פרויקט השמיכות לפגייה - איסוף ראשון

ממולדה9

New member
פרויקט השמיכות לפגייה - איסוף ראשון

ביום חמישי בצהריים נביא לפגייה את השמיכות שיגיעו עד אז.

ודאי יש עדיין שמיכות בהכנה, או שנשלחו בדואר ועדיין לא הגיעו (לכל מי שהתקבלה השמיכה שלה כבר הודענו). כל אלה יובאו לשם בעוד כחודש (בגלל נסיעה לחו"ל).

לכן, אם יש לכן שמיכות שכבר מוכנות ועדיין לא הגיעו אלינו - אפשר עדיין להביא אותן אלינו, למרכז ת"א, מחר (רביעי) או בחמישי בבוקר.

תודה לכל המטליאות והסורגות! התקבלו עבודות יפהפיות ממש

rach33

New member
הפרוייקט מדהים אני חושבת שכדאי לצלם

אני חושבת שיהיה מקסים לצלם את השמיכות:)

השמיכה שתפרתי ועוד עשרות אחדות!! של כובעים

שסרגו חברותיי, אחת סרגה 15 !!
הכל יצא לדרך בדואר, ישירות לפגייה, בראשית השבוע הבא.

הדור

New member
איריב,מה גודל השמיכה?????

איך זה לא אצלי
יתכן החודש שהיתי חולה.

ממולדה9

New member
עדכון חשוב: השמיכות הובאו לפגייה

השמיכות הראשונות והכובעים הסרוגים הובאו לפגיית איכילוב וזכו לתגובות נפעמות ולתודות נרגשות של ההורים ושל הצוות.

עם זאת, האחות הראשית (ענבל ירקוני) ביקשה בכל לשון של בקשה לא להתקשר אליהן לפגייה ולא לשלוח לשם ישירות בדואר - הן לא פנויות לזה, ומעדיפות לקבל הכל במרוכז. אפשר עדיין להביא עוד ועוד שמיכות, הן יגיעו בנאגלה הבאה, אבל אנא, מסרו אותן אלי או לסוזאן (פרטים במסר) במרכז ת"א.

ברכות על ראשכן.

חרוזית1

New member
יש עוד בתי חולים כמו וולפסון

שמשוועים לתרומות חמודות כאלה.
אנא שתפו גם בתי חולים אחרים במבצע הזה

חרוזית, את בהחלט צודקת. בסבב הבא נדאג,

כירושלמיות, לפגיות ב״הדסה״ וב״שערי צדק״.
מניחה שגם שם קיים צורך לפריטים אלה.

נהננו מהעשייה, שמחות לשמח אחרים.

חרוזית1

New member
רצה המקרה ובאותו השבוע ביקרתי בשני בתי

חולים
ביקרתי בוולפסון וגם בעצמי הייתי מאושפזת שם לפני כשנתיים
מה לומר בית חולים עני רואים את העוני בכל פינה הכורסאות שליד החולים היו מקולפות . כל הריפוד היה קרוע וגילה את הברזל היסודי של הכסאות.
מסדרונות אפורים ומדכאים.

לעומת זאת ביקרתי באותו שבוע בבית החולים תל השומר. איזה הבדל, איזה עושר . בכל פינה משחקיה צבעונית קטנה לילדים ולידה קפטריה קטנה
או מזנון קטן למבקרים ולשוהים. המסדרונות מוארים ומקושטים במיטב היצירות .

לכן אני חושבת שצריך לווסת את התרומות האלה ותודה לך איריס ולחברותיך אם תעבירו גם לבתי החולים האלה דברים נחמדים.
אני עצמי סורגת עכשיו כובעים קטנים לפגיה ואמסור בבית החולים וולפסון.

ממולדה9

New member
זה די עצוב

גם באיכילוב, אגב, יש מחלקות שזוכות לפחות משאבים וכנראה גם פחות תרומות. מחלקת עיניים נראית כמו בעולם השלישי, ולעומתה מחלקת נוירולוגיה ילדים שנראית מטופחת ומושקעת כמו שתיארת בתל השומר.

נהדר שאת מביאה גם לוולפסון! אם תדברי עם האחות הראשית שם ותשמעי מה בדיוק הדרישות שלהן, אנא כתבי פה.

ממולדה9

New member
חרוזית, כמובן

ודאי שאפשר ומבורך להעביר גם לחולון. זו בסה"כ שאלה של יוזמה, מישהי צריכה לתפוס יוזמה וליצור קשר עם האחות הראשית. במקרה הזה סוזאן התל אביבית ביקרה באיכילוב... וכל אחד עושה מה שביכולתו.

למעלה