פרויקט השירים The Wall

melancholy man

New member
פרויקט השירים The Wall

חלק אחרון. השבוע נדון במחמשת השירים האחרונים ביצירה הארוכה הזו (6 שרשורים וכמה עשרות תגובות בסה"כ), השירים הללו סותמים את הגולל על סיפורו של פינק ובדיעבד גם על גורלה של הלהקה, לפחות כפי שהתנהלה בשנות השבעים, אחרי החומה ווטארס, גילמור רייט ומייסון כבר לא הצליחו לחזור ל"עסקים כרגיל" וליצור יחד. חמשת האלבומים הסוגרים הם: 22. Run Like Hell: Gilmour/Waters 23. Waiting For The Worms: Waters 24. Stop: Waters 25. The Trial: Waters/Ezrin 26. Outside The Wall: Waters כל ביקורת ניתוח או התרשמות שלכם תתקל בברכה ותעלה למקום המתאים בדף הקהילות.

holo

New member
טוב כמה מילים שלי

run like hell- טוב זה שיר מאוד אהוב עלי, אחלה שיר, פשוט מקפיץ שגורם לך לצעוק יחד עם השיר, גרוב מגניב עם הגיטרה של גילמור בהתחלה, החריקה על המיתרים והפקת צלילים מיוחדים ואז הכניסה המגניבה של הגיטרה כמו מערבון! בקיצור שיר מגניב שאני אישית אוהב.. Waiting For The Worms- שיר נחמד, לפעמים הוא קצת מעצבן אבל הוא די בסדר, מה שאני אוהב בשיר זה את הפתיחה הרגועה והדי מצחיקה, ואז הקול המרגיע והנעים של גילמור פותח את השיר, ואז בא ווטרס ומחרבן את הקול (הבנתם- הכל -הקול, תחשבו על זה). stop(אתה הומו) שיר מעבר, רק מספר את התפנית במחשבה של פינק, הוא מנסה לחשוב טיפה יותר לעומק ולראות אם זה לא הוא שלא בסדר. trial גם שיר אהוב עלי, והקטע שלו בסרט גם אהוב עלי. פשוט שיר עוצמתי שכיף לדקלם, למרות שאחותי לא ממש אוהבת אותו
outside the wall- תמיד רציתי לדעת מה המשמעות של השיר ככה שאין לי ממש מה להגיד עליו, אם למישהו יש מה לכתוב עליו בבקשה שיכתוב..

holo

New member
נא לא להתייחס לסמיילי הלא קשור

שבתחילת ההודעה. נא כן להתייחס לסמיילי שבסוף ההודעה. בתודה
גל

holo

New member
עוד משהו שקשור

אם כבר, לא יודע אם אמרו את זה.. אז ביום שישי בשעה 1 וחצי שודר הסרט החומה בעקבות יום שידורים מיוחד לנפילת חומת ברלין.

Lucifer Chen

New member
ליתר דיוק.. ../images/Emo3.gif

זה היה ביום שבת. אממ 1 וחצי בלילה ביום "שישי" זה יום שבת [: וזה סרט כל כך גאוני. מי שלא ראה אותו עדיין (ולא נראה לי שיש אחד כזה)- חובה.

למעלה