פרויקט המקלדת יכול להתגאות

rachely111

New member
פרויקט המקלדת יכול להתגאות../images/Emo140.gif

פרויקט המקלדת יכול להתגאות על ההישג שלו כלומר על ההיענות על הסיפורים על המעורבות של האנשים , כה לחי.

Serendipitous

New member
וזה רשמי! שיא עולם חדש!

ריצ'ל מחזיקה בשיא העולם בפתיחת נושאים! כל הכבוד! הוד והדר לריצ'ל! זהו, עכשיו כששברת את השיא בפתיחת נושאים על כל דבר קטן, אולי תוכלי להפסיק עם זה ולנוח סופסוף...

fairysoul

New member
ואני עוד ניסיתי להתנסח בעדינות..../images/Emo6.gif

ריצ'ל- שימי לב.

rachely111

New member
למה לשים לב-נשמה טהורה ../images/Emo24.gif

חמוד או חמודה , קצת בידור מכובד לא יזיק.

fairysoul

New member
מה שתגידי...../images/Emo4.gif

אבל אני אסביר לך את זה בפשטות- בפורום יש מקום ל-15 הודעות בדף אחד. כל פעם שאת פותחת נושא חדש כתגובה למישהו, הודעה חשובה יותר יורדת למטה ועוברת לדף השני. בבקשה תלמדי לשרשר.

rachely111

New member
נשמה- איך חשבת ../images/Emo6.gif

האם באמת חשבת שאני לא יודעת ? הרי כולנו משחקים כך או אחרת.

fairysoul

New member
מאמי כפרה עיניים שלי

אל תקראי לי נשמה. מה זאת אומרת משחקים? את חושבת שאם השם שלך יופיע יותר פעמים בדף אנשים יזכרו אותך ויקראו את הסיפורים שלך יותר? אז את צודקת, והם יזכרו באותה מידה אם תשרשרי ולא תפתחי הודעה חדשה בכל פעם! את יכולה לפחות לכבד את אלה שכתבו לפנייך, שהודעתם עוברת לדף השני ונעלמת מהעין.

rachely111

New member
קצת נושאים בלי העלבות../images/Emo151.gif

נו אז מה , גרמתי לך קצת לדבר איתי, חברות בלי העלבות כמו של......

Serendipitous

New member
לא העלבתי, הייתי רק

סרסטי ומשעשע כמו תמיד. שימי לב שאין כאן שום עלבונות, אני פשוט לא אדם כזה.

Serendipitous

New member
אה אוקיי, עכשיו הבנתי שגם לא טענת ש

לא טענת שהעלבתי אותך. אם כך, זה בסדר. טעיתי לחשוב כך רק בשל ההשמטה של אותה "אוי הברוך" כאילו היא מוקצה או משהו. לא צריך להגזים, היא לא שנואה על אף אחד למרות שהיא אכן יכולה להרגיז מעט. פשוט הערתי לך כי זה באמת מוריד את הרמה (הירודה גם כך) של הפורום.

rachely111

New member
או קיי../images/Emo4.gif

או קיי , כעת את הבנת, אבל אני ניסיתי להרגיע ,להכניס קצת כבוד, אבל זה לא הולך, אני יורדת.

מאמאסאן

New member
את כל הסופרלטיבים הללו

ירעיפו אלה שנבחרו, לי ברור, שאף סיפור שלי משלושה ששלחתי, לא נקראו, הן על ידי השופטים, ובטח לא על ידי הקוראים. לא עשיתי לובי לסיפורים שלי, לא שלחתי לינקים ואף אחד לא ידע על קיומם,הפרוייקט סובל מנכות קשה.

rachely111

New member
../images/Emo140.gifשימו לב מאמאסאן

תחשוב או תחשבי טוב, כשהתקבלו הסיפורים הם היו חייבים לקרוא אותם אין סיכוי שלא , לא יכול להיות שהתקבלו כך סתם, אז קצת סבלנות, הכל יהיה בסדר וכולנו נדע את התוצאות.

למעלה