פרויקט חדש לשבוע החדש

zvika f

New member
פרויקט חדש לשבוע החדש

עץ:צפצפה קוטר 100 מ"מ גובה 220 מ"מ גימור חיצוני:חריטה גסה ושריפה עם ברנר,לכה,ווקס

arsar

New member
צביקה - שנים גידלתי שטחי צפצפה וגם חרטתי אותם

כיוון שהעץ בהיר יש המון שיטות לגוון אותו. נסה עם גירי שמן (פנדה) בזמן הסיבוב ואח"כ עם מטלית מהודקת חזק ליצירת חום ופיזור וערבוב הצבעים אלה באלה. תוכל להגיע לגוונים מופלאים. אם משהו לא ברור - תוכל גם להתקשר במייל להרחבה.

arsar

New member
גיריי פנדה? לא שמעת?

ב"גירים" אלה (אין להם שום דבר משותף עם גירים רגילים לבד מהמבנה והצורה) משתמשים באמנותלציור, אבל גם ילדים משתמשים בזה - אפילו אני כילד השתמשתי בשכאלה, וגם הנינים שלי כיום. זב פיגמנט מעורב בדונג!!! זהו, גיליתי את הסוד. ניתן להשיג בכל חנות שמוכרת ציוד לימוד ו/או אמנות. זה בא באריזות של 6 גוונים, 12, 24 ויותר. נסה את כשרונך...אני בטוח שתצליח.

zvika f

New member
מחייה השפה העברית

הצבעים האלו מצויים בביתנו מאחר וביתי לומדת בתיכון במגמה לאומנות. במילון שלי הם תמיד נקראו "הצבעים האלו ש......" תודה על העדכון בשם

אני למשל........משתמשת...

בפיח הנוצר מהצריבה בברנר כצבע בפני עצמו... השחרתי מסגרת של צריבה למשל עד כדי יצירת פיח, ועם מטלית לחה העברתי את הפיח על גבי העץ (צפצפה) וגרמתי לעץ להראות מיושן. משמש - ניצול חומר קיים ופיזורו על גבי העץ. יוצא נפלא. אגב, צביקה, אהבתי את צורת האגרטל...

למעלה