריך להגזים ../images/Emo13.gif

אומנם הוא באמת מפחיד [הראשון]..אבל לא לישון בגללו? דיי נו, זה לא כזה נורא =] ואני חייבת להגיד שבחיים לא ראיתי כל כך הרבה שירשורים על אותו סרט באותו דף Oo

חחחח כבר התחלתי לדאוג...

בטח שדרו אותו אתמול ועל כן ההתעניינות המוגברת בו...

כן שידרו אותו אתמול בהוט

ולא יודעת, הוא מפחיד אותי.. יש לי קטע עם צרחות מקפיאות דם וכאלה.. והצרחות של הת'ר, ממש ממש נשמעות אמיתיות ואמינות.

לילוש הקטנה יקירתי...

זה לא מפחיד! הם שחקנים, מן הסתם שזה יראה לך אמיתי...

dk171

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

הפסדתי רציתי לראות למשהו יש מושג מתי פעם הבאה זה ישודר בהוט?

montu

New member
ואם כבר

פרוייקט המכשפה מבלאייר אז בסרט השני הילדה לא נראית 2 טיפות עמבה סמארה? הן גם לבושות אותו דבר...

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gif../images/Emo45.gifזה גם עושה לי כאב ראש

עם המצלמה הזאת

דם דם

New member
אחלה של סרט לדעתי

חוצמזה הסרט הוא סרט סטודנטים, זתומרת שהוא סרט חובבים של חבורת סטודנטים ממגמת קולנוע באוניברסיטה שיוצאים לצלם סרט אימה,וזה הסרט שהם מפרסמים בקולנוע, הסרט פרוייקט המכשפה מבלייר הוא סרט סטודנטים בסך הכול, והוא לא מקצועי בלי איפור הלבשה תפאורה וכאלה, רק השחקנים שהם בעצם גם מפיקים במיאים והכול, זה סרט לא מקצועי וסתם סרט חובבנים בגלל זה הוא כול כך עורר עיניין כי זה סרט אותנתי אמיתי שצולם בזמן אמת בלי עריכה וכדומה. ובגלל זה אני כול כך אוהב את הסרט הזה

דם דם

New member
בקשר לזה אם זה סרט אמיתי...

אני לא ממש יודע, אני רק יודע שזה סרט שפשוט אותם סטודנטים צילמו במצלמות ווידאו פרטיות שלהם ועשו ממנו סרט משהלם, בגלל זה הוא כול כך הצליח ואהבו אותו, וזה גם למה שהוא לא מצולם טוב כי אלו סתם חובבנים שהכינו סרט, אבל עדיין זה סרט מעולה

אתה רציני?!

אתה לא ממש יודע??? זה לא סרט אמיתי!!! השחקנים חיים בשר ודם... המצלמה הבייתית הייתה בשביל האפקט לקהל שיאמין לזה...

dk171

New member
../images/Emo6.gifתחשבו כמה עלויות הם חסכו?../images/Emo163.gif

כמה כסף
לא צריך צלמים וכל הבולשיט שמסביב

FrecCo

Active member
חחח אתה ממש טועה....

זה סרט מקצועני לגמרי... מוכרים לך שזה סרט סטודנטים חובבני כדי להפוך את כל העניין להרבה יותר אותנטי. ויפה הם עשו, עובדה שזה מכר כ"כ הרבה ובהתחלה הרבה אנשים (שהם פתים גמורים אם אתה שואלים אותי...) קנו את זה שזה באמת קרה כל מה שרואים שם...

למעלה