פרויקט התאומות בישראל!

mk ash

New member
פרויקט התאומות בישראל!

אוקי אז ראש 1 החליט לקחת בידים את הנושא "התאומות אולסן" לקראת החגים יוסף לאחד מעיתוני ראש1 מוסף גדול של טריויות+ כתבות! חוץ מזה יתכן שבשנה הבאה יגיע קו האופנה לישראל!!!!!!!! וכל המוצרים יהיו ברשתות "Sakal" אם אתם שואלים אותי "מאיפה לך לדעת" אז ככה: אבא של חברה שלי מנהל ראשי של ידיעות אחרונות היום (12.8.02) אני והיא הלכנו למשרדים ששם מכינים את כל ראש1, ושם דיברתי עם סגן מנהל (אשר מחליט מה יהיה בעיתון) על התאומות ואמר לי שכבר הם התחילו בפרויקט שיהיה בחגים. חוץ מזה הוא אמר לי שדיבר שלשום עם רוברט תור ןהסוכן של התאומות וכי ייבא את קו האופנה לישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביי ביי ארבל

באטרקאפ

New member
....

אם זה נכון... אז זה מעולהההההההההה..... אני מקווה שזה באמת נכון...

יוווווווווו...

אני בשוק אני בהלם אני המומה!!! איזה יופי של דבר... איזה כיף המנוי שלי למעריב לנוער נגמר בסמטמבר אני עושה מנוי לראש אחד יששששששששששששששששששששששש

ילד מהכיתה שלי קוראים לו בן סקאל

והורים שלו הם המנהלים של חברת סקאל והם פשטו את הרגל בסקאל דיוטי פרי והם חייבים הרבה כסף אז לא ניראה לי שהם יעשו את קיו האופנה של התאומות וחץ מי זה נכון היה מתי שהוא בחדשות שאיש אחד פיצצץ למישהו את האוטו בתל אביב בשיכון דן אז זה היה הג´יפ החדש של אמא שלו עדה מישהו היתנקם בהם

*Ginny Weasley*

New member
וואוווו....! איזה מדהיםםםםם! ../images/Emo6.gif

אז.... שאני נוסעת לא למלא מזוודה במוצרים שלהם.... כי הם יהיו בארץ??? *מדיחה את הרעיון*....

מריה2002

New member
אני

לא עושה מנוי אני פשוט קונה עיתון כשיש בו משהו שמעניין אותי כמו קטנטנטות או התאומות

למעלה