פרויקט חדש

tzionkr

New member
פרויקט חדש

יש דילמה לגבי הצבעים,
אשמח להערות/הארות

אתינט

Member
מנהל
רואים את הדילמה :)

הבאמפ של הלבנים חזק מידי.

המושבים של הכסאות הירוקים דקים מידי.

טקסטורת העץ בויטרינה לא נראית טוב, כנראה חיפפת. זה מוריד את איכות העבודה וגורם לבלגן צבעוני.

אהבתי את הטקסטורה ואיך שהריצפה נראית.

צבעוניות:

תשאיר רק צבע אחד לפרחים ולא שני צבעים.

תדאג שהצבע של הלבנים והקיר מעץ יהיו באותו גוון, כלומר או אפורים או חומים/עץ, לפי מה שיש כרגע עדיף שתחליף את טקסטורת העץ לטקסטורה איכותית אפורה בכיוון אחיד.

מנורה כתומה

כסאות שחורים

שטיח גוון אחיד כהה כתום/חום

תעשה נסיון, זה כבר ענין של עיצוב וצבעוניות.

אני מבינה שהלכת על גווני התמונה מימין...

tzionkr

New member
תודה רבה על הערות הבונות

רק ברשותך דבר קטן שקצת צרם לי
לא חיפפתי בפרויקט בשום צורה, צד ואופן
אני עובד קשה על המוצרים שלי
ואני שמח לשמוע ביקורות ללמוד ממנה
אבל וסליחה מכבודך זה לא מכובד לחשוב ככה
שוב סליחה ותודה

אתינט

Member
מנהל
שכחתי להוסיף סמיילי להערה :)

קורה שמציגים עבודה לא גמורה מחוסר זמן.

אין לי כל כוונות צורמות מסוג כלשהו, שכחתי להוסיף שם סמיילי :)

וחוץ מזה, כל הכבוד על העבודות !

VrayGuy

New member
נחמד מאוד

אני מכיר את ההרגשה הזאת שאתה עושה עבודה וזה פשוט לא יוצא זורם כמו שאתה רוצה שזה יצא..
אני חושב שהבעיה העיקרית עם הלבנים היא הטקסטורה שלהם, בעקרון לבנים אמורים להיות לבנים. הם אמורים להיות בחוץ ככה ולא צריכים להיראות כמו טפט, אבל אני חושב שיש להעלות את החדות של התמונה. בנוסף אני הייתי מחליף ללבנים קטנות ועדינות יותר.
לדעתי לשידה עדיף צבע חום עמוק, הצבע שבחרת פשוט לא זורם לי בעיין עם הירוק והשחור-לבן בסצנה.
מתחת לקיר לבנים ממש ממש כדאי להוסיף פנלים, או איזושהי הפרדה בין הלבנים לריצפה.
תשקיע במנורות איכותיות, הצינורות האלה ששמת קצת מפריעות לי אישית בעין.
עכשיו בקשר לתאורה, חשוך לי ועצוב לי :) לא ברור לי אישית כל כך מה ניסית לעשות פה, אני חושב שטאצ' יפה יהיה לשים אור חם בתוך האזור המוסתר (המעין פניה הזאת בקיר) ואז זה גם יתן הרגשה שיש המשך לחדר, גם יוסיף אור וגם יתן משחק יפה של חום וקור.
אני הייתי משחק טיפה עם ההגדרות של המצלמה אפילו כדי להבהיר את הסצנה.
בקשר למנורה האדומה שבחרת, לא הבחירה הכי טובה לסצנה הזאת בגלל ההשתקפות. הייתי הולך על משהו קשיח יותר ולא משתקף, ולאו דווקא אדום..
אפשר להוסיף תאורה נסתרת מתחת לשידה, יכולה להיות נגיעה נחמדה.
אולי טיפה לשחק עם הזווית של המצלמה,להעלות אותה טיפה לגובה שהגיוני שאדם יצלם ממנו ולא בגובה הרצפה, ולהוריד את ההשתקפות מהפרחים חח..
את השטיח הייתי מחליף למשהו שחור לבן.

ואוו אני חופר.. בקיצור סתם זרקתי פה רעיונות, אם ראית משהו שמוצא חן בעיניך אז בכיף.. ובהצלחה!

למעלה